Комплект книг "Аюрведа та здоров’я щитоподібної залози" - Діпак Чопра, Ентоні Вільям: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025684)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Аюрведа та здоров’я щитоподібної залози"

Код: 2100025684
Купити Комплект книг "Аюрведа та здоров’я щитоподібної залози" Діпак Чопра, Ентоні Вільям
713 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Діпак Чопра, Ентоні Вільям
Видавництво BookChef
Сторінок 736
Рік 2024
ISBN 978-617-548-169-1, 978-617-548-192-9
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг "Аюрведа та здоров’я щитоподібної залози"

У комплект входять книги:
Секрети аюрведи. Цілюща сила для здоров’я розуму й тіла
Секрети щитоподібної залози. Що приховують її хвороби та як від них зцілитися

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Секрети аюрведи. Цілюща сила для здоров’я розуму й тіла"
Аюрведа — це медична система стародавньої Індії, яка налічує вже понад 5000 років і підтверджена сучасними дослідженнями. 
 
Книга Діпака Чопри — оригінальний посібник із застосування стародавньої мудрості аюрведи в повсякденному житті. 
 
Автор пропонує повну покрокову програму лікування розуму й тіла, адаптовану до індивідуальних потреб, які визначаються за допомогою тесту. Вона допоможе відновити основний баланс тіла та рівновагу з природою, зміцнити зв’язок розуму та тіла й використовувати силу квантового зцілення, щоб подолати хвороби та старіння.
 
У традиційній медицині набагато більше уваги приділяють відмінностям між хворобами, аніж між людьми. Натомість аюрведа звертає увагу на особливості людини, з яких випливають її потреби в харчуванні, русі та способі життя, що впливає на загальний фізичний стан, тобто здоров’я. Автор чітко й зрозуміло пояснює, як з’ясувати, який саме тип ви маєте, а потім, немов за руку, проводить читача ключовими моментами на шляху до здоров’я.
 
Аюрведа стверджує, що хвороби відрізняються переважно тому, що люди дуже різні. Хоча біологія й визнає, що всі ми народжуємося з «біохімічною індивідуальністю», це не має великого практичного значення для лікаря. Наше тіло — це тривимірна композиція з мільйонів крихітних відмінностей, і, пізнавши їх, ми можемо значно поліпшити своє здоров’я. 
 
Оновлена версія книги «Секрети аюрведи» містить суттєві зміни, порівняно з першим виданням. Автор додав нові техніки зцілення, які використовують для пацієнтів Центру Чопри. У книзі також описано техніку керованих візуалізацій та медитацій, оновлено розділи про харчування й фітотерапію, зроблено акцент на корисній, збалансованій дієті та запропоновано основні вправи з  йоги. Уся інформація викладена зрозуміло й просто, структурована у вигляді таблиць і схем, тож буде доступною кожному читачеві.
 
"Секрети щитоподібної залози. Що приховують її хвороби та як від них зцілитися"
Якщо ви боролися з якоюсь хронічною проблемою зі здоров’ям, ви не самотні — ви одні з мільйонів тих, хто стикається з таємничими симптомами, які медики пов’язують із захворюваннями щитоподібної залози. І хоча сучасні діагнози, які стосуються щитоподібної залози, не в змозі пояснити ваші багаторічні страждання від неприємних симптомів, вам не доведеться чекати, поки науковці знайдуть справжні причини. Якщо ви нездужаєте, проживаєте свої дні в стражданнях, відчуваючи невпевненість у стані свого здоров’я, вам не потрібно й надалі це робити.
 
Ентоні Вільям, дослідник і цілитель, допоміг впоратися з проблемами зі здоров’ям багатьом людям. Серед них — кінозірки, музиканти, відомі письменники та спортсмени, бізнесмени й мільйонери.
 
Змінивши спосіб життя, використовуючи нескладну дієту й прислухаючись до потреб свого організму, ви зможете знайти справжні причини й шляхи зцілення від десятків симптомів і станів, зокрема таких, як: біль; тривога та депресія; автоімунні захворювання; вірус Епштейна–Барр; ускраднення вагітності; хронічна втома: тиреоїдит Хашимото; випадіння волосся; порушення сну; безпричинне збільшення маси тіла; гіпертиреоз; гіротиреоз та інших.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Contemporary Ukrainian Crafts. Трад ...
Колектив авторів,Люсія Бондар
Абетка діда Маркела ...
Олександра Шиденко,Наталія Бятець
Час вірою жити ...
Богдан Кириєнко
Вершники темряви ...
Сергій Угорчак
Long Play ...
В’ячеслав Левицький

Книги автора / видавництва

How To Know God ...
Дипак Чопра
Діти підземелля ...
Владимир Короленко

Сьогодні купили