Тераформування Марса. Час Венери. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" - Коллектив авторов: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026113)
kniga.biz.ua

Тераформування Марса. Час Венери. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" (Предзаказ)

Код: 2100026113
Купить Тераформування Марса. Час Венери. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" Коллектив авторов
855 грн
900 грн
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Коллектив авторов
Издательство KiloGames
Cтраниц 54
Год 2024
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Тераформування Марса. Час Венери. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса"

УВАГА! Гра не є самостійною та грається лише з базовою версією гри.
 
Доповнення до гри, що розширює колоду карт проєктів, додає нові корпорації та пропонує звернути свій погляд ще й на Венеру, приступивши до її тераформування.
 
Успішне тераформування Марса дозволило людству повірити у свої сили та можливості. Тому наступною на черзі планетою, куди відправляться люди, стане Венера! Однак надвисокий тиск (в 92 рази більший, ніж на Землі) на її поверхні перетворив низьку атмосферу планети практично в океан рідкого газу. Тож життя людини на Венері можливе лише на достатній висоті. Розробка міст, що парять у повітрі, дозволила розпочинати створення відповідних для людства умов на цій «сестрі Землі».
 
"Час Венери" ("Terraforming Mars: Venus Next") – це друге доповнення до настільної економічної стратегії "Тераформування Марса". 
 
Разом з ним тобі відкриється доступ до:
♦ окремого планшета Венери з унікальними досягненнями та треком нового глобального параметра,
♦ 49 нових карт проєктів,
♦ 5 нових кампаній.
 
Четвертий глобальний параметр
Насамперед доповнення "Час Венери" дозволить тобі починати тераформування Венери. У гру додається окремий планшет, де розташований трек цієї планети. Щоразу, підвищуючи його, ти підвищуватимеш і свій рейтинг тераформування. Однак процес зміни Венери, на думку вчених, затягнеться на більшу кількість поколінь, тому для партії зовсім не обов'язково підняти трек Венери до найвищої позначки.
 
Нові ресурси
Частина нових проєктів, звичайно ж, присвячені самій Венері. У зв'язку з тим, що життя на цій планеті на початковому етапі тераформування можливе для людей лише в повітрі, більшість проєктів пов'язані саме з цією особливістю. Новий вид ресурсів, «аеростати», можна буде накопичувати на таких проєктах, а потім витрачати обмінюючи на переможні очки за допомогою інших карт.
 
Доповнення також запроваджує нове поняття – «Спецресурс», який може стати будь-яким ресурсом. Для його використання тобі достатньо мати проєкт, який дозволить виробити цей «Спецресурс».
 
Нові віхи
При грі з доповненням тобі стає доступне ще одне досягнення - «Аеромагнат». Для виконання його умов тобі потрібно нагромадити 7 ресурсів «аеростат» на своїх проєктах.
 
Також до тематики венеріанського доповнення прив'язана нова нагорода – «Венеріанець». Її власником можна стати, зібравши найбільше венеріанських міток «V» за партію.
 
Час Венери – це досить велике доповнення, яке пропонує розширити партії, заглибитись у космічну тематику та зосередиться на абсолютно нових цілях!
 





Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Червона стрічка ...
Люси Адлингтон
Ежедневник и планер Коучинг Бук &qu ...
Алла Заднепровская
Повість про Ґендзі. Книга 1 ...
Мурасаки Сикибу
Книга Сили. Воля ...
Валентин Терлецкий
Пригоди карпатських гуциків ...
Богдана Крипьякевич

Книги автора/издательства

Конституцiя України (мiнi) ...
Коллектив авторов
Камасутра ...
Коллектив авторов
Війна і нові горизонти. Лідери думо ...
Дмитрий Кулеба, Коллектив авторов

Сегодня купили