Комплект книг Ірвіна Ялома - Ірвін Ялом, Мерилін Ялом: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021751)
kniga.biz.ua

Комплект книг Ірвіна Ялома

Код: 2100021751
Купити Комплект книг Ірвіна Ялома Ірвін Ялом, Мерилін Ялом
1425 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 5 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Ірвін Ялом, Мерилін Ялом
Видавництво Клуб Сімейного Дозвілля
Сторінок 2224
Рік 2022
ISBN 978-617-12-2276-2, 978-617-12-5060-4
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг Ірвіна Ялома

У комплект входять книги:
Проблема Спінози
Питання життя і смерті
Брехуни на кушетці. Психотерапевтичні оповіді
Шопенгауер як ліки. Психотерапевтичні історії
Ліки від кохання та інші оповіді психотерапевта

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Ліки від коханя та інші оповіді психотерапевта"
Iрвін Ялом - жива легенда психоаналізу, засновник школи екзистенціальної психології, доктор медичних наук і професор Стен форд ського університету, автор кількох науково-популярних бестселерів, серед яких «Ліки від кохання...» чи не найуспішніший. 
 
Реальні історії пацієнтів - одруженої жінки, чиє життя руйнує нерозділене кохання до молодого лікаря, самотньої дівчини, яка за маскою веселунки і десятками фунтів зайвої ваги приховує страх смерті, і лікаря, який, залишаючись для них зразком сили та впевненості, щиро намагається подолати власні психологічні проблеми і змінюється разом із пацієнтами.
 
"Проблема Спінози"
Від автора бестселерів «Ліки від кохання», «Шопенгауер як ліки», «Коли Ніцше плакав», «Брехуни на кушетці», «Вдивляючись у сонце».
 
Це історія абсолютної невловимості. Коли філософ із ХVII століття та нацистський фанатик із ХХ століття раптом простягли один одному руки. Офіцер служби Розенберґа грабує, опечатує й експропріює фонди крихітного музейчика, вважаючи, що тамтешня бібліотека може допомогти нацистам у розв’язанні таємничої «проблеми Спінози». Проблеми, що могла обернутися катастрофою, здатною зронити зерно сумніву, яке знищить бутафорські «арійські» постулати. Зразковий німець Альфред Розенберґ і не помітив, як, захопившись геніальністю єврейського філософа, опинився на межі внутрішньої кризи. Що переможе, сліпа ненависть чи просвітлена мудрість? Історія вже дала відповідь. Але чи остаточну?
 
"Питання життя і смерті"
Ця книжка — своєрідний щоденник, який вели Ірвін Ялом та його дружина Мерилін у час найтяжчого випробування: у Мерилін було діагностовано рак, і перед подружжям постало питання, як знайти сенс свого існування у новій реальності, як боротися з відчаєм. Але це не про горе і сум, а про велику любов і життя без жалю. 
 
Ірвін і Мерилін Яломи зібрали по крихтах усю мудрість прожитих разом років. Тут немає настанов і мотиваційних порад, а є досвід людей, що навчилися приймати невідворотне і зуміли змиритися з неминучою розлукою. Книжка стане опорою кожному, хто шукає підтримку, розраду й хоче прожити таке життя, про яке не доведеться жалкувати в кінці шляху.
 
"Шопенгауер як ліки. Психотерапевтичні історії"
Звичайний психотерапевт Джуліус Герцфельд дізнається, що в нього виявили меланому і жити йому залишається щонайбільше рік. Кардинально переосмисливши своє минуле, він раптово вирішує дізнатися, як склалося життя тих пацієнтів, яким він не зміг допомогти. Зокрема життя Філіпа Слейта — сексуально одержимого хіміка-соціопата.
 
Під час зустрічі Джуліус розуміє, що Філіпу вдалося вилікуватися самотужки завдяки… філософії Артура Шопенгауера. Тепер лікар та пацієнт у певному сенсі міняються місцями…
 
"Брехуни на кушетці. Психотерапевтичні оповіді"
Від автора бестселерів «Ліки від кохання та інші оповіді психотерапевта» і «Шопенгауер як ліки. Психотерапевтичний роман» 
 
Затишний кабінет. Навпроти вас на м’якій та зручній кушетці сидить він — психотерапевт, той, хто вислухає історію ваших страждань, допоможе… Йому ви готові повністю довіритися. А як щодо нього? Чи так само ваш лікар відвертий з вами? 
 
За допомогою історії Ернеста Леша, досвідченого фахівця, автор відкриває перед читачем загадковий і не завжди привабливий зворотний бік психотерапії. Які таємниці минулого приховує Ернест, про що він думає під час чергового сеансу, дивлячись на свого пацієнта? І, зрештою, хто такий терапевт: бог чи людина зі своїми хибами та слабкостями? Перед вами – психотерапія без прикрас.
 
Роман-викриття. Ялом показує читачу зворотний бік праці психоаналітиків. Захоплива, приголомшлива і сповнена глибоких роздумів історія.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Промо-карти для гри "Тераформу ...
Колектив авторів
Чарівні окуляри ...
Всеволод Нестайко
Сіміло. Тварини. Настільна гра ...
Колектив авторів
Бобот. Настільна гра ...
Колектив авторів
Пазл «Серія 90-ті. Ігри» ...
Колектив авторів
Star Wars. Зовнішнє кільце. Настіль ...
Колектив авторів

Книги автора / видавництва

Питання життя і смерті ...
Ирвин Ялом, Мэрилин Ялом
Проблема Спінози ...
Ирвин Ялом
Коли Ніцше плакав ...
Ирвин Ялом

Сьогодні купили