Залізниця Inc. Багрянець. Настільна гра - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026102)
kniga.biz.ua

Залізниця Inc. Багрянець. Настільна гра

Код: 2100026102
Купити Залізниця Inc. Багрянець. Настільна гра Колектив авторів
825 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво KiloGames
Рік 2024
Обкладинка тверда
Мова Українська

Про книгу Залізниця Inc. Багрянець. Настільна гра

У простій, логічній та захоплюючій грі з механікою «Roll&Write» «Залізниця Ink. Багрянець» потрібно робити всього 2 речі: кидати кубики і перемальовувати відрізки колій (автомобільних та залізничних), що випали на них, на свій планшет. При цьому потрібно з'єднувати краї планшета та створювати найдовші дороги, щоб заробити якнайбільше переможних очок. Адже відомо, що в кого їх більше – той переміг!
 
Рейки, шпали, повороти, розвилки та шосе – чи не так, коли кудись їдеш, іноді просто дух захоплює при думці, що хтось це все створив! Ці довжелезні естакади й нагрітий сонцем асфальт, що лягає під колеса автомобіля, ніби переносить нас у сюжет фільму «Траса 60». Цей перестук поїзда, що біжить по рейках, який ніби постійно наспівує колискову для своїх пасажирів. Хочеш перетворитися на творця всіх цих доріг навколо? Тоді ми маємо для тебе невелику, але дуже цікаву настільну гру!
 
«Залізниця Ink. Багрянець» - сімейна гра з мінімум взаємодій та конфліктів між гравцями. Ігровий процес, схожий на вирішення логічного завдання, дозволяє гравцям зосередитися на своїх діях та розвивати стратегічне мислення.
 
Ігровий дизайн чудово відображає тематику доріг та подорожей і дозволить тобі зануритися у їх створення. Як правильно прокласти шлях з точки А до точки Б? Чи завжди найкращий шлях прямий? Як ще можна налагодити шосе та швидкісні траси? Гра дійсно дуже азартна і змушує тобі змагатися більше із самим собою, щоб наступного разу все-таки зуміти створити найкраще дорожнє полотно та поєднати всі міста, до яких ведуть відрізки на краях планшета.
 
Правила дуже прості
У вас є планшет, на якому ви будете малювати дороги. Кожний раунд гравці по черзі кидають кубики з зображенням доріг. ті шляхи, що випали на кубиках треба намалювати на своєму планшеті. Почніть з одного з виходів і ведіть дорогу до наступного. Окрім кубиків, у вас є ще 6 розгалужень шляхів на планшеті. Вони одноразові, тому краще їх притримати. Вони стануть у нагоді, якщо ви раптом заплутаєтесь у дорожній мережі. Хто за 7 раундів (або за 6, якщо ви граєте з доповненням) намалює найдовшу дорогу чи з'єднаю найбільшу кількість місць, той і переможе.  
 
А метеорити?
Метеорити та лава – це додаткові кубики. Можете грати з ними, а можете без. Вони роблять гру цікавішою, але водночас складнішою. Метеорити падають у випадкові місця та руйнують ваші дороги. Лава розтікається та знищує все, що ви збудували. Але це можна використати! Направляйте дороги в кратери від метеоритів - дістанете корисних копалин і заробите очків. А лаву спробуйте обмежити і зупинити – також плюс до ваших очків.
 
Де малювати?
На планшетах – про них варто сказати окремо. Вони гарні та дуже зручні. Покриття спеціальне, щоб можна було намалювати маркером і одразу стерти. Вгорі - плашка з підказками, вона ж закриває вашу карту від суперників, а також на ній ви рахуєте очки. 
 
♦ Гра з простими правилами, в яку можна зіграти прямо із коробки
♦ Гра однаково цікава людям, які мають досвід в настільних ігор та тим, хто тільки почав пізнавати світ настільних ігор
♦ Об'єднавши 2 копії гри можна зіграти великою компанією навіть у 12 осіб.
♦ У грі немає пауз, усі ходять одночасно
♦ Невеликий розмір коробки, яку легко взяти із собою у поїздку
♦ До складу гри входять планшети та спеціальні маркери які стираються, тож в гру можна зіграти багато разів.
 
З двома коробками гри можна грати до дванадцяти гравців одночасно! 
 




Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Ежедневник и планер Коучинг Бук &qu ...
Алла Заднепровська
Україна неповторна / Einzigartige U ...
Мирослав Попович
The Household ...
Стейсі Голлс
The Tattooist of Auschwitz ...
Гізер Морріс
Оповідь про мистецтво ...
Ернст Ґомбріх

Книги автора / видавництва

Конституцiя України (мiнi) ...
Коллектив авторов
Камасутра ...
Коллектив авторов
Війна і нові горизонти. Лідери думо ...
Дмитрий Кулеба, Коллектив авторов

Сьогодні купили