Комплект книг про акторів - Арнольд Шварценеггер, Марк Мэнсон, Мэттью Макконахи, Уилл Смит, Мэттью Перри: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025561)
kniga.biz.ua

Комплект книг про акторів

Код: 2100025561
Купить Комплект книг про акторів Арнольд Шварценеггер, Марк Мэнсон, Мэттью Макконахи, Уилл Смит, Мэттью Перри
1695 грн
1710 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Арнольд Шварценеггер, Марк Мэнсон, Мэттью Макконахи, Уилл Смит, Мэттью Перри
Издательство Наш Формат
Cтраниц 1212
Год 2024
ISBN 978-966-993-593-9, 978-617-8277-37-6
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 72x102/16 (170x240 мм.)

О книге Комплект книг про акторів

В комплект входят книги:
Зелене світло
Will. Вілл
Друзі, коханки і велика халепа
Будь корисним. Сім життєвих правил

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Друзі, коханки і велика халепа"
«Привіт, мене звати Метью, хоча ви можете знати мене під іншим ім'ям. Друзі кличуть мене Меті. І я вже давно повинен бути мертвим».
 
Так починається інтригуюча історія відомого актора Метью Перрі, який прославився роллю Чендлера Бінга у культовому серіалі «Друзі». Він проводить нас сторінками свого життя, розповідаючи про нелегке дитинство, палке бажання стати відомим, яке привело до світової слави, і порожнечу всередині, яку не змогло заповнити навіть здійснення найзаповітніших мрій. Перрі щиро і без прикрас говорить про свою залежність, її причини та тернистий шлях лікування.
 
Актор також переносить нас за лаштунки найуспішнішого ситкому всіх часів, ділитися історіями своїх колег та інших зірок, причетних до його життя, у дотепних й відвертих мемуарах. Книга "Друзі, коханки і велика халепа" приправлена фірмовим гумором та невідомими раніше деталями зйомок «Друзів».
 
Найтемніші дні зірки, втрачене кохання та найближчі друзі — Метью Перрі ділиться найінтимнішими моментами свого життя. Саме те, на що чекають шанувальники актора.
 
"Будь корисним. Сім життєвих правил"
П’єса «Арнольд» у трьох діях: «Бодибілдер», «Актор», «Губернатор». Для багатьох глядачів здавалося, що на цьому кінець. Відкритий трагічний фінал, де геній, що мав усе, лишився ні з чим.
 
Але ні: Шварценеґґер дописав четверту дію — про чоловіка, який об’єднав три попередні ролі, щоб позитивно впливати на інших, змінювати світ. Ось чому ця книжка називається «Будь корисним» — це кредо Арнольда й найкраща порада, яку він отримав від батька.
 
"Will. Вілл"
У цій відвертій і захопливій книжці один із найдинамічніших і найвідоміших артистів сьогодення розповідає про свій шлях до успіху, щастя та внутрішньої гармонії — про те, як звичайний хлопець Вілл Сміт із Західної Філадельфії перетворився на одну з найяскравіших зірок спершу на музичному небосхилі, а потім і в кіноіндустрії.
 
Утім ця епічна історія має й зворотний бік: ставши одним із найкасовіших акторів сучасності, Вілл Сміт був переконаний, що його безпрецедентний успіх зробить щасливим не лише його, а й усіх навколо нього. Та не так сталося, як гадалося. Підписавшись на життя, якого навіть не бажали, близькі Вілла почувалися не родиною, а артистами на арені його яскравого голлівудського цирку. Виявилося, Віллові Сміту ще багато чому слід навчитися.
 
Особиста подорож актора до глибин самопізнання й усвідомленості вилилася на сторінки цих дивовижних мемуарів, які написано в тандемі з Марком Менсоном, автором бестселера «Витончене мистецтво забивати на все». «Вілл» — це щира сповідь про шлях до опанування власними емоціями, що допоможе кожному читачеві ліпше зрозуміти самого себе та свій внутрішній світ. Мало кому з нас відомо, якого тиску зазнають голлівудські знаменитості, коли їхнє життя стає надбанням громадськості, однак кожен із нас має збагнути, що паливо, яке живить тебе на одному етапі твого життя, може виявитися абсолютно недієвим на наступному. Поєднання глибокої мудрості, цінних порад і захопливого стилю робить цю книжку, як і її автора, унікальними у своїй категорії.
 
"Зелене світло"
Книга кінозірки й оскароносного актора Метью Макконагі очолила книжкові топи ще до свого виходу у світ. У ній він пропонує читачам ознайомитися з уроками, які дало йому життя, й переконатися, що справа — не в перемозі чи успіху, а в тому, як ви сприймаєте ці уроки.
 
В основу книги лягли щоденникові записи Макконагі, які він вів протягом понад 30 років. Актор занотовував успіхи й невдачі, а ще — випадки, які змушували дивуватися й сміятися. Його книга про те, як насолоджуватися життям й усім, що воно пропонує. Як замість стресу отримувати задоволення. Як більше веселитися й менше страждати. Як любити людей і бути справедливим. Як знаходити сенс в усьому й більше бути собою.
 
Його книга — своєрідний посібник, що допоможе ловити на дорозі життя якомога більше зелених вогнів світлофорів, а жовті й навіть червоні сприймати як сигнали про те, що незабаром загориться зелене світло.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Будинок на Аптекарській ...
Ольга Салипа
Міфи ...
Стивен Фрай
Песа і пес: наш лапатий експрес ...
Оксана Лущевская
Королівський гамбіт. Роман про стій ...
Петр Кралюк,Александр Красовицкий

Книги автора/издательства

Будь корисним. Сім життєвих правил ...
Арнольд Шварценеггер
Комплект "Зелене світло" ...
Мэттью Макконахи
Will. Вілл ...
Уилл Смит, Марк Мэнсон
Зелене світло ...
Мэттью Макконахи

Сегодня купили