Комплект книг про світ моди - Анри Гидель, Лорен Аллен-Карон, Эми Оделл, Сара Гей Форден: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025576)
kniga.biz.ua

Комплект книг про світ моди

Код: 2100025576
Купить Комплект книг про світ моди Анри Гидель, Лорен Аллен-Карон, Эми Оделл, Сара Гей Форден
1807 грн
1891 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 5 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Анри Гидель, Лорен Аллен-Карон, Эми Оделл, Сара Гей Форден
Издательство Yakaboo Publishing
Cтраниц 1384
Год 2024
ISBN 978-617-8222-35-2, 978-617-522-046-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 72x102/16 (170x240 мм.)

О книге Комплект книг про світ моди

В комплект входят книги:
Таємниця на ім’я Лаґерфельд
Дім Ґуччі. Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та пожадливості
Коко Шанель (українською мовою)
Анна. Біографія Анни Вінтур, головної редакторки Vogue

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Таємниця на ім’я Лаґерфельд"
Карл Лагерфельд — одна з найзагадковіших постатей в історії світової моди. Його знають усі, і водночас про нього не знають майже нічого. Як це вдалося королю подіуму, що протягом кількох десятиліть перебував у центрі загальної уваги? І навіщо батько моди перетворив себе на легенду?
 
Ці та чимало інших питань французький журналіст Лоран Аллан-Карон поставив друзям і близьким кутюр’є, а їхні відповіді дбайливо зібрав у правдивий і переконливий портрет генія, який спочатку ретельно вибудував життя своєї мрії, а потім зі смаком його прожив.
 
Автор делікатно прочинив завісу в таємницю Лагерфельда, зробивши чудовий подарунок усім прихильникам таланту Кайзера Карла.
 
"Коко Шанель"
Один із найбільш відомих арт-критиків Франції — про жінку, яка створила не тільки нечувані моделі одягу, драпіровок, парфумів, прикрас, але й унікальний стиль, що вплинув на кращих дизайнерів XX і XXI століть. 
 
Книга Анрі Гіделя спирається на солідний фактичний матеріал: інтерв’ю із сучасниками, документи, публікації, втім, це не документальна оповідь, а добротний роман про Габрієль Шанель, ту саму «Коко», чий вік практично нікому не відомий…
 
"Дім Ґуччі. Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та пожадливості"
Підзаголовок документальної книжки відомої письменниці та журналістки Сари Форден говорить сам за себе — це насправді сенсаційна історія про вбивство, божевілля, розкіш та пожадливість. 
 
Авторка майстерно переплела два споріднені сюжети:  драматичну історію родини Ґуччі, сповнену розбрату, судової тяганини, взаємних непорозумінь і на додаток обтяжену замовним убивством, і оповідь про злети та падіння уславленого бренду Gucci й безпрецедентні успіхи, яких врешті-решт досягнув цей видатний виробник предметів розкоші й товарів класу люкс. 
 
Сповнена справжнього драматизму, ця книжка протягом кількох років залишалася бестселером у Європі та США, і недарма італійська преса, згадуючи відомий серіал, назвала «Дім Ґуччі» «по-справжньому новою “Династією”».
 
"Анна. Біографія Анни Вінтур, головної редакторки Vogue"
“Анна. Біографія” Емі Оделл — одна з небагатьох варіацій біографії Анни Вінтур, головної редакторки Vogue, яка стала прототипом героїні для славнозвісного фільму “Диявол носить Prada”. Емі Оделл мала власний досвід співпраці з Анною, а у процесі роботи над книгою зібрала інформацію із 250 інтерв’ю та свідчень від колег, друзів та найближчого оточення Анни Вінтур.
 
З книги читач дізнається, що саме допомогло Анні Вінтур досягти висот, вистояти в часи криз, втримати і розвинути індустрію медіа світової моди. Авторка вибудовує сюжет довкола характеру Анни і розказує, як вона стала головною людиною світу моди та Vogue, витримавши жорстку конкуренцію з чоловіками бізнесу і політики.
 
The New York Times відзначав, що “Анна. Біографія” — найбільш відвертий і повний портрет Анни Вінтур.
 
Книга вийшла англійською у 2022 році в США та потрапила до рейтингу найкращих видань Bloomberg’s. Українською мовою видається вперше.
 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Місто в сірих яблуках ...
Ирина Мироненко
Моя святкова бібліотека ...
Коллектив авторов
Купання немовлят ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)
Треті півні ...
Богдан Безхутрый

Книги автора/издательства

Таємниця на ім’я Лаґерфельд ...
Лорен Аллен-Карон
Вітер ...
Анна Сковронская
Земля ...
Анна Сковронская
Вогонь ...
Анна Сковронская

Сегодня купили