Комплект книг Жоеля Діккера - Жоэль Диккер: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025575)
kniga.biz.ua

Комплект книг Жоеля Діккера

Код: 2100025575
Купить Комплект книг Жоеля Діккера Жоэль Диккер
1710 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Жоэль Диккер
Издательство Видавництво Старого Лева
Cтраниц 2640
Год 2024
ISBN 978-617-679-358-8, 978-966-448-166-0
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг Жоеля Діккера

В комплект входят книги:
Загадка 622 номера
Книга Балтиморів
Справа Аляски Сандерс
Правда про справу Гаррі Квеберта

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Правда про справу Гаррі Квеберта"
Книга «Правда про справу Гаррі Квеберта», щойно вийшовши, одразу стала бестселером у Франції і принесла своєму автору, на той час 27-річному Жоелю Діккеру, Гран-прі Французької академії за кращий роман і Гонкурівську премію ліцеїстів. А потім цей роман підкорив і решту світу: його переклали понад 30 мовами.
 
Молодий письменник Маркус Гольдман дебютував зі своїм першим романом так гучно, що здається – світова слава біля його ніг. Щоправда, друга книжка ніяк не напишеться, а вдячні читачі от-от оберуть нового кумира. Маркус звертається по допомогу до свого наставника - одного з найвідоміших авторів сучасності Гаррі Квеберта. Та крім цінних порад, як подолати страх чистого аркуша та написати бестселер, отримує від нього ще й кримінальну справу. Квеберта звинувачують у вбивстві 33-річної давності.
 
Щоб допомогти йому та написати про це нову книжку, Маркус береться розслідувати справу. І виявляється, що правда про Гаррі Квеберта буває не одна. І кожного разу, коли здається, що всі пазли складено, винних знайдено, а мотив очевидний, варто лише перегорнути сторінку - і з’являється новий факт, який переверне все дороги дриґом.
 
"Справа Аляски Сандерс"
Квітень 1999 року. Жителів Маунт-Плезанта, мирного містечка в Нью-Гемпширі, сколихнуло жахливе вбивство — на березі місцевого озера знайшли понівечене тіло молодої жінки Аляски Сандерс. Розслідування швидко завершили, поліція викрила злочинця та його спільника.
 
Але через одинадцять років моторошні деталі справи знову виринають на поверхню. Сержант Перрі Ґегаловуд, який тоді вів справу, отримує тривожного анонімного листа. Невже поліція пішла хибним слідом?
 
До нового розслідування долучається письменник Маркус Ґольдман, добре відомий читачам за попередніми романами Жоеля Діккера: «Книга Балтиморів» і «Правда про справу Гаррі Квеберта». Чи зможе Маркус розкрити неймовірно заплутану справу і цього разу?
 
"Книга Балтиморів"
«Книга Балтиморів» — родинна сага з детективним сюжетом, історією великої любові і Драми.
 
Це психологічний роман, у якому відомий письменник Маркус Ґольдман (герой бестселера Жоеля Діккера «Правда про справу Гаррі Квеберта») розгадує таємниці трьох поколінь своєї родини і пише нову книжку.
 
Розвязка історії Балтиморських і Монклерівських Ґольдманів відома — жахлива Драма, що зруйнувала не одне життя. Проте, чим вона була — випадковим поворотом долі чи логічним фіналом низки секретів, протистоянь, незреалізованих амбіцій, конкуренції та боротьби за визнання і любов, які десятиліттями приховувалися в сімї Ґольдманів?І чи було кохання Маркусового життя, яке він знову зустрів через вісім років після трагедії, кульмінацією в цій Драмі чи другорядним тлом?
 
"Загадка 622 номера"
Одного грудневого ранку на підлозі в номері 622 розкішного готелю в швейцарських Альпах знаходять труп. Поліції так і не вдається розкрити справу, а з плином часу чимало людей забуло про те, що сталося.
 
Через багато років письменник Жоель Діккер приїжджає в той самий готель, щоб оговтатися від розриву стосунків. Він навіть не уявляє, що закінчить розслідувати давній злочин, та ще й не сам: Скарлетт, прекрасна гостя й письменниця-початківка, що зупинилась у сусідньому номері, буде супроводжувати його в пошуку, а також намагатиметься збагнути, як написати хорошу книжку.
 
Що сталося тієї ночі? Відповідь на це питання знайдемо в цьому диявольському детективі, побудованому з точністю швейцарського годинника. Жоель Діккер нарешті приводить нас до рідної країни, щоб розповісти про розслідування, яке поєднує любовний трикутник, ігри з владою, зради і заздрість у не такій вже спокійній Швейцарії, де правда сильно відрізняється від усього, що ми собі уявляли.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Peter Pan ...
Джеймс Мэтью Барри
Фіджі ...
Наталка Гомель
#епістолярніхроніки ...
Ульяна Галич,Сергей Татчин
Намистина мостів ...
Василий Старун

Книги автора/издательства

Справа Аляски Сандерс ...
Жоэль Диккер
Книга Балтиморів ...
Жоэль Диккер
Загадка 622 номера ...
Жоэль Диккер
Комплект "Книжечка-мандрівочка ...
Ирина Тараненко, Дмитрий Кузьменко, Марта Лешак, Мария Воробьева, Вадим Ерченко
Далекі близькі ...
Владимир Ермоленко

Сегодня купили