Мулле Мек будує човен - Йенс Альбум, Георг Юхансон: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100014004)
kniga.biz.ua

Мулле Мек будує човен

Mulle Meck bygger en båt

Код: 2100014004
Купить Мулле Мек будує човен Йенс Альбум, Георг Юхансон
280 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Йенс Альбум, Георг Юхансон
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 36
Год 2020
ISBN 978-617-577-252-2
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 90x108/16 (210x258 мм.)

О книге Мулле Мек будує човен

Одного разу Мулле Мек зібрав автомобіль. І, зібравшись в нього, відправився зі своєю собакою Буффою в подорож. Дорога привела їх на морський берег. Що ж тепер робити? Як перебратися через море? «Нам потрібен човен!» - вирішили наші мандрівники і ...
 
А що буде далі, дізнаєтеся, прочитавши разом зі своїми дітками дуже цікаву книжечку з яскравими ілюстраціями - «Мулле Мек будує човен». Розповіді про вірних друзів, Мулле Мека і боксерку Буффа, неймовірно популярні в Скандинавії, а самі вони не менше відомі, ніж персонажі чарівних казок Астрід Ліндгрен. Захоплюючого вам подорожі в добрий світ дитинства!
 
ПРО АВТОРІВ
Йенс Альбум - шведський художник, ілюстратор дитячих книжок і автор коміксів. Володар ряду нагород і премій. Закінчив Стокгольмську школу мистецтв. Його комікси регулярно поміщали на своїх сторінках різні газети. Також художник ілюструє книги різних авторів.
У 1985 році Йенс альбуму отримав приз видавництва «Рабен і Шегрен» - за свою найпершу книгу. А в 2003 році був нагороджений медаллю імені шведської дитячої письменниці і ілюстратора Ельзи Бєсков - за роботу над усіма своїми книгами. До речі, їх у альбуму майже дев'яносто!
Один з творців серії книжок з малюнками про невтомного майстра Мулле Мека і його собаку Буффа. Яскраві ілюстрації Йенса неабияк розширюють і доповнюють сюжет.
 
Георг Юхансон (справжнє ім'я - Нільс Джордж Раймонд Йоханссон) - шведський журналіст і письменник. Почав писати для одного з журналів, коли йому виповнилося 16 років. Потім молодий журналіст деякий час висвітлював гонки «Формули-1», а в 33 роки очолив автомобільний журнал «Teknikens Värld», один з найбільших в Швеції. У 1983 році Юхансон став редактором ділової газети «Dagens Industri».
Втім його письменницький талант проявився набагато раніше. У своїй країні Георг Юхансон був відомий як автор технічної літератури для дорослих і писав науково-фантастичні романи. А ось за кордоном прославився завдяки серії дитячих книг про майстра на всі руки Мулле Мека.
Літературний проект виявився напрочуд успішним. На його основі створені комп'ютерні ігри, мультфільми, аудіокниги.
Георг Юхансон і незмінний ілюстратор оповідань про метку Мулла Меке Йенс альбуму співпрацювали 25 років, видавши за цей період більш як півтора десятка книг, які швидко завоювали любов дитячої читацької аудиторії.
 
ЦИТАТИ З КНИЖКИ
Море хвилюється раз ...
І ось нарешті дорога скінчилася, привівши друзів на пляж. Далі починалося море. Там, де хвилі накочувалися на берег, їхати вже було не можна. Мулле і Буффа ступили на пісок. Буффа швидше побігла сьорбнути води, адже їй неабияк напекло голову, поки вони їхали. Капелюшок вона, на жаль, не носила.
 
В дорогу!
Одного разу Мулле Мек зібрав автомобіль. І відправився на ньому разом зі своєю собакою - боксеркою Буффа - світ за очі: захотілося їм подивитися, що буде, коли скінчиться дорога.
 
Нам потрібен човен
Мулле задумався, а потім запитав Буффу: - У тебе є ідеї, як нам перебратися через море? Собака заперечливо похитала головою. Мулле подумав ще хвильку і раптом вигукнув: - Ми побудуємо човен!
 
І закипіла робота
А Мулле не ліниться, працює, поспішає: зміцнює до кіля вигнуті планки. І ось уже кіль і ребра човна - шпангоути - готові. Так-так, у човни теж є ребра. Тільки подивися на малюнок. Бачиш нагадує скелет кита, викинутого на берег.
 
А де ж вітрило? ..
Бульк - і човен на воді. Але чому ж вона не пливе? Погойдується собі на хвилях, не рухаючись з місця. Мулле розгубився. В чому справа? Чого бракує?
 
Щасливого плавання!
Мулле підняв вітрило над човном і взяв курс на лінію горизонту, до іншого берега моря. «Там, де закінчується море, має розпочатися щось ще», - подумав він. І раптом відчув, як «Горизонт» набирає обертів, як вітер надуває вітрило.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Українська мова. Правопис у таблиця ...
Александр Авраменко,Оксана Тищенко
Киця-Миця. Це моє! ...
Анита Гловинская
Повернення вкраденої памяті ...
Ольга Донеччанка
Паралельки ...
София Шайда
Комплект книг "Неспроможна дер ...
Януш Бугайский,Оуэн Мэтьюз
Літо юного наймита ...
Янис Акуратерс

Книги автора/издательства

Мулле Мек будує літак ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек майструє автомобіль ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек зводить будинок ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон

Сегодня купили