Мулле Мек будує літак - Йенс Альбум, Георг Юхансон: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100014003)
kniga.biz.ua

Мулле Мек будує літак

Mulle Meck bygger ett flygplan

Код: 2100014003
Купить Мулле Мек будує літак Йенс Альбум, Георг Юхансон
280 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Йенс Альбум, Георг Юхансон
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 36
Год 2020
ISBN 978-617-577-254-6
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/16 (205х260 мм.)

О книге Мулле Мек будує літак

Книжечка з серії про невтомного винахідника Мулле Мека, яка вже стала класикою сучасної шведської літератури для дітей. Адресована допитливим малюкам, на питання яких, що і як працює, дорослі ледь встигають відповідати.
 
ПРО АВТОРІВ
Йенс Альбум - шведський художник, ілюстратор дитячих книжок і автор коміксів. Володар ряду нагород і премій. Закінчив Стокгольмську школу мистецтв. Його комікси регулярно поміщали на своїх сторінках різні газети. Також художник ілюструє книги різних авторів.
У 1985 році Йенс альбуму отримав приз видавництва «Рабен і Шегрен» - за свою найпершу книгу. А в 2003 році був нагороджений медаллю імені шведської дитячої письменниці і ілюстратора Ельзи Бєсков - за роботу над усіма своїми книгами. До речі, їх у альбуму майже дев'яносто!
Один з творців серії книжок з малюнками про невтомного майстра Мулле Мека і його собаку Буффа. Яскраві ілюстрації Йенса неабияк розширюють і доповнюють сюжет.
 
Георг Юхансон (справжнє ім'я - Нільс Джордж Раймонд Йоханссон) - шведський журналіст і письменник. Почав писати для одного з журналів, коли йому виповнилося 16 років. Потім молодий журналіст деякий час висвітлював гонки «Формули-1», а в 33 роки очолив автомобільний журнал «Teknikens Värld», один з найбільших в Швеції. У 1983 році Юхансон став редактором ділової газети «Dagens Industri».
Втім його письменницький талант проявився набагато раніше. У своїй країні Георг Юхансон був відомий як автор технічної літератури для дорослих і писав науково-фантастичні романи. А ось за кордоном прославився завдяки серії дитячих книг про майстра на всі руки Мулле Мека.
Літературний проект виявився напрочуд успішним. На його основі створені комп'ютерні ігри, мультфільми, аудіокниги.
Георг Юхансон і незмінний ілюстратор оповідань про метку Мулла Меке Йенс альбуму співпрацювали 25 років, видавши за цей період більш як півтора десятка книг, які швидко завоювали любов дитячої читацької аудиторії.
 
ЦИТАТИ З КНИЖКИ
Майстер на всі руки
Може, ти вже чув про те, скільки випробувань довелося пережити нашим мандрівникам. Якщо так, то знаєш, що наполегливість і винахідливість завжди виручали друзів. Недарма Мулле Мека називають майстром. У нього справді золоті руки. Він сам зібрав автомобіль, побудував човен.
 
Назустріч пригодам!
Ось уже кілька днів поспіль вітрильник з гучною назвою «Горизонт» розсікає море хвилю за хвилею. За рульового - Мулле Мек. Він невідривно дивиться вдалину. Поруч з Мулле його вірна собака - боксерка Буффа. Друзі вирушили в плавання, щоб подивитися, що там, по той бік моря.
 
Земля!
Немов стіна, підноситься над морем скелястий берег. Тільки вгорі, над вершинами скель, кричать чайки, вітаючи мандрівників. Але хіба Мулле злякають скелі?
 
А що за горою?
- Послухай, Буффа, я думаю, якщо є гора, то і за горою щось повинно бути. Буффа фиркає у відповідь. Це означає, що вона згодна. А ще, що вона охоче побігає зараз по березі. І що морська хитавиця їй неабияк набридла.
 
Нам потрібен літак
Мулле навіть розгубився - що ж робити далі? Потихеньку в його очах спалахує захоплений блиск, і нарешті майстер вигукує: - Слухай-но, Буффа! Уілбер і Орвілл - це ж імена видатних братів Райт. Вони перші в світі побудували справжній літак, який піднявся в небо. Значить, ми теж зберемо літак!
 
Полетіли додому!
- Пам'ятаєш, Буффа, десь там за горою, за морем, за лісом стоїть наш будинок, - нарешті каже Мулле. - Ну-ка знайдемо його. Він, напевно, вже зачекався нас ... І літак злітає до хмар ... вище ... ще вище ... І ось вже ширяє, розчинившись в бездонній блакиті неба.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Осіннє танго ...
Валентина Мастерова
Возлюби свою хворобу ...
Валерий Синельников
Далекі близькі ...
Владимир Ермоленко
Улюблена книга Чарлі Кука ...
Аксель Шеффлер,Джулия Дональдсон

Книги автора/издательства

Комплект «Мулле Мек і Буффа — майст ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек будує човен ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек майструє автомобіль ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек зводить будинок ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Тайм-менеджмент. Збірник самарі ...
Коллектив авторов
Gakken. Розумні ігри. Розвиток мисл ...
Коллектив авторов
Gakken. Розумні ігри. Ранній розвит ...
Коллектив авторов

Сегодня купили