Комплект книг "Як працює Amazon" - Бред Стоун, Колін Брайар, Білл Карр, Наталі Берґ, Мія Найтс: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023200)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Як працює Amazon"

Код: 2100023200
Купити Комплект книг "Як працює Amazon" Бред Стоун, Колін Брайар, Білл Карр, Наталі Берґ, Мія Найтс
1462 грн
1482 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Бред Стоун, Колін Брайар, Білл Карр, Наталі Берґ, Мія Найтс
Видавництво Vivat
Сторінок 1732
Рік 2023
ISBN 978-617-7552-03-0, 978-966-993-574-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х84/16 (145х200 мм.)

Про книгу Комплект книг "Як працює Amazon"

У комплект входять книги:
Продається все. Джефф Безос та ера Amazon
Працюючи навпаки. Інсайти та секрети від топ-менеджерів Amazon
Amazon без меж. Як Джефф Безос розбудував глобальну імперію
Amazon і майбутнє електронної торгівлі. Корпоративна еволюція найбільшої у світі клієнтоорієнтованої

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Продається все. Джефф Безос та ера Amazon"
Бред Стоун захопливо пише про зародження і розвиток Amazon — від часів створення компанії на Волл-стріт на початку 1990-х і дотепер. Amazon одним із перших побачив необмежені можливості інтернету.
 
Стоун розкриває секрет успіху засновника Amazon Джеффа Безоса, одного із найвидатніших бізнес-лідерів сучасності і невтомного генератора ідей, та в деталях розповідає, як Безос дисципліновано і подекуди педантично втілює новаторські ідеї у життя, ламає стереотипи і не визнає загальноприйнятих правил, запроваджуючи натомість свої.
 
"Працюючи навпаки. Інсайти та секрети від топ-менеджерів Amazon"
У книзі «Працюючи навпаки» К. Браяр і Б. Карр розкривають і систематизують принципи й методи роботи, які лежать у основі однієї із найвидатніших компаній.
 
Автори розповідають, як 14 принципів лідерства Amazon впливають на ухвалення рішень на усіх рівнях і розкривають, як культуру компанії визначають за чотирма характеристиками: одержимістю клієнтами, мисленням на перспективу, прагненням до винаходів і операційною перевагою.
 
Ця книга — практичний посібник і корпоративна оповідь, сповнена спогадами авторів про те, що означає бути «амазонівцями» і як це впливає на професійне й особисте життя. Автори демонструють, що успіх в масштабі Amazon досягається не геніальністю будь-якого окремого лідера, а радше завдяки залученості й неухильному виконанню переліку чітко визначених принципів і практик, про які з книги «Працюючи навпаки» можна довідатися вперше.
 
"Amazon і майбутнє електронної торгівлі. Корпоративна еволюція найбільшої у світі клієнтоорієнтованої компанії"
Титан комерції ХХІ століття виріс зі звичайного книжково ритейлера. Під час написання цієї книжки продажі Amazon складали щонайменше половину від усіх онлайн-продажів у США. Так, ідеться про одну з найдорожчих публічних компаній у світі, лідера ринку хмарних обчислень і голосових технологій. 
 
Для конкурентів Amazon нещадний і грізний. Для покупців — легкий і дедалі необхідніший, адже Amazon — це доступ до мільйонів продуктів із найшвидшим доставленням. А як щодо доступу за лаштунки найбільшої у світі клієнтоорієнтованої компанії? На вас чекає чимало провокативного й такого, про що прагнуть дізнатися власники великих і дрібних торговельних мереж. Amazon задає глобальні ритейл-тренди, тож будьте в тренді!
 

"Amazon без меж. Як Джефф Безос розбудував глобальну імперію"
Як компанії Amazon вдалося спершу захопити сферу інтернет-торгівлі, а потім проникнути чи не в кожну домівку з товарами й послугами, фільмами й серіалами, хмарними сервісами та навіть ідеями роботів і польотів у космос? Як Джефф Безос у 2018–2021 роках став найбагатшою людиною світу?
 
Відповіді на ці питання шукає журналіст Бред Стоун. Він ретельно вивчає бізнес-феномен, який за три десятиліття перетворився з ідеї на панівну силу. Також Стоун досліджує еволюцію Безоса від гіка до дисциплінованого мільярдера з глобальними амбіціями. Це книжка про бізнес, масштабне мислення, жорсткі рішення, ризики й вплив, що безповоротно змінює світ.


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Д’воїна ...
Ірина Бобик
Апчхи! ...
Клотильда Ґубелі

Книги автора / видавництва

Amazon і майбутнє електронної торгі ...
Натали Берг, Мия Найтс
Працюючи навпаки. Інсайти та секрет ...
Колин Брайар, Билл Карр
Секрет служниці ...
Фрида Мак-Фадден
Айседора Мун їде на море ...
Гарриет Мункастер

Сьогодні купили