Містична Долина. Настільна гра - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026098)
kniga.biz.ua

Містична Долина. Настільна гра

Код: 2100026098
Купити Містична Долина. Настільна гра Колектив авторів
1700 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво KiloGames
Рік 2024
Обкладинка тверда
Мова Українська

Про книгу Містична Долина. Настільна гра

Містична долина – картобудівна карткова настільна гра, яка занурює у світ магії та таїнств, дозволяючи взяти на себе роль могутнього друїда.
 
У світі, що належав духам природи, сталися страшні події. Король, який наказував силам темряви та зла, завойовував і знищував усе довкола, незабаром ослаб і на межі смерті, хворий і безнадійний, звернувся до друїдів Геї — мудреців та знавців природи, відомих своєю могутністю. Він благав їх про допомогу, але друїди відмовили йому, бо знали, що порятунок короля принесе лише подальше нещастя світу. І як останнє слово на землі, розгніваний король прошепотів жахливе прокляття, яке охопило родючу Долину життя темним вітром руйнування…
 
Це прокляття було сповнене гнівною помстою темного владики та принесло на землю чуму та хвороби. Долина життя, яка була колискою для духів природи та священним місцем Геї, почала вмирати. На жаль, морок перетворив частину духів на зіпсованих і злих істот, а частина, яку не поглинуло прокляття, благало друїдів про допомогу. Якщо ніхто не зупинить прокляття, воно знищить частину сил Геї та поглине всіх духів долини назавжди.
 
Містична долина ("Mystic Vale") — гра з інноваційною механікою створення карт. Ти, один із друїдів, який вирушив очищати Містичну долину від прокляття. Щоб повернути колишнє життя долині, потрібно крок за кроком відновлювати її землі, звертатися до духів природи та намагатися, щоб прокльон назавжди пішов з її земель. Для цього кожен свій хід викладай карти зі своєї колоди, намагаючись набрати максимально корисні комбінації символів Мани та Духів.
 
На початку партії кожен гравець отримує 20 карт у спеціальних протекторах. На деяких картах вказані початкові здібності. Протягом партії купуй нові прозорі карти та вставляй їх у протектори. Таким чином створюючи нові карти з новими здібностями. При цьому розмір твоєї колоди залишиться таким самим як на початку гри.
 
Під час свого ходу відкривай з колоди по одній карті та зупинись будь-якої миті. Після чого зможеш перейти до фази Врожаю – підрахувати отримані переможні очки та витратити Ману на покупку покращень своїх карт. Кожна карта настільної гри Mystic Vale у колоді відповідає за певну частину долини, яку потрібно відновити, а кожне покращення призводить до появи нового життя та життєвої енергії на землі.
 
Проте при покращенні своїх карток ти можеш позбавлятися символів Гниття, що зробить твою колоду сильнішою. 
 
Фаза відкриття карток – це дуже азартний процес, коли потрібно вчасно зупинитися, щоб подолати свою жадібність. Однак, покращуючи свої карти, ти можеш позбавлятися символів Гнилі, роблячи свою колоду сильнішою з кожним ходом.
 
Гра підходить для компанії або для гри з родиною. 
 
♦ Унікальна механіка побудови КАРТ. Не колоди, як зазвичай, а саме карт. Карта складається з 3-х частин, які надруковано окремо.
♦ Карти виготовлені із пластику що гарантує довговічність гри.
♦ Механіка гри захоплює настільки, що неможливо відірватися, допоки не здобудеш перемогу. Але будь обережним, бажання зіграти ще одну партію навряд чи зникне.
♦ Різноманітні стратегії: обери свій шлях до перемоги, застосовуючи різні стилі гри та комбінуючи карти на власний розсуд.
♦ Барвисті ілюстрації: поринь у таємничий фентезійний світ завдяки чудовим ілюстраціям на картах.
♦ Ризик та азарт: У свій хід ти можеш відкрити скільки завгодно карт, щоб отримати якнайбільше комбінацій символів. Але при цьому завжди є високий шанс розкрити 4 червоних символи та втратити свій хід.






Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Львівське есперанто ...
Юрій Волощак
The Library Trilogy. Book1: The Boo ...
Марк Лоуренс
Зелений вовк ...
Анастасія Шульга
Homage to Catalonia ...
Джордж Орвелл

Книги автора / видавництва

Конституцiя України (мiнi) ...
Коллектив авторов
Камасутра ...
Коллектив авторов
Війна і нові горизонти. Лідери думо ...
Дмитрий Кулеба, Коллектив авторов
USA National Parks: Lands of Wonder ...
Коллектив авторов
Unforgettable Journeys: The America ...
Коллектив авторов
The Sports Book ...
Коллектив авторов
The Definitive Visual History: Afri ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили