Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026114)
kniga.biz.ua

Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" (Передзамовлення)

Код: 2100026114
Купити Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" Колектив авторів
532 грн
560 грн
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво KiloGames
Рік 2024
Обкладинка тверда
Мова Українська

Про книгу Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса"

УВАГА! Гра не є самостійною та грається лише з базовою версією гри.
 
Еллада та Елізій це перше доповнення, яке було випущено для Тераформування Марса. Воно складається з двосторонньої ігрової дошки, що представляє дві нові області Марса.
 
Запрошуємо тебе на незабутню подорож до нових горизонтів Марсу - таємничої й багатогранної планети, яка залишається недослідженою у своїй повній красі. Подивись на чарівний світ Марса за допомогою захоплюючого розширення «Тераформування Марса: Еллада та Елізій», яке відкриє перед вами безмежні можливості для розвитку й стратегічних перемог.
 
Це додаткове розширення відкриє вам новий аспект Марса, де ти зможеш знайти унікальні природні ресурси й розпочати захоплюючий процес територіального розвитку. На тебе чекають нові горизонти, невідкриті таємниці та незабутні пригоди. Підкори Марс, розкрий його потенціал та стань піонером нової ери. Відкрий для себе майбутнє сьогодення і принеси на Марс прогрес та процвітання. Велика місія чекає на тебе!
 
«Еллада та Елізій» ("Terraforming Mars: Hellas & Elysium") перше доповнення до настільної гри «Терраформування Марса». Це найпростіше доповнення, оскільки складається лише з нового двостороннього ігрового поля. При цьому це одне з найтематичніших доповнень, що дозволяє терраформувати різні частини Марса, включаючи область навколо найвищої точки червоної планети – гори Олімп.
 
Ігрове поле абсолютно такої якості, як і поле для базової гри. Кожна його сторона має не тільки унікальну карту ландшафту і мітки Марса, але й набір абсолютно нових бонусів і нагород за досягнення. Наприклад, на боці Еллади знаходиться однойменне озеро, що дозволяє отримати доступ до територіального джерела тепла. А на полі Елізія ви відкриєте для себе нескінченні рівнини та найвищі в Сонячній системі гори.
 
Особливості доповнення
Саме доповнення не ускладнює та не змінює ігровий процес. Воно пропонує альтернативний варіант звичним партіям. Так, сторона Елізіум змусить тебе з друзями позмагатися за те, хто перший тераформує саму гору Олімп, отримавши доступ до отримання одразу трьох нових карт проєктів. А Еллада пропонує боротьбу за нагороди у нових досягненнях. Завдяки цьому ти можеш спробувати незвичні стратегії розвитку і зосередитися на інших шляхах свого внеску в екологію Марса.
 
Доповнення «Еллада та Елізій» дозволить ще більше заглибитись у процес колонізації та терфомування червоної планети та подарує безліч нових емоцій та відкритій!
 





Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Вершник без голови (міні) ...
Томас Майн Рід
Пакс ...
Сара Пенніпакер
Повість про Ґендзі. Книга 3 ...
Мурасакі Сікібу
Don’t Tickle the Cow! ...
Сем Теплін

Книги автора / видавництва

Конституцiя України (мiнi) ...
Коллектив авторов
Камасутра ...
Коллектив авторов
Війна і нові горизонти. Лідери думо ...
Дмитрий Кулеба, Коллектив авторов
USA National Parks: Lands of Wonder ...
Коллектив авторов
Unforgettable Journeys: The America ...
Коллектив авторов
The Sports Book ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили