Комплект книг Коліна Тіппінга - Колін К. Тіппінг: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020866)
kniga.biz.ua

Комплект книг Коліна Тіппінга

Код: 2100020866
Купити Комплект книг Коліна Тіппінга Колін К. Тіппінг
798 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колін К. Тіппінг
Видавництво BookChef
Сторінок 1108
Рік 2022
ISBN 978-966-993-562-5, 978-617-548-045-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг Коліна Тіппінга

У комплект входять книги:
Радикальне прощення
Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе
Радикальна Любов. Інструкція для розкриття вашої духовності та створення ідеальних стосунків
Радикальне прощення. Батьки і діти

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Радикальне прощення"
У книзі «Радикальне прощення» викладено основи методу, який змінив життя мільйонів людей. Прості й доступні механізми впливають на сприйняття людиною емоційного вантажу минулого, позбавляють негативу й вчать, як щиро й відкрито приймати все, що пропонує життя. 
 
Особливо ефективною допомогою ця книга стане для тих, хто перебуває на роздоріжжі свого життєвого шляху. Вона дасть змогу переглянути його основи, скинути з себе тягар образ і невдоволення й розкрити душу назустріч вітру змін. 
 
"Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе"
Кожен із нас має досвід самозвинувачення й нарікань на себе, на свої вчинки чи рішення. І кожен, напевно, знає, що себе пробачити значно складніше, ніж когось іншого, — цей процес потребує розподілу ролей між «кривдником» і «жертвою», а це практично неможливо зробити, коли ми займаємо обидві позиції одночасно. Часто це спричинює стан постійного стресу, а то й призводить до фізичного нездужання.
 
Метод Радикального Самопрощення Коліна Тіппінга дає змогу виплутатися з цієї дилеми, звільнитися від надмірної внутрішньої критики й прийняти себе повністю. До цього вас найкоротшим шляхом проведе набір чітких інструментів і вправ, перевірених мільйонами читачів.
 
Кожен, хто придбає книгу Коліна Тіппінга "Радикальне самопрощення", отримає бонус — QR-код на безкоштовну програму "Прощення себе" від Майстра-тренера Радикального прощення, офіційного представника Коліна Тіппінга в Україні Ірини Манохи.
 
"Радикальна Любов. Інструкція для розкриття вашої духовності та створення ідеальних стосунків"
Хто я насправді? У чому сенс мого життя? Чому мої стосунки такі складні й часто приносять біль? Чому я притягую у своє життя однакових людей і однакові проблеми? Відповіді на ці та інші запитання пропонує Колін Тіппінг, автор методу Радикального Прощення. 
 
У парадигмі духовної реальності все, що відбувається, — невід’ємна частина еволюції нашої душі. Коли ми прокидаємося для усвідомлення цієї істини, то починаємо жити згідно зі справжньою метою нашого життя, яка полягає в тому, щоб осягнути божественну природу — Любов — через стосунки.  
 
«Радикальна Любов» — це книга не лише про стосунки з іншими людьми, а й про позитивне, відкрите та щире ставлення до життя, яке обов’язково відповість взаємністю. 
 
Автор аналізує озвучні проблеми з точки зору енергії і пропонує читачам практичні поради та перевірені інструменти. 
 
"Радикальне прощення. Батьки і діти"
Цю книгу Колін Тіппінг написав у співавторстві з Аною Голуб, Джулією Джонс, Меґан О’Коннор та Беллою Роуз Фонтейн. Вони розповіли йому про свої проблеми у стосунках з батьками, про те, як ці негаразди вплинули на їхнє доросле життя, а також про те, як кожній із них вдалося виправити ситуацію завдяки методу Радикальне Прощення.
 
Незагоєні дитячі травми неминуче виринають на поверхню в дорослому житті й шкодять нам. Вони позначаються на наших кар’єрі, шлюбі, спілкуванні, лежать в основі будь-якої залежності й навіть онкологічних захворювань. Найрозумніший спосіб зцілення нашого життя, досягнення спокою та щастя — це повернення до джерела болю: наших батьків і щире їх пробачення. Простити батьків лише за одним бажанням неможливо. Багато залежить від психології людини, і саме правильно застосовані психологічні прийоми зможуть навчити прощати.
 
У цьому вам допоможе унікальний метод Радикального Прощення, розроблений Коліном Тіппінгом. У цій книзі він на реальних прикладах показує, як його метод дає змогу позбутися давніх образ та травм і змінює життя, а також дає практичні  поради і рекомендації, які навчать прощати й бути щасливим.
 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Промо-карти для гри "Цей дивов ...
Колектив авторів
Галявина для мавки ...
Тетяна Наконечна
Пазл «Це мій дім» ...
Колектив авторів
Бобот. Настільна гра ...
Колектив авторів
Моторошне сяйво ...
Б. Р. Маєрс
Пазл «Місто майбутнього» ...
Колектив авторів

Книги автора / видавництва

Радикальне прощення ...
Колин К. Типпинг
Комплект книг "Аюрведа та здор ...
Дипак Чопра, Энтони Уильям

Сьогодні купили