Marvel Champions. Настільна гра - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026097)
kniga.biz.ua

Marvel Champions. Настільна гра

Код: 2100026097
Купити Marvel Champions. Настільна гра Колектив авторів
2440 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво KiloGames
Сторінок 373
Рік 2024
Обкладинка тверда
Мова Українська

Про книгу Marvel Champions. Настільна гра

Marvel Champions - це захоплююча кооперативна карткова гра, в якій ти й твої друзі зможете стати справжніми героями зі всесвіту Марвел. Ваше завдання - завадити лиходіям втілити їх злісні плани та врятувати світ. Для цього вам доведеться використовувати свої надзвичайні сили та спеціальні вміння.

Marvel Champions: The Card game - це захоплююча кооперативна карткова гра, в якій ти й твої друзі зможете стати справжніми героями зі всесвіту Марвел. Ваше завдання - завадити лиходіям втілити їх злісні плани та врятувати світ. Для цього вам доведеться використовувати свої надзвичайні сили та спеціальні вміння.

У грі є різні герої з різними підходами до перемоги. Деякі з них покладаються на свою силу, як Капітан Марвел, а інші використовують науку і технології – як Залізна людина.

Однак бути героєм – це не лише мати суперсили. Важливо планувати битви та відновлювати здоровя. Тільки разом з командою друзів можна перемогти злодіїв.

У «Marvel Champions» тобі доведеться протистояти лиходію та його посіпакам, використовуючи суперсилу (карти з руки), знешкоджувати їхні плани та захищатися.

Гра складається з раундів, де ти взаємодієш з лиходієм та його загрозами, вибираєш свою дію, а також граєш карти з руки, щоб використовувати спеціальні вміння та технології.

Під час свого ходу ти можеш зіграти з руки карти союзника, події, апгрейду або підтримки. Ці карти уособлюють надзвичайні вміння, неймовірні технології та вірних соратників, які готові приєднатися до битви. Щоб зіграти карту, слід заплатити вказану кількість ресурсів, скинувши інші карти з руки. Скинуті карти символізують винахідливість, потрібну, щоб на льоту спроєктувати силовий промінь; фізичну вправність, щоб завдати нищівного удару з павутини; або зусилля, щоб покликати на допомогу таких союзників, як Нік Фюрі та Галк. Ти можеш використовувати союзників, щоб атакувати лиходія чи перешкоджати йому. Проте будь обережним, як тільки у союзників закінчується життя, вони вважаються переможеними й виходять з гри.

У грі також є можливість змінити вигляд героя між боями. У ролі героя ти атакуєш лиходія, а в ролі альтер-его маєш унікальні властивості та можливості підготовки до наступної битви. Це як у кіно: герой може вести звичайне життя, але щойно на горизонті зявляється загроза – він уже в костюмі зі своїми супер силами та готовий до нових подвигів!

Після твого ходу, противники рухаються своїми планами. Вони додають загрозу та розробляють нові схеми, на які тобі треба відповісти. Фаза лиходія починається з додавання жетонів загрози на план лиходія. З кожним таким жетоном у героїв стає все менше часу, а лиходій наближається на крок ближче до перемоги.

Кожен лиходій у грі діє по-різному. Носоріг – упертий, сильний і одноманітний як… носоріг. У нього всього один план, а його здібності не досить різноманітні. Атаки Кло стрімкі та різні, а на його боці борються кілька сильних поплічників. Нелюдський мозок Альтрона постійно прораховує ходи, змінює плани та насилає на героїв своїх дронів.

У базової гри є дві стартові колоди та книга правил, в якій покроково розписано всі етапи гри для простішого вивчення правил.

Всі елементи гри виготовлені із якісних компонентів згідно зі стандартами ЄС разом зі світовими накладами.

Гра підходить для компанії або для гри з родиною.






Додати свій відгук про книгу

Відео Marvel Champions. Настільна гра



Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Полковник Болбочан. Спогади, свідче ...
Роман Коваль,Юрій Юзич
Ключ Горгона ...
Мар'яна Стефак
Як гартувалася державність ...
Андрій Ковальов
Коли Петсон сумує ...
Свен Нурдквіст
The Library Trilogy. Book1: The Boo ...
Марк Лоуренс
The Empyrean. Book1: Fourth Wing ...
Ребекка Яррос
НиТочки ...
Роман Глєбов

Книги автора / видавництва

The Definitive Visual History: Afri ...
Коллектив авторов
The Cat Encyclopedia ...
Коллектив авторов
Simply AI: Facts Made Fast ...
Коллектив авторов
Pop-Up Peekaboo! Garden ...
Коллектив авторов
Pop-Up Peekaboo! Bedtime ...
Коллектив авторов
Philosophers Who Changed History ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили