Комплект "Історії успіху від Нашого формату" - Ингвар Кампрад, Джеффри Лайкер, Бертил Торекуль, Брэд Стоун, Фил Найт: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100005734)
kniga.biz.ua

Комплект "Історії успіху від Нашого формату"

Код: 2100005734
Купить Комплект "Історії успіху від Нашого формату" Ингвар Кампрад, Джеффри Лайкер, Бертил Торекуль, Брэд Стоун, Фил Найт
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ингвар Кампрад, Джеффри Лайкер, Бертил Торекуль, Брэд Стоун, Фил Найт
Издательство Наш Формат
Cтраниц 1940
Год 2018
ISBN 978-617-7552-03-0, 978-617-7552-38-2
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Комплект "Історії успіху від Нашого формату"

Зверніть увагу! Ціна комплекту значно нижче суми цін кожної з книг окремо.
 
У комплект входять книги:
Історія Starbucks. Все почалося з чашки кави...
Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди
Взуття-буття. Історія Nike, розказана її засновником
Історія IKEA. Бренд, що закохав у себе світ
Продається все. Джефф Безос та ера Amazon
 
Історія Starbucks. Все почалося з чашки кави...
Усе і справді почалося з чашки кави. Еспресо, випитого в затишній італійській кав’ярні у 1983-му. Тоді майбутній генеральний директор Starbucks Говард Шульц зрозумів, яка атмосфера буде в його закладах. Відтоді як він прийшов у Starbucks, компанія відкрила майже 25 тисяч кав’ярень у 70 країнах світу, пережила економічну кризу й зневіру фінансових аналітиків. Шульцу вдалося побудувати міцний бізнес, в основі якого — дух Starbucks, етичні принципи та безмежна турбота про людей: про кожного клієнта, баристу, менеджера чи фермера, який вирощує найкращу у світі арабіку.
 
Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди
Сьогодні Toyota є компанією, яка робить найякісніші автомобілі світу з найменшою кількістю дефектів і витрат. Легендарна корпорація безперервно вдосконалює свою структуру за рахунок використання значно меншої кількості людино-годин, інвентаризації та виробничих площ, ніж її конкуренти.
Книжка Джефрі К. Лайкера вперше розкриває для широкої аудиторії 14 принципів менеджменту та бізнес-філософії компанії, яка має репутацію найуспішнішого виробника у світі. 
 
Взуття-буття. Історія Nike, розказана її засновником
Мало хто знає, що Філ Найт у підлітковому віці не мав змоги купити собі якісні кросівки. Ця історія — про величну взуттєву компанію, що почалася з півсотні позичених доларів. «Взуття-буття» — про те, як із пустими кишенями укладати багатомільйонні угоди й залишатися у виграші. Про те, як зібрати команду професіоналів і за роки роботи втратити лише двох топ-менеджерів. Про біг як спосіб ведення бізнесу та філософію.
 
Історія IKEA. Бренд, що закохав у себе світ
Історія легендарного шведського меблевого бренду з перших вуст.
IKEA — це своєрідна філософія дизайну, а не просто меблі. Історія бренду нерозривно пов’язана з його засновником — Інґваром Кампрадом, який протягом 70 років очолював компанію. Маленька шведська фірма, створена у 1943-му, змогла континент за континентом завоювати світ, увійшовши в домівки та глибоко запавши в серця споживачів.
Однак Кампрад прийшов у бізнес не з порожніми руками. Засновник ІКЕА із самого початку мав неоціненний капітал: сміливі мрії та уміння долати перешкоди, впертість та везіння. Бертіл Торекул провів десятки годин за спілкуванням з Інґваром Кампрадом, вивчав його листи, нотатки, які стали відправною точкою книжки. Як відбувалася шалена експансія скандинавської компанії у світі? Чому в 1950-х компанії заборонили брати участь у ярмарках, а її засновник не міг відвідувати їх навіть як приватна особа? Як з’явилися дивовижні магазини ІКЕА?
 
Продається все. Джефф Безос та ера Amazon
Бред Стоун захопливо пише про зародження і розвиток Amazon — від часів створення компанії на Волл-стріт на початку 1990-х і дотепер. Amazon одним із перших побачив необмежені можливості інтернету. 
Стоун розкриває секрет успіху засновника Amazon Джеффа Безоса, одного із найвидатніших бізнес-лідерів сучасності і невтомного генератора ідей, та в деталях розповідає, як Безос дисципліновано і подекуди педантично втілює новаторські ідеї у життя, ламає стереотипи і не визнає загальноприйнятих правил, запроваджуючи натомість свої. 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг "Як працює Amazo ...
Брэд Стоун, Колин Брайар, Билл Карр, Натали Берг, Мия Найтс
Комплект "Історія Amazon" ...
Брэд Стоун, Стив Андерсон, Карен Андерсон
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов
Комплект книг про Моссад ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал

Сегодня купили