Комплект лінивої мами (з 6 книг) - Анна Быкова: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100005699)
kniga.biz.ua

Комплект лінивої мами (з 6 книг)

Код: 2100005699
Купить Комплект лінивої мами (з 6 книг) Анна Быкова
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Анна Быкова
Издательство BookChef
Cтраниц 1424
Год 2019
ISBN 978-617-7347-96-4, 978-617-7347-31-5
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х84/16 (145х200 мм.)

О книге Комплект лінивої мами (з 6 книг)

В комплект входят книги:
Школярі «лінивої мами»
Мама в балансі. Планер "лінивої мами"
Секрети спокою "лінивої мами"
Як подружити дітей з емоціями. Поради «Лінивої мами»
Самостійна дитина, або як стати "лінивою мамою"
Лінива мама: завдання для розвитку

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Секрети спокою "лінивої мами"
Якщо мама, не тямлячи себе, з люттю трясе дитину — вона руйнує її. Якщо мама зберігає маску спокою в момент, коли всередині палає гнів, — вона руйнує себе. Як із цим упоратися і як цього уникнути? 
Анна Бикова — педагог, психолог і автор книжок-бестселерів серії «Лінива мама» — пояснює, як важливо мамі вміти повертатися до стану душевного спокою. Тільки у точці рівноваги адекватно вирішуються дитячі конфлікти, знаходяться слова для переконання, втішання, заспокоєння. Тільки спокійній мамі дитина довірятиме всі свої проблеми й щедро ділитиметься позитивними емоціями, знімаючи напруженість.
 
Самостійна дитина, або як стати "лінивою мамою"
З появою дитини батьки з готовністю беруть на себе роль уважних опікунів. Вони роками годують, одягають і розважають своє чадо, вибився з сил і в підсумку скаржаться на його повну інфантильність і несамостійність, не замислюючись про те, що самі доклали руку до такої поведінки.
«Самостійна дитина, або як стати «лінівою мамою» - досвід успішного психолога і блогера виховання дітей за принципом «ледачою мами».
Ледачій мамі досить показати як збирати портфель до школи і її дитина буде робити це самостійно. Лінива мама може дозволити собі поспати в вихідний, поки її діти знайдуть собі заняття. Лінива мама переконана, що дитина повинна вміти сам говорити про природні потреби, а її діти саме так і роблять.
Лінива мама - вільна людина, чиї діти самостійні і не примхливі.
 
Як подружити дітей з емоціями. Поради «Лінивої мами»
Цього разу "лінива мама" Анна Бикова замірилася потішити не лише молодих мам порадами щодо виховання й розвитку дитини, а й залучити дітей до читання її нової книги й познайомити їх із людськими реакціями на різні ситуації, що трапляються в житті.
З цієї книги-тренінгу з розпізнання емоцій батьки й діти довідаються про основні емоції, які в них виникають, навчаться розрізняти їх у рідних і друзів, а заразом спробують намалювати свої відчуття різними барвами й навіть позбутися тих емоцій, які завдають прикрощів.
 
Лінива мама: завдання для розвитку
У цій книзі Анна Бикова — педагог, психолог і автор книги «Самостійна дитина, або Як стати “лінивою мамою”» — пропонує свої міркування щодо питань розвитку дитини. Більшість батьків переймається: «Чи достатньо я даю дитині? Чи своєчасно? Чи не барюся із чимось?». 
Та все ж кожна наша прогулянка, кожна мить спілкування з дитиною здебільшого є джерелом неймовірних відкриттів, а звичайнісіньке пластикове відерце і совочок перетворюються на суперінструменти для розвитку в руках дорослих, які, орудуючи цими предметами, продемонструють дитині найнезвичайніші досліди.
 
Школярі «лінивої мами»
Пята книга із серії бестселерів блогера та психолога Ганни Бикової.
Діти у будь-якому віці потребують підтримки батьків. Книга Анни Бикової вчить батьків не лише як підтримувати дітей під час адаптації до шкільного середовища, а і як самим витримати й подолати випробування дитячим садком, школою і суспільством. Автор доступно і цікаво пише про дітей, їхні базові потреби. А ще пояснює, що тісна взаємодія і співпраця батьків, учителів і учня — запорука успіху всього навчального процесу. Саме цього можна навчитися після прочитання книги «Школярі “лінивої мами”».
З цієї книжки ви дізнаєтесь: Як правильно обрати школу, як ставитися до оцінок, як без напруження і стресів виконувати домашні завдання, що робити у випадку цькування у школі і що робити з учителем, якщо він порушує межі особистості дитини. Читачам, які хочуть стати відмінними батьками для свого малюка.
 
Мама в балансі. Планер "лінивої мами"
Анна Бикова продовжує радувати читачів своїми книгами, і в цей раз перед вами її видання «Мама в балансі».
Цей планер - незамінний помічник у житті кожної жінки. Цей щоденник допоможе жити в балансі та гармонії з собою. Виділяючи важливі сфери у вашому житті, ви зможете щодня приділяти увагу одній з них: сімя, робота, здоровя, навчання, дім, хобі, саморозвиток.
Кожен день ви будете піклуватися саме про ту сферу, яка «випала» вам сьогодні. Результат не змусить себе довго чекати. Уже через кілька місяців ви побачите, що життя стає збалансованим, час розподілено ефективно, ви перебуваєте в гармонії з собою і своєю сімєю.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг "Аюрведа та здор ...
Дипак Чопра, Энтони Уильям
Діти підземелля ...
Владимир Короленко
Green Witch. Універсальний довідник ...
Эрин Мёрфи-Хискок

Сегодня купили