Мулле Мек майструє автомобіль - Йенс Альбум, Георг Юхансон: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100014002)
kniga.biz.ua

Мулле Мек майструє автомобіль

Mulle Meck bygger en bil

Код: 2100014002
Купить Мулле Мек майструє автомобіль Йенс Альбум, Георг Юхансон
280 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Йенс Альбум, Георг Юхансон
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 36
Год 2020
ISBN 978-617-577-251-5
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 90x108/16 (220х260 мм.)

О книге Мулле Мек майструє автомобіль

Як же іноді хочеться на якийсь час все кинути і поїхати в подорож ... Так в чому справа? Сідайте в авто - і в дорогу! А якщо немає автомобіля - не біда. Його можна зробити самим. Ось вам «інструкція» - добра і корисна книжечка «Мулле Мек майструє автомобіль».
 
Сідайте разом з дітлахами і читайте про нові пригоди підприємливого Мулле і його помічниці - собаки Буффа. Дітки, які цікавляться технікою, будуть в захваті! Книга дитяча, але має глибинний сенс - вона вчить не пасувати перед труднощами, а крок за кроком рухатися до своєї мети.
 
ПРО АВТОРІВ
Йенс Альбум - шведський художник, ілюстратор дитячих книжок і автор коміксів. Володар ряду нагород і премій. Закінчив Стокгольмську школу мистецтв. Його комікси регулярно поміщали на своїх сторінках різні газети. Також художник ілюструє книги різних авторів.
У 1985 році Йенс альбуму отримав приз видавництва «Рабен і Шегрен» - за свою найпершу книгу. А в 2003 році був нагороджений медаллю імені шведської дитячої письменниці і ілюстратора Ельзи Бєсков - за роботу над усіма своїми книгами. До речі, їх у альбуму майже дев'яносто!
Один з творців серії книжок з малюнками про невтомного майстра Мулле Мека і його собаку Буффа. Яскраві ілюстрації Йенса неабияк розширюють і доповнюють сюжет.
 
Георг Юхансон (справжнє ім'я - Нільс Джордж Раймонд Йоханссон) - шведський журналіст і письменник. Почав писати для одного з журналів, коли йому виповнилося 16 років. Потім молодий журналіст деякий час висвітлював гонки «Формули-1», а в 33 роки очолив автомобільний журнал «Teknikens Värld», один з найбільших в Швеції. У 1983 році Юхансон став редактором ділової газети «Dagens Industri».
Втім його письменницький талант проявився набагато раніше. У своїй країні Георг Юхансон був відомий як автор технічної літератури для дорослих і писав науково-фантастичні романи. А ось за кордоном прославився завдяки серії дитячих книг про майстра на всі руки Мулле Мека.
Літературний проект виявився напрочуд успішним. На його основі створені комп'ютерні ігри, мультфільми, аудіокниги.
Георг Юхансон і незмінний ілюстратор оповідань про метку Мулла Меке Йенс альбуму співпрацювали 25 років, видавши за цей період більш як півтора десятка книг, які швидко завоювали любов дитячої читацької аудиторії.
 
ЦИТАТИ З КНИЖКИ
Справжній спец
Чи чув ти про Мулле Мека - майстра золоті руки? Так Так. Саме про нього буде ця розповідь. Він спец, яких мало на світі. Знаєш, Мулле може запросто змайструвати все, що завгодно, взявши якісь старі деталі або навіть погнуті залізяки.
 
Дорога в далечінь манить
А живе він зі своєю собакою, боксерки Буффа, в затишному будиночку на узліссі на схилі гори. Неподалік хлюпається між берегами озерце і стелиться дорога, кличучи в подорож ...
 
Потрібен автомобіль!
Ну скільки можна вдень і вночі мріяти кудись поїхати. Думати і гадати, яка вона насправді - ця незвідана даль. А автомобіль для подорожі - саме те, що потрібно. Просто його слід зібрати.
 
Справа майстра боїться
Мулле досить оглядає свій автомобіль. А той, уже пофарбований, справді відмінний. Колеса крутяться, передачі легко переключаються в залежності від швидкості, гальма гальмують, кермо повертає куди хочеш ...
 
Щось забули? ..
- Ага, ось і він - двигун від дідового «Форда», - каже Мулле, розглядаючи з усіх боків таку важливу деталь автомобіля. Тепер все у порядку. Двигун рикає і заводиться. І починає втягувати суміш повітря і пального з бензобака.
 
Поїхали!
Буффа розчулено втикається носом у плече господаря, коли той повертає ключ запалювання. Мулле включає першу передачу, і вони, плавно об'їхавши озеро, відправляються за гору, щоб врешті-решт побачити інший кінець дороги ...

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Українська мова. Правопис у таблиця ...
Александр Авраменко,Оксана Тищенко
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Коллектив авторов,Чарльз Хоуг
Киця-Миця. Це моє! ...
Анита Гловинская
Фантомна зона ...
Дзюндзи Ито

Книги автора/издательства

Мулле Мек будує човен ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек будує літак ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон
Мулле Мек зводить будинок ...
Йенс Альбум, Георг Юхансон

Сегодня купили