Муссоліні - Алессандро Кампи: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100016709)
kniga.biz.ua

Муссоліні

Mussolini

Код: 2100016709
Купить Муссоліні Алессандро Кампи
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Алессандро Кампи
Издательство Ніка-Центр
Cтраниц 200
Год 2020
ISBN 978-617-7654-38-3
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Муссоліні

Жоден політичний діяч двадцятого століття не мав такого впливу на історичну память і уяву італійців (і не тільки), як Муссоліні. Чи уособив він типову італійську долю, як це часто стверджували дослідники? Харизматичний народний лідер, Людина Провидіння, зрадник справи, пристрасний мужній коханець, новий Цезар – скільки різних проявів!

На догоду найвибагливішого читача автор книжки «Муссоліні» Алессандро Кампі зібрав і врахував усе розмаїття та суперечливість образів, які залишились і нашарувались у підґрунті колективної памяті не одного покоління. Просте походження, бродяжницька та бунтівна молодість, потайні та розпусні любовні пригоди, еміграція та голод, пристрасні й нестримні політичні баталії, хоробрість у воєнних справах, арешти й увязнення, діти та пасинки, воєнні тріумфи, віддана дружина й молода коханка, інтриги можновладців проти нього, воєнні розгроми, зрадництво послідовників, а відтак народний глум і наруга над тілом – усі ці факти біографії диктатора становлять основу міфу і антиміфу про Муссоліні.

Для широкого кола читачів, зацікавлених аналізувати тенденції та проводити паралелі, щоб зрозуміти перебіг історії загалом.

Добавить свой отзыв о книге

Отзывы об: Муссоліні

Сергій 2023-08-27 17:04:27

Доброго дня,книга сподобалась,хочу звернути увагу на теоретичну складову режиму Муссоліні,яка ретельно описанна у данному творі,друга частина книги викладенна у хронологічному порядку,що дуже добре. Це друга книга цієї серії,яку я прочитав,перша була про Франціська Франка(іспанький диктатор),від одної та другої отримав справжне задоволення. Чекаю продовження!!!

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Сегодня купили