Рік особистої ефективності. Збірник 4: Керуюся великими смислами. Екзистенційний інтелект - Monolith Bizz: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100009259)
kniga.biz.ua

Рік особистої ефективності. Збірник 4: Керуюся великими смислами. Екзистенційний інтелект

Код: 2100009259
Купить Рік особистої ефективності. Збірник 4: Керуюся великими смислами. Екзистенційний інтелект Monolith Bizz
450 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Monolith Bizz
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 224
Год 2019
ISBN 978-617-577-214-0
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 70х100/16 (170х240 мм.)

О книге Рік особистої ефективності. Збірник 4: Керуюся великими смислами. Екзистенційний інтелект

12 книжок в одній про сенс життя, визначення своїх цінностей, формування принципів і пошук щастя. Всі ці неоціненні знання з 12 бестселерів команда Smartreading ретельно добрала і згрупувала в одному збірнику під загальною назвою: «Керуюся великими смислами» 
 
Ця книжка містить 12 самарі видань про усвідомлений розвиток екзистенційного інтелекту, сенс життя і пошук щастя. За її допомогою можна ретельніше розглянути формування власних принципів і визначити цінності.
 
Збірник містить такі світові бестселери:
1. «Ангели нашої природи. Чому зменшується рівень агресії та насильства  в суспільстві» Стівена Пінкера
4. «Навчитися бути щасливим» Тала Бен-Шахара
9. «Шукай у собі. Несподіваний спосіб досягнення успіху, щастя і миру» Чад-Мень Тана
11. «Сила моменту Тепер» Екгарта Толле
12. «Книга Радості. Стале щастя в мінливому світі» Далай-лами XIV,архієпископа Десмонда Туту, Дуґласа Абрамса
 
ПРО ПРОЄКТ
Проєкт «Рік особистої ефективності» — серія з чотирьох збірників, кожен з яких містить 10–12 самарі найцінніших книжок з особистого розвитку й особистої ефективності. Всі ці книжки – безумовний мастрід, гідний посісти важливе місце в системі знань людини, що налаштована на зростання і бере на себе відповідальність за своє щастя й успіх.
 
Ми використовуємо підхід, що ґрунтується на лініях інтелекту (спасибі Кену Вілберу, що надихнув нас). Цей та інші близькі підходи передбачають, що людина має різні види інтелекту, кожен з яких можна усвідомлено розвинути і посилити. Кожен збірник проєкту «Рік особистої ефективності» допоможе вам зробити якісний ривок у розвитку однієї з чотирьох найважливіших сфер інтелекту.
 
Збірник № 4 (перед вами) — «Екзистенційний інтелект. Керуюся великими смислами».
 
АВТОРИ
«Дочитаєш до 35-ї сторінки, зайди до мене!»
Такий простенький запис залишив генеральний директор однієї з компаній на 35-й сторінці кожного з п’ятдесяти примірників книжки «Від хорошого до величного», які він придбав для своїх ключових менеджерів.
Скільки з них зайшло? Жодного!
Читання стає розкішшю, доступною далеко не всім. При цьому ми втрачаємо можливість переймати ідеї з розвитку бізнесу і вчимося найдорожчим та найдовшим способом — припускаючись помилок.
 
Команда компанії Smartreading, яку заснував Михайло Іванов (так-так, той самий Іванов, який є одним з батьків-засновників видавництва «Манн, Іванов і Фербер»), придумала рішення! Самарі — тексти, в яких у стислій формі розповідається про ключові ідеї кожної книжки. Вони не просто скорочують текст, а аналізують і збирають всю «сіль», яку автор старається донести до читача. Вони прочитали за вас гори нон-фікшн книжок і відібрали визначні, справді варті уваги. 

ЦИТАТИ З КНИГИ
Щастя — це дорога, а не пункт призначення
Хоча кожному з нас притаманні свої генетичні схильності до щастя, закладений у нас потенціал визначається не певним незмінним рівнем, а діапазоном можливостей. І далеко не кожен використовує цей потенціал повною мірою. Що якісніше ми використовуємо час, то більше в нас можливостей зробити своє життя щасливим. Будь-яку вільну хвилину намагайтеся витрачати з користю, займаючись тим, що дарує вам задоволення, розв’язуючи нові захопливі завдання.
 
Жити в потоці
Головний сенс потокової діяльності полягає в переживанні радості. Потокові переживання, розширюючи горизонти здібностей людини, змінюють особистість, роблячи її більш складною. Можливість розвитку, що дає змогу водночас радіти життю, полягає в тому, щоб із психічного безладу, який є неодмінною умовою існування, створювати порядок більш високого рівня. Кожен новий виклик, який кидає нам життя, слід сприймати не як те, чого слід уникнути будь-що, а як можливість для навчання і самовдосконалення.
 
Природа істинної радості
Щоб стати щасливими, ми маємо пам’ятати про свою відповідальність перед усіма людьми і розвивати в собі любов і співчуття. Ці риси ведуть до спокою розуму і набуття істинної радості, яка наповнює життя сенсом, робить нас більш духовними. А будь-які життєві страждання — можливість розвинути позитивні душевні якості, які підтримають цю радість.
 
Скажіть життю «так!»
Розум людини — досконалий і неперевершений інструмент, який за неправильного застосування стає надзвичайно руйнівним. Розум постійно намагається підмінити поточний момент минулим або майбутнім. Минулого не існує — є тільки слід у пам’яті, майбутнього не існує — це всього лише проєкція розуму, плід нашої уяви. Якщо ви більше не хочете завдавати болю ні собі, ні іншим, усвідомте, що «зараз» — це все, що в нас є. Перестаньте чинити опір моменту «тут і зараз», адже це опір самому життю. Скажіть життю «так!».
 
Мир усередині
Щастя — це навичка, яку можна і треба тренувати. Розвивати емоційний інтелект можна за допомогою медитації усвідомленості. Усвідомленість — особливий спосіб спрямування уваги, коли ми діємо навмисно, зберігаючи присутність у моменті «тут і зараз» без оцінки. Якщо ми живемо усвідомлено, нейтральні переживання стають приємними, а приємні — ще приємнішими.
 
Щастя як перевага
Думка, що коли ти успішний, то неодмінно будеш щасливим, — оманлива. Насправді формула процвітання звучить зовсім інакше: щастя — рушій успіху, а не навпаки. Щастя і оптимізм сприяють зростанню ефективності та досягнень, наділяючи щасливих людей конкурентною перевагою — перевагою щастя. Важливо правильно визначити пріоритети. Те, на чому ми сконцентровані, стає правдою для нас. Якщо в усьому шукати добре — мозок звикне і охоче помічатиме всі прояви позитиву.
 
Логотерапія Віктора Франкла
Саме людина (а не її інстинкти або реакції на зовнішнє середовище) визначає те, як вона живе, що відчуває, який її життєвий шлях і які рішення на цьому шляху вона приймає. Можливості людської особистості необмежені. Логотерапія — терапія сенсу — допомагає людині знайти сенс у будь-яких обставинах її життя, максимально розкрити свій потенціал.
 
Умови вічного миру
Найважливіше, що з нами сталося за тисячоліття, — ми навчилися приборкувати насильство! Якщо «третя природа» людини зміцніє й розвинеться, «Новий мир» може стати справді довгим і якісно іншим — заснованим на вільній емпатії індивідуумів і визнанні цінності універсальності людської природи.





Добавить свой отзыв о книге

Видео Рік особистої ефективності. Збірник 4: Керуюся великими смислами. Екзистенційний інтелект



Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг з розвитку ЕІ ...
Марк Брекетт, Monolith Bizz, Валерия Козлова, Джилл Хэссон

Сегодня купили