Розумний плакат «Планета Земля» - Максим Мирошниченко: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100015275)
kniga.biz.ua

Розумний плакат «Планета Земля»

Код: 2100015275
Купить Розумний плакат «Планета Земля» Максим Мирошниченко
450 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Максим Мирошниченко
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 1
Год 2020
ISBN 978-617-7966-10-3
Обложка мягкая
Язык Украинский

О книге Розумний плакат «Планета Земля»

Унікальний розумний плакат здатний надовго привернути увагу кожної дитини. Адже подорож від центру земної кулі до найвищих шарів атмосфери — справжня пригода для юного дослідника, яка не просто захоплює, а й навчає.
 
Пройти крізь земну кору і спуститися до ядра Землі, торкнутися хмар, піднятися в термосферу й сісти за штурвал космічного корабля. Це цікавіше, ніж комп'ютерні ігри!
 
Ваша дитина пізнає і полюбить нашу планету!
 
Про плакат
Яка будова нашої планети? Скільки важить її внутрішнє ядро? Що лежить під земною корою? У яких шарах атмосфери утворюються хмари? Чому виникає північне сяйво? Чому космічні кораблі літають у термосфері? Правда, захопливо?!
 
Про все це та багато іншого розповість розумний плакат «Планета Земля». І не тільки розповість, а й покаже!
 
Те, що ще вчора здавалося далеким і незбагненним, розкриється дивовижним чином. І все завдяки тому, що:
 
- Інформація на плакаті чітко структурована. Обсяг знань легко сприймається і запам'ятовується.
 
- Магія візуалізації творить дива! Все так чітко і ясно, що Ваша дитина запам'ятає будову планети Земля, просто дивлячись на плакат. Тільки погляньте, і самі все зрозумієте!
 
- Це справді розумний плакат! Ми забезпечили майже всі ключові об'єкти на ньому QR-кодами, за якими ховається маса корисних відомостей (точніше — інформації набереться на повноцінну книжку!). Просто наведіть на QR-коди камеру телефону — і пориньте у процес пізнання!
 
Будьте певні щодо достовірності інформації! Ми створювали цей плакат з величезною увагою до деталей. Загальне співвідношення розмірів, а також точність технічних характеристик у ньому на найвищому рівні. Навіть учитель біології буде радий такому подарунку!
 
Зручний формат — окрема фішка! Плакат можна легко прикріпити над робочим столом, і він буде доступним практично з будь-якого місця в кімнаті. Всі ключові об'єкти на ньому мають досить великий розмір.
 
Про автора
Максим Мірошниченко — ненавмисний фахівець широкого профілю, позаяк має шкідливу звичку доскіпливо розбиратися в тонкощах будь-якої діяльності, з якою йому доводиться стикатися в житті.
Закінчив магістратуру автомобільного факультету ХНАДУ, вміє читати і писати.
Переконаний, що зайвих знань не буває, а будь-які найскладніші речі можна пояснити простою, зрозумілою навіть дитині мовою.
 
ВИТЯГИ
Ніби хтось заважав...
До глибини 7000 м буріння Кольської надглибокої свердловини відбувалося переважно без проблем. Але нижче за 7000 м стовбур свердловини почав обсипатися, через що заклинювало бурову колону чи обривалася бурова голівка за спроби підйому. Зрештою буріння продовжили, відхилившись трохи вбік. Оскільки аварії траплялися неодноразово, вже за кілька років свердловина за структурою почала нагадувати кореневу систему рослини з безліччю відростків.
 
Земля «кипить»
Плюми — розжарені «бульбашки», наповнені розплавленим залізом і нікелем, розпираються зсередини шаленим тиском, відриваються від зовнішнього ядра Землі і прямують угору крізь набагато менш щільні породи мантії, поки не впираються в тверду літосферну плиту.
 
Що на інших планетах?
Полярне сяйво спостерігається не тільки на Землі, а й на інших планетах Сонячної системи. Причому на Венері через наближеність до Сонця воно покриває всю планету, а на газових гігантах Юпітері й Сатурні відбувається в ультрафіолетовому спектрі, тому невидиме людському оку, та за масштабністю незрівнянне ні з чим, адже сягає за висотою 1200 км, а за протяжністю набагато перевищує розміри нашої планети.
 
Хочете схуднути?
Сходження на Еверест з урахуванням акліматизації й таборування забирає зо два місяці. За цей час альпініст утрачає 10–15 кг ваги.
 
Рекорд за витратами
На сьогодні Міжнародна космічна станція — найдорожча з усіх споруд, які будь-коли будувало людство. Вартість комплексу оцінюють на 150 млрд. доларів США.
 
Швидше звука
Рівно за 65 років по тому, як льотчик-випробувач Чак Єґер уперше подолав звуковий бар'єр на літаку — 14 жовтня 2012 року — австрієць Фелікс Баумґартнер здійснив стрибок зі стратосфери, встановивши одразу кілька рекордів, зокрема подолання звукового бар'єру взагалі без додаткових розгінних засобів.
 
Розплавлене, але тверде
Внутрішнє ядро складається з заліза й нікелю, та має геть інакші фізичні властивості, ніж просто металева куля, яку можна було б уявити. Температура, яка становить 5000-6000 градусів, набагато перевищує точку закипання рідкого залізо-нікелевого сплаву, проте вкрай високий тиск змушує метал тверднути, утворюючи розпечені кристали-голки, густина яких удвічі перевищує звичайну густину заліза.
 
Метеорит чи бомба?
Падіння Тунгуського метеорита в червні 1908 року стало причиною вибуху, потужність якого порівняна з вибухом водневої бомби — найбільш руйнівної зброї, яку створило людство. Тоді вибуховою хвилею був повалений ліс у радіусі сотні кілометрів навколо місця вибуху, а за 200 км від цього місця вибуховою хвилею вибило шибки в будинках. Якби щось таке сталося не в тайзі, а у великому місті, могло б загинути чимало люду.
 
УПАКОВКА
Плакат запаковано в міцний і стильний тубус, який надійно захистить його під час транспортування!
А ще барвисте, оригінальне оформлення тубуса легко вирішить питання святкового упакування в тому разі, якщо ви вирішите зробити комусь подарунок!
Дизайн тубуса гармоніює з дизайном плаката.
Будьте певні: такій крутій штуковині зрадіє і старий, і малий!
Розмір тубусу: 80х80х500 мм.





Добавить свой отзыв о книге

Видео Розумний плакат «Планета Земля»



Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Українська мова. Правопис у таблиця ...
Александр Авраменко,Оксана Тищенко
Киця-Миця. Чим засіємо город? ...
Анита Гловинская
Киця-Миця в дитсадку ...
Анита Гловинская
Комплект книг "Атомні звички&q ...
Джеймс Клир,Джим Лоулесс

Книги автора/издательства

Комплект умных плакатов «Мир вокруг ...
Максим Мирошниченко, Юрий Челомбитько
Комплект розумних плакатів «Світ на ...
Максим Мирошниченко, Юрий Челомбитько
Умный плакат «Навыки и профессии бу ...
Максим Мирошниченко
Умный плакат «Планета Земля» ...
Максим Мирошниченко
Умный плакат «Глубины океана» ...
Максим Мирошниченко
Розумний плакат «Глибини океану» ...
Максим Мирошниченко

Сегодня купили