Щоденник Анни Франк. Графічна адаптація - Анна Франк, Ари Фольман, Дэвид Полонски: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100011006)
kniga.biz.ua

Щоденник Анни Франк. Графічна адаптація

Anne Franks Diary: The Graphic Adaptation

Код: 2100011006
Купить Щоденник Анни Франк. Графічна адаптація Анна Франк, Ари Фольман, Дэвид Полонски
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Анна Франк, Ари Фольман, Дэвид Полонски
Издательство Видавництво
Год 2020
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60x84/8 (210x280 мм.)

О книге Щоденник Анни Франк. Графічна адаптація

Історія Анни Франк настільки відома багатьом, що завдання подати її по-новому, яке поставили перед собою Арі Фолман та Давид Полонський, здається невиконуваним та зайвим. Адже оригінальна книга вийшла накладом понад 30 мільйонів примірників на 60 мовах. Це одна з найбільш читаних книг 20 століття і, для незліченної кількості читачів, – перше зітнення із трагедією Голокосту.
Як пояснив Арі Фолман, повний збережений текст щоденника призвів би до графічного роману обсягом в 3500 сторінок. Тож адаптована версія часом відтворює цілі записи дослівно, але частіше вільно обходиться з оригіналом, поєднуючи кілька нотаток в одну мальовану сторінку. Цитати Анни щільнішають й стають драматичнішими. Детальні й виразні Ілюстрації Полонського дивовижно заповнюють прогалини, зображення чи міміка компенсують відсутність тексту, а ще надають історичний контекст, який з очевидних причин не описується в оригіналі.
Переклад тексту щоденника з німецької на українську здійснив Михайло Тупайло, переклад тексту коміксу з англійської — Геннадія Шпака. Редагувала текст Оксана Батюк, корегувала Марина Гетманець, верстка Ігоря Дунця та Катерини Базарової.

Про авторів

Давид Полонський – ізраїльський книжковий ілюстратор українського походження, художній кінорежисер. Його ілюстрації з’являються у всіх великих ізраїльських журналах та газетах. Він проілюстрував багато дитячих книжок, за що отримав численні нагороди. Режисує дитячі мультфільми. Однією з його найвідоміших мультиплікаційних робіт є «Вальс із Баширом» — анімаційний фільм 2008 року, продюсером та сценаристом якого став Арі Фолман. В основі фільму — історія ветерана Ливанської війни 1982 року. Це перший мультиплікаційний фільм в історії світового кінематографу, що був номінований на «Оскар» в категорії «Найкращий фільм іноземною мовою».
Арі Фолман – ізраїльський кінорежисер, сценарист і композитор кінофільмів. Найбільш відомий за режисерською роботою над анімаційними фільмами «Вальс із Баширом» та «Конгрес». Наразі разом з Давидом Полонським закінчує анімаційний фільм «Де Анна Франк?».




Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Якби він був зі мною ...
Лора Новлин
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Пантера ...
Брехт Ивэнс
Кіндерланд ...
Мавил
Цієї зими ...
Элис Осман
Солітер ...
Элис Осман
Аня-Ганя. На добраніч! ...
Алекси Дормаль, Доминика Рок

Сегодня купили