Стіни в моїй голові. Жити з тривожністю і депресією - Владимир Станчишин: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100015234)
kniga.biz.ua

Стіни в моїй голові. Жити з тривожністю і депресією

Код: 2100015234
Купить Стіни в моїй голові. Жити з тривожністю і депресією Владимир Станчишин
275 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Владимир Станчишин
Издательство Віхола
Cтраниц 176
Год 2020
ISBN 978-617-7960-02-6
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Стіни в моїй голові. Жити з тривожністю і депресією

Эта книга входит в Комплект книг Володимира Станчишина

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Уявіть, що на вас чекає побачення вашої мрії, але ви — не надто впевнена в собі людина. Ви знаєте, що ваш партнер або партнерка — вершина всіх ваших мрій, тож маєте бути в найкращій за все своє життя формі. Чи тривожить вас ця ситуація? Якщо ні, закривайте цю книжку й купіть порадник «Як навчитися не брехати. Якщо так, вітаємо в клубі тривожних пацієнтів.
    
Книжку Володимира Станчишина «Стіни в моїй голові» присвячено тривожності, депресії, соціальним фобіям, різним психічним розладам, які більшою чи меншою мірою впливають на звичний спосіб життя людини в соціумі. Вона не вилікує вас від неприємних станів, але допоможе зрозуміти —  жити з ними можливо. Усі ми, стверджує автор, є тривожними, і в цьому немає нічого надзвичайного. Головне — зрозуміти, що тривога супроводжує нас усе життя й відіграє свою важливу роль у нашому існуванні.
 
Про автора
Володимир Станчишин — психолог-психотерапевт. Навчався психології у Львівському національному університеті імені Івана Франка та Українському інституті когнітивно-поведінкової терапії. Практична історія знайомства з психологією почалася у Спільноті «Лярш-Ковчег», де Володимир  працював  з людьми з розумовою неповносправністю. Перша робота психологом була в Центрі Емаус при Українському католицькому університеті, де він супроводжував батьків, що мають дітей з особливими потребами. 
Пізніше Володимир очолював Центр психічного здоров’я у Львові у Шпиталі імені Митрополита Шептицького, який своїм завданням ставив допомогу хлопцям, що повертаються із зони бойових дій. У 2019 разом з колегою Катериною Ковалишин заснував та очолив Центр психічного здоров’я «Лабораторія змін».
Серед клієнтів Володимира багато тривожних людей, та й сам він називає себе «тривожним пацієнтом». «Основна ідея моєї праці – допомогти зрозуміти людині свій стан і тоді або спробувати його змінити або навчитись з ним жити», — зазначає автор.
Володимир каже, що хотів би зробити психотерапію зрозумілою, тому читає багато семінарів для різних організацій, часто виступає. «Я переконаний, що ми маємо навчитися говорити про психотерапію не як про щось незрозуміле йзагадкове, а як про частинку нашої реальності, де одна людина допомагає іншій зрозуміти, що відбувається в її думках, емоціях, поведінці, стати такими собі партнерами у спробі пізнати своє життя таким, яким воно є», — відзначає він.

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Стіни в моїй голові. Жити з тривожністю і депресією

Вступ

1. Усі ми тривожні
Поняття тривоги
 
2. Тікати чи не тікати
Панічний розлад
 
3. Просто зроби це
Соціальна фобія
 
4. Я все контролюю
Обсесивно-компульсивний розлад
 
5. Стрибок у минуле
Посттравматичний стресовий розлад
 
6. Просто бути поруч 
Депресія
 
7. Про психотерапію


Отзывы об: Стіни в моїй голові. Жити з тривожністю і депресією

Павло 2021-01-26 08:01:09

Будьте уважні, якщо у вас є ознаки тривоги. Ця книга її суттєво піднімає. Весь текст поданий конспективно, доступно, як підручник, що описує різноманітність проблем людей і шляхи виходу з криз. Читач до кінця книжки набирається довіри до автора. Проте в кінці є поданий лист з життя. Це і є той фрагмент, що розганяє тривогу, і залишає вас без відповіді. Дуже виглядає на типовий маркетинговий хід, а не бажання допомогти людям. Я сходив в гори, почитав книгу Зелінського Андрія «Соняхи. Духовність на час війни». Це змогло відновити зранене серце і віру в добрі наміри людей.

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Для стосунків потрібні двоє ...
Владимир Станчишин
Скандал ...
Людмила Таран

Сегодня купили