Коротка історія майже всього на світі. Від динозаврів і до космосу - Билл Брайсон: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 7805)
kniga.biz.ua

Коротка історія майже всього на світі. Від динозаврів і до космосу

A SHORT HISTORY OF NEARLY EVERYTHING

Код: 7805
Купить Коротка історія майже всього на світі. Від динозаврів і до космосу Билл Брайсон
320 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Билл Брайсон
Издательство Наш Формат
Cтраниц 472
Год 2018
ISBN 978-617-7513-04-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Коротка історія майже всього на світі. Від динозаврів і до космосу

Науково-популярний бестселер, що здобув відзнаку Aventis Лондонського королівського товариства та Міжнародну премію Рене Декарта.

Якщо у школі ви захоплено розглядали схему внутрішньої будови Землі чи із цікавістю вивчали сполуки хімічних елементів, ця книжка напевне стане вашою улюбленою. Якщо ж наука видається вам нудною й незрозумілою, Білл Брайсон переверне ваші уявлення! Роками вивчаючи наукові праці та спілкуючись з антропологами, математиками, астрономами й фахівцями інших наук, автор оповідає історію про все на світі: від Великого вибуху й до розквіту цивілізації.

ПРО АВТОРА
Білл Брайсон — британський письменник родом зі США, колишній ректор Даремського університету й почесний член Лондонського королівського товариства. Автор понад 20 книжок туристичної та наукової тематики. Свого часу працював у виданнях Times та Independent. Офіцер Ордену Британської імперії.

ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Книжка для всіх, хто цікавиться наукою, історією та життям навколо нас.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА
Білл Брайсон доступно й цікаво пояснює дивовижні досягнення науки та навіть зазирає в майбутнє, силкуючись зрозуміти суть людського покликання.

ВІДГУКИ
Блискуче й напрочуд влучно. Білл Брайсон знайомить нас із матеріальним світом від найменшого кварка до найбільшої галактики, розповідаючи про все, що існує на різних рівнях між ними, й обрамлюючи історію яскравими та маловідомими фактами. Це чудовий приклад сучасної наукової прози.
New York Times

Брайсон відомий насамперед як автор гумористичних тревелогів, і ця книжка схожа на попередні, за винятком того, що цього разу Брайсон подорожує світом науки.
People

ЦИТАТИ
Про зірки й атоми
Кожен атом, з якого складаєтеся ви, майже напевно побував у складі декількох зірок і був частиною мільйонів організмів, аж поки не став вами. Кожен із нас складається з такої величезної кількості атомів, і всі ми піддаємося такій нещадній переробці після смерті, що значна кількість наших атомів, — як припускають, до мільярда в кожному з нас — колись цілком могли належати Шекспірові.
По мільярду кожен отримав від Будди, Чингісхана й Бетховена або від будь-якої іншої історичної постаті, яка б не спала вам на гадку. (Ці постаті, вочевидь, мають бути історичними, тому що атомам потрібно декілька десятиліть, щоб повністю перерозподілитися; отож, як би вам цього не хотілося, ви навряд чи маєте атоми Елвіса Преслі).

Про знання та відкриття
Ми на диво мало знаємо про те, що відбувається в нас під ногами. Кумедно, Форд почав виробляти автомобілі, а Нобелівський комітет присуджувати премії значно раніше, ніж ми дізналися, що в Землі є ядро. І, звісно ж, ідея про те, що материки, наче латаття, рухаються поверхнею Землі, стала загальновизнаною менш ніж покоління тому.

Про сірник на Місяці
Нині астрономи здатні робити найнеймовірніші речі. Якби хтось запалив сірника на Місяці, вони б зауважили цей вогник.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов
Комплект книг про Моссад ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг Петра Синєгуба ...
Петр Синегуб, Екатерина Ковальчук
Комплект книг "Економічне диво ...
Элис Эмсден, Стивен Коэн, Бредфорд Делонг, Чалмерс Джонсон

Сегодня купили