Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал - Том Келли, Дэвид Келли: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 7208)
kniga.biz.ua

Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал

Купить Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал Том Келли, Дэвид Келли
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Том Келли, Дэвид Келли
Издательство Основи
Cтраниц 304
Год 2017
ISBN 978-966-500-808-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х84/16 (145х200 мм.)

О книге Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал

Эта книга входит в Комплект "Творчість без страху"

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)


Захоплива й повна відкриттів розповідь про те, як вивільнити, виплекати й зміцнити здатність до творчості, закладену природою в усіх нас, — від лідерів інноваційного мислення Девіда Келлі, засновника IDEO та Stanford d.school, і Тома Келлі, автора бестселера «Мистецтво інновації».

Інноватика й творчість нині — визнані рушії успіху в діловому світі та чи не найцінніші якості лідерів сьогодення. Більшість із нас схильна лишати творчі лаври тим, кого заведено вважати «творчими людьми», — фаховим художникам, скульпторам, дизайнерам чи письменникам. Ми забуваємо, що в дитинстві усі були творчими — у щасливому забутті щось креслили, малювали й ліпили, та з плином часу розчарува-лися у своїх творчих здібностях і зосередилися на традиційних цілях. Цією книжкою брати Келлі нагадують, що в кожного з нас є вартісні думки й ідеї. Вони пояснюють на прикладах, що творчість — це спосіб мислення, настрій, проактивний підхід до пошуку нових рішень. Може, не всі ми митці, та однаково могли би бути більш творчими юристами, лікарями, керівниками чи маркетологами.

Автори діляться з нами чіткими стратегіями розкриття творчого потенціалу. Вони пояснюють, що здатність до творчості й інновацій подібна до мязів, і що частіше її застосовувати, то міцнішою вона стає.

Про авторів
Девід Келлі
— засновник компанії IDEO, яка є одним із лідерів у сфері дизайну й інновацій. Він також заснував d.school — школу дизайну при Стенфордському університеті, нині відому як Інститут дизайну імені Гассо Платнера.

Том Келлі — один із партнерів IDEO й автор бестселерів «Мистецтво інновації» та «Десять облич інновації». Крім того, він радник Школи бізнесу імені Волтера Хааса при Університеті Берклі (Каліфорнія).

Відгуки
"Нині вимоги до людей, котрі створюють майбутнє, змінюються. Дизайн-мислення, креативна, інноваційна логіка творення і дії — ключові стильові ознаки сьогоднішньої проактивної людини. Це стосується не тільки успішної професійної діяльності, а і якості особистого життя. І, певно, це те, що не усвідомлюють, але очікують від нас наші діти, котрі вірять, що ми залишимо це їм як цінність для кращого, ніж у нас із вами, майбутнього світу. Цю книжку написано так смачно, що читати її — неймовірне задоволення, і вона неодмінно викличе у вас те нездоланне бажання творити, яке охопило наших учасників MBA після знайомства і навчання в d.school Стенфордської школи бізнесу. Власне, історії її авторів і випускників і лягли в основу книжки, яку ви тримаєте в руках".
Олександр Саврук, декан Києво-Могилянської бізнес-школи

"Девід Келлі допоміг тисячам студентів Стенфордського університету й сотням впливових підприємців Кремнієвої долини розкрити свій дизайнерський потенціал. У книжці «Творча впевненість» разом із братом Томом він ділиться таємницями віднайдення творчих здібностей у кожному і кожній із нас. Вони навчають способу мислення, який назавжди змінить ваше життя — і особисте, і професійне".
Чарлі Роуз, телеведучий і журналіст

"Ця книжка змінила мене. «Творча впевненість» завдяки рідкісному поєднанню лідерського мислення, душевної оповіді й практичних завдань, наближених до реального життя, справді здатна пробудити пристрасть творіння й відвагу діяти. Я вже почуваюся впевненішою".
Брене Браун, авторка бестселера за рейтингом «The New York Times»


pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал

Передмова
Сутність інноватики
Перемкніться
Наважтеся
Спалахніть
Зривайтеся з місця
Шукайте
Співпрацюйте
Рушайте
Що далі?
Подяки
Примітки
Автори, фото й ілюстрації
Покажчик

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Awesome Digital Ukraine ...
Андрей Кириленко, Глеб Буряк
Євро та боротьба ідей ...
Маркус Бруннермайер, Гарольд Джеймс, Жан-Пьер Ландо
Калябетка ...
Ярина Цимбал
Awesome Dnipro ...
Коллектив авторов
Адміністратегія. Ваша успішна кар’є ...
Мачей Кишиловский, Изабелла Кишиловская
Awesome Odesа ...
Мария Качмар
Awesome Lviv ...
Мария Качмар, Тамара Кравченко, Ким Фрейзер

Сегодня купили