Contemporary Ukrainian Crafts. Традиційні ремесла у сучасному виконанні - Коллектив авторов, Люсия Бондар: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025998)
kniga.biz.ua

Contemporary Ukrainian Crafts. Традиційні ремесла у сучасному виконанні

Код: 2100025998
Купить Contemporary Ukrainian Crafts. Традиційні ремесла у сучасному виконанні Коллектив авторов, Люсия Бондар
2300 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Коллектив авторов, Люсия Бондар
Издательство CP Publishing
Cтраниц 272
Год 2024
ISBN 978-617-95044-8-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 100х60/8 (245х290 мм.)

О книге Contemporary Ukrainian Crafts. Традиційні ремесла у сучасному виконанні

Згідно з найстарішим американським словником Merriam-Webster «автентичний» стало найпопулярнішим словом 2023 року. Підвищений інтерес був викликаний розмовами про штучний інтелект, роздумами про самоідентифікацію та соціальні медіа. Цікавість до проблеми ідентичності у сучасному світі збіглася зі зростанням необхідності в українців до вивчення власної самоідентифікації, нова хвиля якого з’являється щоразу під час подій, що загрожують суверенності держави та існуванню нації. Книга «Contemporary Ukrainian Crafts | Традиційні ремесла у сучасному виконанні» є абсолютно видатною.

Насамперед це розповідь про унікальні та самобутні ремесла, що мають тисячолітні традиції; про талановитих українців, справжніх ентузіастів, які їх досліджують, вивчають та інтерпретують, створюючи нові смисли, програмуючи сучасний український код. Водночас це видання є також літописом сьогодення, що розповідає історії життя наших співвітчизників – про пошуки ними свого призначення та улюбленої справи, як вони знаходять себе саме в народних художніх промислах, створюючи своїми руками красу, що приносить радість людям. У цьому виявляється генетична працьовитість українців, схильність до створення своїми руками, потяг до ремесел, що передаються від покоління до покоління.

У книзі вісім розділів, присвячених таким народним художнім промислам, як кераміка, килимарство та гобелени, домашній текстиль, витинанка, різьблення по дереву, свічкарство, меблі ручної роботи, гутництво; а також глава про переосмислення матеріалів. Це перший випуск серії, який розповідає про крафтові предмети для дому; наступний буде присвячений одягу та прикрасам.

Видання створено за підтримки Кредобанку. За словами Єжи Яцека Шугаєва, голови правління Кредобанку, «одне з пріоритетних завдань Кредобанку в умовах повномасштабної війни – бути опорою для українського бізнесу. І не тільки для великого, а й для підприємців, ремісників і крафтярів-виробників, щоб підтримувати та розвивати економіку України й просувати українські бренди у світовому масштабі. Ми захоплюємося людьми, які з великою внутрішньою силою працюють всупереч усім викликам, надихають і створюють нові можливості для розвитку, життя та праці в країні, коли триває повномасштабна війна, і робимо все можливе для їхньої підтримки».







Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора/издательства

USA National Parks: Lands of Wonder ...
Коллектив авторов
Unforgettable Journeys: The America ...
Коллектив авторов
The Sports Book ...
Коллектив авторов
The Definitive Visual History: Afri ...
Коллектив авторов
The Cat Encyclopedia ...
Коллектив авторов
Simply AI: Facts Made Fast ...
Коллектив авторов
Pop-Up Peekaboo! Garden ...
Коллектив авторов

Сегодня купили