Contemporary Ukrainian Crafts. Традиційні ремесла у сучасному виконанні - Колектив авторів, Люсія Бондар: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025998)
kniga.biz.ua

Contemporary Ukrainian Crafts. Традиційні ремесла у сучасному виконанні

Код: 2100025998
Купити Contemporary Ukrainian Crafts. Традиційні ремесла у сучасному виконанні Колектив авторів, Люсія Бондар
2300 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів, Люсія Бондар
Видавництво CP Publishing
Сторінок 272
Рік 2024
ISBN 978-617-95044-8-8
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 100х60/8 (245х290 мм.)

Про книгу Contemporary Ukrainian Crafts. Традиційні ремесла у сучасному виконанні

Згідно з найстарішим американським словником Merriam-Webster «автентичний» стало найпопулярнішим словом 2023 року. Підвищений інтерес був викликаний розмовами про штучний інтелект, роздумами про самоідентифікацію та соціальні медіа. Цікавість до проблеми ідентичності у сучасному світі збіглася зі зростанням необхідності в українців до вивчення власної самоідентифікації, нова хвиля якого з’являється щоразу під час подій, що загрожують суверенності держави та існуванню нації. Книга «Contemporary Ukrainian Crafts | Традиційні ремесла у сучасному виконанні» є абсолютно видатною.

Насамперед це розповідь про унікальні та самобутні ремесла, що мають тисячолітні традиції; про талановитих українців, справжніх ентузіастів, які їх досліджують, вивчають та інтерпретують, створюючи нові смисли, програмуючи сучасний український код. Водночас це видання є також літописом сьогодення, що розповідає історії життя наших співвітчизників – про пошуки ними свого призначення та улюбленої справи, як вони знаходять себе саме в народних художніх промислах, створюючи своїми руками красу, що приносить радість людям. У цьому виявляється генетична працьовитість українців, схильність до створення своїми руками, потяг до ремесел, що передаються від покоління до покоління.

У книзі вісім розділів, присвячених таким народним художнім промислам, як кераміка, килимарство та гобелени, домашній текстиль, витинанка, різьблення по дереву, свічкарство, меблі ручної роботи, гутництво; а також глава про переосмислення матеріалів. Це перший випуск серії, який розповідає про крафтові предмети для дому; наступний буде присвячений одягу та прикрасам.

Видання створено за підтримки Кредобанку. За словами Єжи Яцека Шугаєва, голови правління Кредобанку, «одне з пріоритетних завдань Кредобанку в умовах повномасштабної війни – бути опорою для українського бізнесу. І не тільки для великого, а й для підприємців, ремісників і крафтярів-виробників, щоб підтримувати та розвивати економіку України й просувати українські бренди у світовому масштабі. Ми захоплюємося людьми, які з великою внутрішньою силою працюють всупереч усім викликам, надихають і створюють нові можливості для розвитку, життя та праці в країні, коли триває повномасштабна війна, і робимо все можливе для їхньої підтримки».







Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора / видавництва

Пазл «Це мій дім» ...
Коллектив авторов
Пазл «Серія 90-ті. Ігри» ...
Коллектив авторов
Пазл «Космічний корабель» ...
Коллектив авторов
Пазл «Кімната художників» ...
Коллектив авторов
Пазл «Місто майбутнього» ...
Коллектив авторов
Пазл «Поцiлунок» ...
Коллектив авторов
Пазл «Котячий музей» ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили