Економіка з перцем. Голодний економіст пояснює світову економіку на смаколиках - Ха-Джун Чанг: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024782)
kniga.biz.ua

Економіка з перцем. Голодний економіст пояснює світову економіку на смаколиках (Предзаказ)

Edible Economics

Код: 2100024782
Купить Економіка з перцем. Голодний економіст пояснює світову економіку на смаколиках Ха-Джун Чанг
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ха-Джун Чанг
Издательство Наш Формат
Год 2024
Обложка неизвестно
Язык Украинский

О книге Економіка з перцем. Голодний економіст пояснює світову економіку на смаколиках

Економічне мислення — про глобалізацію, зміну клімату, імміграцію, жорстку економію, автоматизацію та багато іншого — у його найзручнішій формі.

Десятиліттями у світовій економіці домінувала єдина філософія вільного ринку. Але це прісно і шкідливо, як британська їжа 1980-х років, коли автор бестселерів на економічну тематику Ха-Джун Чанґ вперше приїхав з Південної Кореї до Великої Британії. Так само, як і вживання страв різноманітних кухонь світу сприяє цікавішому і збалансованішому харчуванню, так і ми маємо прислухатись до різноманітних економічних перспектив.

У книжці «Економіка з перцем» Чанґ робить складні економічні ідеї привабливішими, поєднуючи їх із історіями про їжу з усього світу. Він використовує історію знайомих харчових продуктів — звідки вони походять, як їх готують і споживають, що вони означають для різних культур — щоб дослідити економічну теорію. Для автора шоколад — це залежність на все життя, але більш захопливим є те, що він пропонує розуміння постіндустріальної економіки знань; і хоча бамія робить південний гумбо неймовірно м’яким, вона також свідчить про заплутані відносини капіталізму зі свободою та несвободою.

Пояснюючи все, починаючи від прихованих витрат на догляд і закінчуючи оманливою мовою вільного ринку, коли він готує такі страви, як тости з анчоусами та яйцями, Gambas al Ajillo та корейський доторі мук, Ха-Джун Чанґ пропонує легкий для засвоєння бенкет сміливих ідей.

Розвіюючи міфи, дотепно та спонукаючи до роздумів, «Економіка з перцем» показує, що розібратися в економіці — це як вивчити рецепт: якщо ми це зрозуміємо, ми зможемо змінити її — а разом із нею і світ.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Я поруч. Як залученість у життя дит ...
Дэниел Сигел, Тина Брайсон

Сегодня купили