Комплект книг Еріка Берна - Эрик Берн: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025557)
kniga.biz.ua

Комплект книг Еріка Берна

Код: 2100025557
Купить Комплект книг Еріка Берна Эрик Берн
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Эрик Берн
Издательство Клуб Семейного Досуга
Cтраниц 928
Год 2024
ISBN 978-617-12-9307-6, 978-617-12-8337-4
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Комплект книг Еріка Берна

В комплект входят книги:
Ігри, у якi грають люди. Світовий бестселер із психології стосунків
Секс у людському коханні. Ігри, в які грають у ліжку
Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне"
Що таке соціопатія та про що сигналізують сновидіння? Чому в людей виникають залежності й неврози? Що ефективніше: шокова терапія, групові сеанси чи транквілізатори? Чому візит до психотерапевта не завжди допомагає і як самотужки оволодіти навичками психоаналізу?
 
Доктор зі світовим іменем Ерік Берн докладно, зрозуміло й не нудно відповідає на ці та інші запитання, що стосуються психіатрії та психоаналізу.
 
Що таке підсвідомість і чому люди бачать сни; як будуються стосунки між homo sapiens; чому люди божеволіють та що таке невротичний синдром; що насправді криється під фразою «піти до психіатра» та чи дійсно візит до спеціаліста здатен зцілити психічні хвороби? Питання, які хвилюють не лише представників професії, а й звичайних людей, котрі прагнуть розібратися в хитросплетіннях власної психіки, не потонувши в морі специфічної термінології.
 
"Секс у людському коханні. Ігри, в які грають у ліжку"
Те, про що соромляться говорити, і те, чим бодай раз у житті займався чи не кожен з мільярдного населення планети. Такий природний та важливий процес, що забезпечує виживання живих істот. Власне, процес, що й творить саме життя. Його називають по—різному і займаються ним по—різному. Один з найулюбленіших способів відтворення живих організмів — секс. Здається, у цьому питанні все просто і все відомо. Але чому й досі цей аспект існування огорнений міфами, табу та стереотипами?
 
Відомий американський психолог і психіатр, доктор медицини Ерік Берн переверне усталені уявлення про ігри, у які грають у ліжку. Ви зрозумієте, що дотепер нічого не знали про секс. Де ховається «жіноча» та «чоловіча» сила і чи існує вона взагалі, як «користуватися» статевим органами, механізми збудження та «інструкції з користування» власним тілом, секс по дружбі, або вплив статевого життя на наші стосунки із оточенням, польоти в космос та оргазм — чому це вдається одиницям? І чи насправді є щось спільне між сексом та коханням?
 
Захопливе та провокативне дослідження, що зазирає під ковдру та демонструє всю голу правду про секс.
 
"Ігри, у якi грають люди. Світовий бестселер із психології стосунків"
Ерік Берн яскраво описує понад 120 ігор, у які ми граємо самі та в які нас втягують навколишні, а також дає поради для тих, хто хоче навчитись протистояти прийомам ігор, в які вас намагаються втягнути.
 
Він допомагає проаналізувати нюанси поведінки, позбавитись стереотипів у спілкуванні й дає розуміння сутності людських вчинків. Книжка, що вийшла майже 40 років тому, і досі є популярною та актуальною!
 
Ерік Берн (1910-1970) - одна з ключових фігур в сучасній психології, творець оригінального напряму в психотерапії - «трансакційного аналізу», який розглядає гру в якості основи людських взаємин. Розробка цієї теорії принесла вченому світову популярність.
 
Культова книга з психології людських взаємин від творця трансакційного аналізу психотерапевта Еріка Берна. Система, розроблена Берном, покликана позбавити людину від впливу життєвих сценаріїв, що програмують його поведінку, навчити його менше грати у відносинах з собою та іншими, знайти справжню свободу і спонукати до особистісного зростання.
 
У цій книзі ви знайдете поради, які допоможуть зрозуміти природу людського спілкування, мотиви власних і чужих вчинків і причини виникнення конфліктів. На думку автора, доля кожного з нас багато в чому визначається ще в ранньому дитинстві, проте в зрілому віці вона цілком може бути усвідомлена і керована людиною, якщо він цього захоче.
 
Доктор Ерік Берн розкриває таємні прийоми, які керують нашим життям. Усі ми, не усвідомлюючи цього, постійно граємо в ігри – подружні та сексуальні, серйозні ігри з керівниками та суперницькі ігри з друзями, в ігри, що визначають статус та сімейні сутички.
 
Ерік Берн детально описує понад 120 ігор, у які ми граємо самі та у які нас залучають навколишні. А також дає поради для тих, хто хоче навчитись протистояти прийомам ігор, у які вас намагаються втягнути. Він допомагає проаналізувати нюанси поведінки, позбавитись стереотипів у спілкуванні й дає розуміння сутності людських вчинків.
 
Саме з публікації цього міжнародного бестселера в нашій країні почався психологічний бум, коли мільйони людей раптом усвідомили, що психологія може бути неймовірно цікавою і з її допомогою можна багато чого зрозуміти в собі і оточуючих.
 
Книжка, що вийшла майже 40 років тому, і досі є популярною та актуальною!

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Мати солдата ...
Сергей Деркач
Канабіс ...
Тарас Федюк
Медаль на два боки ...
Ольга Салипа
Таємне джерело ...
Андрей Кокотюха
У вас на мене нічого нема ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)

Книги автора/издательства

Games People Play: The Psychology o ...
Эрик Берн
Суча дочка ...
Валентина Мастерова
Осіннє танго ...
Валентина Мастерова

Сегодня купили