Комплект книг Еріка Берна - Ерік Берн: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025557)
kniga.biz.ua

Комплект книг Еріка Берна

Код: 2100025557
Купити Комплект книг Еріка Берна Ерік Берн
998 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 5 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Ерік Берн
Видавництво Клуб Сімейного Дозвілля
Сторінок 928
Рік 2024
ISBN 978-617-12-9307-6, 978-617-12-8337-4
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг Еріка Берна

У комплект входять книги:
Ігри, у якi грають люди. Світовий бестселер із психології стосунків
Секс у людському коханні. Ігри, в які грають у ліжку
Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне"
Що таке соціопатія та про що сигналізують сновидіння? Чому в людей виникають залежності й неврози? Що ефективніше: шокова терапія, групові сеанси чи транквілізатори? Чому візит до психотерапевта не завжди допомагає і як самотужки оволодіти навичками психоаналізу?
 
Доктор зі світовим іменем Ерік Берн докладно, зрозуміло й не нудно відповідає на ці та інші запитання, що стосуються психіатрії та психоаналізу.
 
Що таке підсвідомість і чому люди бачать сни; як будуються стосунки між homo sapiens; чому люди божеволіють та що таке невротичний синдром; що насправді криється під фразою «піти до психіатра» та чи дійсно візит до спеціаліста здатен зцілити психічні хвороби? Питання, які хвилюють не лише представників професії, а й звичайних людей, котрі прагнуть розібратися в хитросплетіннях власної психіки, не потонувши в морі специфічної термінології.
 
"Секс у людському коханні. Ігри, в які грають у ліжку"
Те, про що соромляться говорити, і те, чим бодай раз у житті займався чи не кожен з мільярдного населення планети. Такий природний та важливий процес, що забезпечує виживання живих істот. Власне, процес, що й творить саме життя. Його називають по—різному і займаються ним по—різному. Один з найулюбленіших способів відтворення живих організмів — секс. Здається, у цьому питанні все просто і все відомо. Але чому й досі цей аспект існування огорнений міфами, табу та стереотипами?
 
Відомий американський психолог і психіатр, доктор медицини Ерік Берн переверне усталені уявлення про ігри, у які грають у ліжку. Ви зрозумієте, що дотепер нічого не знали про секс. Де ховається «жіноча» та «чоловіча» сила і чи існує вона взагалі, як «користуватися» статевим органами, механізми збудження та «інструкції з користування» власним тілом, секс по дружбі, або вплив статевого життя на наші стосунки із оточенням, польоти в космос та оргазм — чому це вдається одиницям? І чи насправді є щось спільне між сексом та коханням?
 
Захопливе та провокативне дослідження, що зазирає під ковдру та демонструє всю голу правду про секс.
 
"Ігри, у якi грають люди. Світовий бестселер із психології стосунків"
Ерік Берн яскраво описує понад 120 ігор, у які ми граємо самі та в які нас втягують навколишні, а також дає поради для тих, хто хоче навчитись протистояти прийомам ігор, в які вас намагаються втягнути.
 
Він допомагає проаналізувати нюанси поведінки, позбавитись стереотипів у спілкуванні й дає розуміння сутності людських вчинків. Книжка, що вийшла майже 40 років тому, і досі є популярною та актуальною!
 
Ерік Берн (1910-1970) - одна з ключових фігур в сучасній психології, творець оригінального напряму в психотерапії - «трансакційного аналізу», який розглядає гру в якості основи людських взаємин. Розробка цієї теорії принесла вченому світову популярність.
 
Культова книга з психології людських взаємин від творця трансакційного аналізу психотерапевта Еріка Берна. Система, розроблена Берном, покликана позбавити людину від впливу життєвих сценаріїв, що програмують його поведінку, навчити його менше грати у відносинах з собою та іншими, знайти справжню свободу і спонукати до особистісного зростання.
 
У цій книзі ви знайдете поради, які допоможуть зрозуміти природу людського спілкування, мотиви власних і чужих вчинків і причини виникнення конфліктів. На думку автора, доля кожного з нас багато в чому визначається ще в ранньому дитинстві, проте в зрілому віці вона цілком може бути усвідомлена і керована людиною, якщо він цього захоче.
 
Доктор Ерік Берн розкриває таємні прийоми, які керують нашим життям. Усі ми, не усвідомлюючи цього, постійно граємо в ігри – подружні та сексуальні, серйозні ігри з керівниками та суперницькі ігри з друзями, в ігри, що визначають статус та сімейні сутички.
 
Ерік Берн детально описує понад 120 ігор, у які ми граємо самі та у які нас залучають навколишні. А також дає поради для тих, хто хоче навчитись протистояти прийомам ігор, у які вас намагаються втягнути. Він допомагає проаналізувати нюанси поведінки, позбавитись стереотипів у спілкуванні й дає розуміння сутності людських вчинків.
 
Саме з публікації цього міжнародного бестселера в нашій країні почався психологічний бум, коли мільйони людей раптом усвідомили, що психологія може бути неймовірно цікавою і з її допомогою можна багато чого зрозуміти в собі і оточуючих.
 
Книжка, що вийшла майже 40 років тому, і досі є популярною та актуальною!

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Філософія сили ...
Роман Коваль
Життя «Івана» ...
Ольга Сємьонова-Тян-Шанська
Marvel Champions. Настільна гра ...
Колектив авторів
Мама Му, Ворон і Різдво ...
Юя Вісландер
Промо-карти Season 2021 для гри &qu ...
Колектив авторів
Інфодемія ...
Олександр Солонько

Книги автора / видавництва

Games People Play: The Psychology o ...
Эрик Берн
Суча дочка ...
Валентина Мастерова
Осіннє танго ...
Валентина Мастерова

Сьогодні купили