Оптимальний емоційний інтелект - Дэниел Гоулман, Кери Чернис: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024809)
kniga.biz.ua

Оптимальний емоційний інтелект (Предзаказ)

Optimal

Код: 2100024809
Купить Оптимальний емоційний інтелект Дэниел Гоулман, Кери Чернис
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Дэниел Гоулман, Кери Чернис
Издательство Наш Формат
Год 2024
Обложка неизвестно
Язык Украинский

О книге Оптимальний емоційний інтелект

У своєму новаторському бестселері «Емоційний інтелект» Деніел Ґоулман змінив наше уявлення про інтелект. Тепер він розкриває практичні методи використання внутрішніх ресурсів, щоб легше перейти в оптимальний стан високої продуктивності й задоволення, уникаючи при цьому вигорання.

Є моменти, коли ми досягаємо максимальної продуктивності: спортсмен демонструє ідеальну гру; бізнес отримує унікальний прибуток за квартал. Але часто ці моменти невловимі, і на кожен дивовижний день може припасти сто звичайних і навіть невтішних днів. Задоволення приходить не від поодиноких пікових переживань, а від багатьох послідовних хороших днів. Отже, як нам підтримувати продуктивність, уникаючи виснаження та зберігаючи баланс?

У книжці «Оптимальний емоційний інтелект» Деніел Ґоулман і Кері Черніс розповідають, як емоційний інтелект може допомогти нам зробити кожен день хорошим. Вони пояснюють, як поставити реалістичну, досяжну мету — відчути задоволення від продуктивного дня — постійно працювати на «оптимальному» рівні.

Спираючись на дослідження того, як сотні людей будують внутрішню архітектуру гарного дня, вони описують, що таке оптимальний стан, і показують, як емоційний інтелект є ключем до нашої найкращої продуктивності.

«Оптимальний емоційний інтелект» є кульмінацією десятиліть наукових відкриттів, що стосуються емоційного інтелекту. Покращений емоційний інтелект окупається кращим залученням, продуктивністю та більшою кількістю задоволених днів. У цій книжці ви знайдете ключі до компетентності в емоційному інтелекті та практичні методи простішого застосування цього набору навичок. Це допоможе вам стати високоефективним лідером і побудувати організаційну культуру, яка дозволить працівникам підтримувати високу продуктивність.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора/издательства

Емоційний інтелект лідера ...
Ричард Бояцис, Дэниел Гоулман, Энн Макки
Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Я поруч. Як залученість у життя дит ...
Дэниел Сигел, Тина Брайсон

Сегодня купили