Тераформування Марса. Початок. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" - Коллектив авторов: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026112)
kniga.biz.ua

Тераформування Марса. Початок. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса"

Код: 2100026112
Купить Тераформування Марса. Початок. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" Коллектив авторов
760 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Коллектив авторов
Издательство KiloGames
Cтраниц 47
Год 2024
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Тераформування Марса. Початок. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса"

УВАГА! Гра не є самостійною та грається лише з базовою версією гри.
 
«Тераформування Марса: Початок» — це захоплююче доповнення до настільної економічної стратегії «Тераформування Марса», яке допоможе вам створити унікальну історію колонізації Червоної планети.
 
Однією з ключових особливостей доповнення «Початок» ("Terraforming Mars: Prelude") до настільної гри «Тераформування Марса» є етап підготовки до гри, на якому кожному гравцеві надаються карти "Початку". Вони містять набір попередніх умов, які впливають на ваш початковий розвиток. Наприклад, додаткові ресурси, вміння та можливості, що допомагають вам заздалегідь спланувати свої перші кроки у стратегії та тактиці.
 
35 карт «Початку» надають широкий спектр варіантів різних умов. Це можуть бути додаткові фінансові кошти для інвестицій у проєкти тераформування, бонуси до виробництва певних ресурсів, покращені можливості при розміщенні колоній та багато іншого. Вибір початкових умов має свої наслідки і може суттєво вплинути на подальший хід гри.
 
Фаза карт «Початку»:
Для отримання цих карт у гру додається окрема фаза. Під час підготовки до початку партії, після отримання карт проєктів та карт корпорації, ви отримуєте 4 карти "Початку", з яких обираєте лише дві. Після чого розміщуєте їх біля свого планшету.
 
Збільшений вибір корпорацій та проєктів:
Доповнення "Початок" також включає 5 нових корпорацій, які доповнюють існуючі у основній грі. Кожна корпорація має свої унікальні здібності та особливості, відкриваючи нові можливості для стратегічного планування та розвитку. Нові корпорації додають глибину варіантів вибору і підвищують унікальність партій.
 
Також до доповнення входять картки 7 нових проєктів, які відповідають раннім етапам тераформування Марса. Наприклад карта «Науково-фантастичний меморіал» відсилає до відомої пам'ятки Гора Рашмор, що перенесена на Марс і містить портрети відомих фантастичних письменників 20 століття.
 
З доповненням «Тераформування Марса: Початок» ваші партії стануть ще більш захоплюючими та унікальними, дозволяючи побудувати власну історію на Червоній планеті. Приготуйтесь до нових викликів та стратегічних відкриттів, керуючи розвитком та тераформуванням Марса!
 
Доповнення «Початок» надає гравцям додаткових можливостей та переваг на початку гри. Це дозволяє активніше впливати на стан планети на початку партії, стратегію розвитку та скорочує загальну тривалість гри.
 
Новий варіант для соло гри
Новий варіант одиночної гри обмежує кількість раундів до 14, а метою стає набір 63 РТ (очків рейтингу тераформування). Тобі також стає доступним новий стандартний проєкт «Буфер газу», який дає 1 РТ.
 





Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Don’t Tickle the Cow! ...
Сэм Тэплин
Повість про Ґендзі. Книга 3 ...
Мурасаки Сикибу
Повість про Ґендзі. Книга 1 ...
Мурасаки Сикибу

Книги автора/издательства

Конституцiя України (мiнi) ...
Коллектив авторов
Камасутра ...
Коллектив авторов
Війна і нові горизонти. Лідери думо ...
Дмитрий Кулеба, Коллектив авторов

Сегодня купили