Аргонавти. Трилогія про Марійку і Костика - Степан Процюк: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100018022)
kniga.biz.ua

Аргонавти. Трилогія про Марійку і Костика

Код: 2100018022
Купить Аргонавти. Трилогія про Марійку і Костика Степан Процюк
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Степан Процюк
Издательство Наш Формат
Cтраниц 224
Год 2021
ISBN 978-617-7973-29-3
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Аргонавти. Трилогія про Марійку і Костика

Трилогію про кохання Марійки і Костика полюбило безліч школярів — причім не лише дівчаток. Наповнена психологічними тонкощами й деталями, вона передає зародження, розвиток і зміцнення юного кохання хлопця та дівчини. Марійка і Костик проходять разом через різні випробування: заздрощі однолітків, лікарню, власні хитання почуттів. Окрім захопливого психологічного сюжету, трилогію Степана Процюка можна сприймати як художній підручник зі зміцнення і гарту почуттів юних закоханих.  
 
ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Для підлітків і підліток, які переживають природний інтерес до протилежної статі й пов’язану з цим бурю емоцій – тож, природно, в героях книжки, їхніх думках, мріях і вчинках шукають відповіді на власні численні запитання, проблеми, комплекси, мрії та сподівання. А також для їхніх батьків, які, познайомившись із переживаннями героїв книжки, зможуть краще зрозуміти емоції власних дітей.  
 
ЧИ ВАРТО КУПУВАТИ ЦЮ КНИГУ?  
Трилогія Степана Процюка «Марійка і Костик» – унікальний у сучасній українській літературі для підлітків твір, у якому не лише тонко, детально, захопливо, психологічно аргументовано прописано зародження, становлення і зміцнення першого кохання, а й зроблено це на виразному історичному тлі України кінця ХХ – початку ХХI століття. Повість «Аргонавти» вивчається у шкільній програмі в 7 класі.  
 
ПРО АВТОРА  
Степан Процюк – прозаїк і есеїст із реноме «душезнавця», один із найконтроверсійніших сучасних українських письменників. Починав як один із чільних поетів-дев’ятдесятників, член літгурту «Нова деґенерація», відтак зажив слави психоаналітичними романами («Інфекція», «Травам не можна помирати», «Пільці поміж піском», «Руйнування ляльки» та ін.) і збірками есеїв («Аналіз крові», «Відкинуті і воскреслі» та ін.). Також є автором кількох циклів повістей для підлітків, найпопулярніша з яких – трилогія про перше кохання «Марійка і Костик». Лавреат численних літературних премій та відзнак, «Золотий письменник України». Веде ютуб-канал «Письменник про письменників». Член Українського ПЕН. Мешкає в Івано-Франківську.   
 
ПРО ХУДОЖНИЦЮ  
Ганна Мейсон - дизайнерка, ілюстраторка. Співпрацює з різними комерційними компаніями. Була співзасновницею благодійної організації "Kind Craft", яка розмальовує стіни в дитячих навчальних закладах.  
 
ВІДГУК
"Головними в цій книжці є не Марійка, не Костик і навіть не українське суспільство. Головним у ній є Кохання – почуття, яке, народившись одного разу в людській душі, створює там цілий світ, осяяний променями щастя. Як каже автор книжки, «щасливі майже не помічають Сонця, бо воно живе всередині них». — Валеріан Їжакевич, «Друг читача». 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Якби він був зі мною ...
Лора Новлин
Малечі про інтимні речі ...
Юлия Ярмоленко
Від війни плачуть ...
Тирца Атар
Киця-Миця на тракторі ...
Анита Гловинская
Томіе. Том 1 ...
Дзюндзи Ито

Книги автора/издательства

Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов
Комплект книг про Моссад ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг Петра Синєгуба ...
Петр Синегуб, Екатерина Ковальчук
Комплект книг "Економічне диво ...
Элис Эмсден, Стивен Коэн, Бредфорд Делонг, Чалмерс Джонсон
Комплект книг про OKR ...
Константин Коптелов, Джон Дорр

Сегодня купили