44 розділи про чотирьох чоловіків - Биби Истон: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024153)
kniga.biz.ua

44 розділи про чотирьох чоловіків

44 CHAPTERS ABOUT 4 MEN

Код: 2100024153
Купить 44 розділи про чотирьох чоловіків Биби Истон
339 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 3 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Биби Истон
Издательство Лабораторія
Cтраниц 272
Год 2023
ISBN 978-617-8299-25-5
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге 44 розділи про чотирьох чоловіків

Шкільні психологи не повинні писати книжки про секс. Це вважатиметься «неетичним» і «злочином, за який можна звільнити». На щастя, етика ніколи не була моєю сильною стороною.
 
Неврівноважений скінгед, достроково звільнений із в’язниці, панк-рокер і бас-гітарист — це колишні хлопці головної героїні, а заодно й авторки цієї книжки, Бібі Істон. Пристрасні, харизматичні і веселі — з ними легко поринати у сексуальні пригоди й відриватися, але не створювати сім’ю. Для цього дівчина знаходить чудового, доброго, а головне стабільного Кена.
 
Оселившись в будинку мрії і створивши ідеальну сім’ю з двома дітками, Бібі починає тужити за своєю юнацькою нестримністю. Щоб розважити себе, вона починає описувати власне минуле у таємному щоденнику. Та коли «правильний» Кен починає втілювати сцени із нього в їхнє спільне життя, Бібі розуміє, що натрапила на унікальний метод удосконалення своїх стосунків із чоловіком. Але як довго вдаватиметься жінці підтримувати вогонь таким чином? І якою буде ціна усіх цих маніпуляцій?
 
Чому варто прочитати
• Таємний щоденник однієї жінки, який повністю змінив її шлюб і став натхненням для оригінального серіалу Netflix «Секс/Життя».
• Книга ТОП-100 бестселерів Amazon та переможець премії After Dark Book Lovers Shortie Award за найкращий дебют 2016 року.
 
Про Бібі Істон:
Бібі Істон — американська письменниця, авторка мемуарів про своє панк-рок-минуле та сексуальні стосунки.  Залишила посаду шкільного психолога, щоб присвятити себе письменництву. Її роман «44 розділи про чотирьох чоловіків» став основою для серіалу «Секс/Життя».
 
Цитати:
Мій чоловік ідеальний на дев’яносто відсотків, але останнім часом я думаю тільки про ті взагалі не ідеальні десять, яких йому бракує: пристрасність і вправність у ліжку. Дві речі, з якими треба попрощатися й забути, щоб захистити свій прекрасний, нудний шлюб. Але я не можу. Татуйовані поганці — це наркотик, з яким я не можу зав’язати. Тож я ковтаю любовні романи про антигероїв, ніби без них мені не жити. Мій телефон забитий піснями тисяч татуйованих альтернативних рокерів, які оспівують свої страждання. Коли я хочу втекти — я вмикаю їх, і вони заповнюють мої думки. На жорсткому диску я зберігаю таємничих вампірів, байкерів-бунтарів, рокерів-гедоністів і мисливців на зомбі. Словом, альфа-чоловіків, у чиї татуйовані обійми я падаю, коли життя стає надто... домашнім. І знаєте, що я зрозуміла, поки тікала в уявні антиутопії і підпільні бійцівські клуби? Я знаю всіх цих чоловіків. Я з ними зустрічалася...
 
Слухай, щоденнику, я психологиня, а не телепатка. Якщо Кен не каже мені, що я гарна, що я хороша мама, що я класно заливаю молоко в сухий сніданок, — звідки мені знати, що він так думає? Нізвідки. От я і живу з враженням, що мій чоловік вважає мене своєю домашньою нездарою. Тому, коли якісь другорядні персонажі у фільмі мого життя хвалять мене за щось дрібне, я реагую, як п’яна студентка, що тонула, а їй кинули рятівний жилет. Плачу й душу їх в обіймах.
 
Він приймає мене, підтримує, тихо втілює всі мої мрії і не просить ні захоплення, ні подяки. Він із тих чоловіків, які чекають, поки всі сядуть за стіл, і тільки потім починає їсти; він поступиться місцем у потязі, хай навіть навколо купа вільних місць; він складе прання просто тому, що хтось має це зробити; і він завжди дає мені обирати ресторан.
 
Я милувалася рожевими й оранжевими сонячними бризками на білому простирадлі й на наших переплетених тілах — і раптом зрозуміла, що відчувати щось до відповідального чоловіка не просто можливо. Це ще й дуже легко.
 
Відгук
Ох. Боже мій. Боже. Я не можу перестати сміятися. Або читати. ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ?
Колін Гувер, авторка бестселерів №1 за версією "Нью-Йорк Таймс

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Якби він був зі мною ...
Лора Новлин
Панк 57 ...
Пенелопа Дуглас
Залишся, якщо кохаєш ...
Колин Гувер
Кров і попіл. Війна двох королев ...
Дженнифер Арментроут
Кров і попіл. Корона з позолочених ...
Дженнифер Арментроут
Покинь, якщо кохаєш ...
Колин Гувер
Кров і попіл. Королівство плоті й в ...
Дженнифер Арментроут

Книги автора/издательства

Комплект книг про Аушвіц ...
Джереми Дронфилд, Джонатан Фридленд
Комплект книг для шанувальників фі ...
Том Фелтон, Алан Рикман
Остання бібліотека ...
Фрея Семпсон
Джулія. 1984 ...
Сандра Ньюман

Сегодня купили