Американський мрійник. Моє життя у фешн-індустрії - Томми Хилфигер, Питер Ноблер: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100015879)
kniga.biz.ua

Американський мрійник. Моє життя у фешн-індустрії

American Dreamer: My Life in Fashion & Business

Код: 2100015879
Купить Американський мрійник. Моє життя у фешн-індустрії Томми Хилфигер, Питер Ноблер
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Томми Хилфигер, Питер Ноблер
Издательство Наш Формат
Cтраниц 360
Год 2021
ISBN 978-617-7863-19-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Американський мрійник. Моє життя у фешн-індустрії

Це історія про хлопця з провінційного містечка, який виріс у багатодітній родині і завжди знав, ким хоче стати. 
 
Почалося все з любові до спортивної форми. Проте найбільше його зачаровували бренди. Саме тому Томмі Гілфіґер із друзями відкриває свій магазин, одягає усю школу в хіпстерський одяг і пропонує новий стиль життя. 
 
Завдяки відчуттю моди і трендів колекції майбутнього дизайнера ставали суперпопулярними у брендових магазинах. І вже за кілька років мрійливий хлопець з містечка Ельміра стає не лише автором культових речей, а й революції в тогочасному маркетингу.
 
ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Для тих, хто захоплюється Томмі Гілфіґером і хоче дізнатись, як сформувалась особистість законодавця моди, чому він прагнув бути завжди на крок попереду, як наважився на поєднання культур і запровадив нові правила в світі моди.
 
ЧОМУ ВАРТО КУПИТИ 
У цій книжці Томмі Гілфіґер разом із письменником Пітером Ноблером розповідає про своє життя, про ідеологію та історію створення бренду. Разом із авторами ви поринете у світ мрійника, чия любов до спортивної форми, запаху шкіряного одягу та відчуття прекрасного стали поштовхом до створення унікального стилю, в якому музика й мода доповнюють одна одну. Історія про по-особливому талановитого хлопчика, який був не надто успішний у навчанні, але став легендою модного світу — Томмі Гілфіґера, звучить щиро й зворушливо.
 
ПРО АВТОРІВ
Томмі Гілфіґер — американський дизайнер одягу, засновник бренду Tommy Hilfiger. У 1985 році модельєр запустив першу лінійку свого фірмового одягу. Відомий також рекламними кампаніями з відомими рок- і поп-зірками. У 2012 році Рада модних дизайнерів Америки нагородила його премією «За життя» Джеффрі Бене.
 
Пітер Ноблер — американський письменник, співавтор низки бестселерів про відомих людей. Автор матеріалів у таких виданнях, як Rolling Stone, New York Times sports, New England Review.
 
ВІДГУК 
Мені не спалося, і я за ніч прочитала цю книжку, поринувши в захопливу життєву подорож талановитого мрійника. Ця біографія дуже надихає. Вона про те, як серед напруженості й надзусиль народжуються майстерність, успіх та ні з чим не порівнюване відчуття щастя. Тому що є мрія, яка стала сенсом життя. Самим життям...
Світлана Бевза, дизайнерка
 
ЦИТАТИ
Про зацікавленість модою
У старшій школі зі мною вчилися дуже вродливі дівчата, і вони були красиві почасти завдяки одягу, що вони носили. Я рано почав звертати на це увагу. У сьомому класі моєю дівчиною була шестикласниця Пем Юніс. Пем носила те саме, що всі в школі: шотландські светри John Meyer of Norwich, оздоблені тоненькою стрічкою, блузки Ladybug з коміром «пітер пен», джемпери. Я тоді вважав, що то вельми сексуальний одяг. Навряд чи мої друзі переймалися образом дівчини так само, як я, адже то в мене було п’ять сестер. Інші хлопці радше звертали увагу на обличчя й фігуру, а одяг їхні радари не вловлювали.
 
Як з’явився задум виробляти джинси
Ми із друзями їздили дивитися перегони «Формули-1». Після перегонів 1972 року ми перетнули кілька огорож, зайшли в кілька автомайстерень і подалися прямісінько до гаража команди Lotus John Player Special (JPS) — наших улюбленців. Ми прокралися всередину й побачили механіків та водіїв, що стояли колом у чорних котонових комбінезонах JPS — найкрутіших костюмах у світі. Я подумав: «Класно було би продавати їх у крамниці... чи носити!». Я мав джинсові зразки, які розвісив у крамниці, аби перевірити, скільки людей зацікавляться, — то була одна з перших моїх спроб провести дослідження ринку. З’ясувалося, що продати ми могли багато, але ж я їх не виробляв. То теж був своєрідний урок. 

pdf Сторінки з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Американський мрійник. Моє життя у фешн-індустрії

Передмова Квінсі Джонса
1 Бурхлива уява
2 Формений одяг
3 Місце для людей
4 Коли справи пішли вгору
5 Від Глави 1 до Глави 2
6 Виживання у XX столітті
7 Болісне зростання
8 В індустрії моди винахідників нема
9 «Шибениця»
10 Банда зібралася
11 Більше і краще
12 Діти-квіти
13 Вищий світ
14 Дочки й синочки
15 Рок-стиль
16 Хіп-хоп у Tommy Hilfiger
17 Плітки
18 Зірковий брендинг
19 Розпад банди
20 Ми — родина
21 Справи приватні
22 «Кривава битва» з правлінням
23 Новий поворот
Подяки
Авторство ілюстрацій

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов

Сегодня купили