Дивовижні особистості, які змінили ХХ століття - Коллектив авторов: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100009764)
kniga.biz.ua

Дивовижні особистості, які змінили ХХ століття

Код: 2100009764
Купить Дивовижні особистості, які змінили ХХ століття Коллектив авторов
351 грн
390 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Коллектив авторов
Издательство Агенция IPIO
Cтраниц 96
Год 2020
ISBN 978-617-7453-88-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 102х72/12 (235х245 мм.)

О книге Дивовижні особистості, які змінили ХХ століття

Дивовижні особистості, які змінили ХХ століття — це неймовірна та яскрава збірка біографій. Ціла книжка пізнавальних та захоплюючих розповідей про життя талановитих людей. Цікаві біографії та казкові портрети познайомлять дитину з найвидатнішими діячами минулого століття.

Книжка в незвичайному оригінальному форматі. Книжка-перевертайка: з однієї сторони 20 історій дивовижних дівчат, з іншої 20 історій неймовірних хлопців.

Щодня своїми досягненнями, ідеями, творчістю, винаходами ці відчайдухи змінюють світ на краще. З цієї книжки ви та ваша дитина дізнаєтеся про таких супергероїв ХХ століття: Альберта Ейнштейна і Марію Кюрі, Соломію Крушельницьку й Ігоря Сікорського, Вінстона Черчилля і Грейс Келлі та багатьох інших.

Вони винайшли літак і будували автомобілі, відкривали таємниці космосу й підводного світу, боролися з несправедливістю, знімалися в кіно, зачаровували співом, дивували спортивними рекордами… Вони надихали й надихають дітей і дорослих у всьому світі. Ви довідаєтеся, як цим дивовижним людям вдалося здобути свою «суперсилу» та досягнути мети попри всі перешкоди. Можливо, одного дня ваша дитина теж зробить щось дивовижне?

Книга поділена на 2 частини. Перша частина – історії дівчат, які змінили ХХ століття. Історії Марії Кюрі, Фріди Кало, Джоан Ролінг та інших діячок, які попри обставини досягли успіху.

Друга частина відкриє таємниці життя двадцяти найвидатніших хлопців, які змінили минуле століття. Ми розповімо про Генрі Форда, Стівена Гокінга, Стіва Джобса…

Книга допоможе швидко познайомитись з людьми, які щодня своїми досягненнями, ідеями, творчістю, винаходами змінювали світ на краще.

Короткі біографічні розповіді створені, аби подарувати дитині перші знання про видатних людей. Читання коротких біографічних історій — чудовий спосіб зацікавити малечу. Надихнути її, показати, що зовсім неважливо у яких обставинах ви народились та виросли. Якщо всередині людини живе віра у дива та здатність йти вперед, вона зможете здійснити будь-яку мрію.

На кого мріяла бути схожою Індіра Ганді? Як Олександр Довженко зрозумів, що народжений, аби знімати кіно? Чому Рут Гендлер назвала свою ляльку Барбі? У якому віці Альберт Ейнштейн зробив своє перше відкриття? Відповіді на ці та сотні інших питань ви отримаєте у книзі «Дивовижні особистості, які змінили ХХ століття». Ви довідаєтесь, як її дивовижним героям вдалося здобути свою «суперсилу» та досягнути мети попри всі перешкоди.

pdf 17 сторінок книги




Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Скетчбук «Create» кольоровий ...
Коллектив авторов
Скетчбук «Київ» ...
Коллектив авторов
Скетчбук «Малюй» чорно-білий ...
Коллектив авторов
Скетчбук «Малюй» бежево-синій ...
Коллектив авторов

Сегодня купили