Коли за справу береться фірма McKinsey. Прихований вплив найпотужнішої консалтингової компанії світу - Майкл Форсайт, Уолт Богданич: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026722)
kniga.biz.ua

Коли за справу береться фірма McKinsey. Прихований вплив найпотужнішої консалтингової компанії світу (Предзаказ)

When McKinsey Comes to Town: The Hidden Influence of the Worlds Most Powerful Consulting Firm

Код: 2100026722
Купить Коли за справу береться фірма McKinsey. Прихований вплив найпотужнішої консалтингової компанії світу Майкл Форсайт, Уолт Богданич
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Майкл Форсайт, Уолт Богданич
Издательство Неизвестно
Год 2024
Обложка неизвестно
Язык Украинский

О книге Коли за справу береться фірма McKinsey. Прихований вплив найпотужнішої консалтингової компанії світу

McKinsey & Company — найпрестижніша консалтингова компанія у світі, яка заробляє мільярди доларів на гонорарах великих корпорацій і урядів, які звертаються до неї, щоб максимізувати свої прибутки та підвищити ефективність. У хваленій заяві про цінності McKinsey стверджується, що її роль полягає в тому, щоб зробити світ кращим, а його репутація досконалості та обережності приваблює найкращі таланти з університетів усього світу. Але що вона насправді робить?

У книзі два журналісти-розслідувачі, лауреати премії, написали портрет компанії, який різко суперечить її суспільному іміджу. Часто поради McKinsey зводяться до значного скорочення витрат, включаючи звільнення та скорочення обслуговування, щоб збільшити короткострокові прибутки, таким чином підвищуючи курс акцій компанії та багатство її керівників, які її наймають, за рахунок працівників і заходів безпеки. McKinsey збирає мільйони доларів, консультуючи державні установи, які також регулюють діяльність корпоративних клієнтів McKinsey. І фірма часто консультує конкурентів у тих самих галузях, але заперечує, що це є будь-яким конфліктом інтересів.

В одному показовому прикладі Мак-Кінсі проконсультував китайську інженерну компанію, яка співпрацювала з комуністичним урядом, яка побудувала штучні острови, які зараз використовуються як плацдарм для військово-морських сил Китаю, і в той же час отримав десятки мільйонів доларів від Пентагону, головною метою якого є для протидії китайській агресії.

Захищена NDA, McKinsey уникла громадського контролю, незважаючи на свою роль у консультуванні тютюнових і вейпінг-компаній, постачальників опіоїдів, репресивних урядів і нафтових компаній. McKinsey допомогла страховим компаніям збільшити їхні прибутки, ускладнивши отримання виплат жертвам ДТП; працювала зі своїми контактами в уряді США, щоб дозволити фірмам з Уолл-стріт ухилитися від контролю; сприяла корупції в країнах, що розвиваються, таких як Південна Африка; підірвала програми охорони здоров’я в штатах по всій країні. І багато іншого.

Богданич і Форсайт проникли за завісу таємниці, що оточує McKinsey, провівши сотні інтерв’ю, отримавши десятки тисяч викривальних документів і дотримуючись правила №1 журналістських розслідувань: стежте за грошима. Це знаковий твір журналістських розслідувань, який являє собою нищівний портрет фірми, завдяки роботі якої світ часто стає нерівнішим, корумпованішим і небезпечнішим.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Сегодня купили