kniga.biz.ua

19 років Kniga.biz.ua

Комплект "Історії успіху від Нашого формату"

Код: 2100005734
Купить Комплект "Історії успіху від Нашого формату" Ингвар Кампрад, Джеффри Лайкер, Бертил Торекуль, Брэд Стоун, Фил Найт
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ингвар Кампрад, Джеффри Лайкер, Бертил Торекуль, Брэд Стоун, Фил Найт
Издательство Наш Формат
Cтраниц 1940
Год 2018
ISBN 978-617-7552-03-0, 978-617-7552-38-2
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Комплект "Історії успіху від Нашого формату"

Зверніть увагу! Ціна комплекту значно нижче суми цін кожної з книг окремо.
 
У комплект входять книги:
Історія Starbucks. Все почалося з чашки кави...
Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди
Взуття-буття. Історія Nike, розказана її засновником
Історія IKEA. Бренд, що закохав у себе світ
Продається все. Джефф Безос та ера Amazon
 
Історія Starbucks. Все почалося з чашки кави...
Усе і справді почалося з чашки кави. Еспресо, випитого в затишній італійській кав’ярні у 1983-му. Тоді майбутній генеральний директор Starbucks Говард Шульц зрозумів, яка атмосфера буде в його закладах. Відтоді як він прийшов у Starbucks, компанія відкрила майже 25 тисяч кав’ярень у 70 країнах світу, пережила економічну кризу й зневіру фінансових аналітиків. Шульцу вдалося побудувати міцний бізнес, в основі якого — дух Starbucks, етичні принципи та безмежна турбота про людей: про кожного клієнта, баристу, менеджера чи фермера, який вирощує найкращу у світі арабіку.
 
Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди
Сьогодні Toyota є компанією, яка робить найякісніші автомобілі світу з найменшою кількістю дефектів і витрат. Легендарна корпорація безперервно вдосконалює свою структуру за рахунок використання значно меншої кількості людино-годин, інвентаризації та виробничих площ, ніж її конкуренти.
Книжка Джефрі К. Лайкера вперше розкриває для широкої аудиторії 14 принципів менеджменту та бізнес-філософії компанії, яка має репутацію найуспішнішого виробника у світі. 
 
Взуття-буття. Історія Nike, розказана її засновником
Мало хто знає, що Філ Найт у підлітковому віці не мав змоги купити собі якісні кросівки. Ця історія — про величну взуттєву компанію, що почалася з півсотні позичених доларів. «Взуття-буття» — про те, як із пустими кишенями укладати багатомільйонні угоди й залишатися у виграші. Про те, як зібрати команду професіоналів і за роки роботи втратити лише двох топ-менеджерів. Про біг як спосіб ведення бізнесу та філософію.
 
Історія IKEA. Бренд, що закохав у себе світ
Історія легендарного шведського меблевого бренду з перших вуст.
IKEA — це своєрідна філософія дизайну, а не просто меблі. Історія бренду нерозривно пов’язана з його засновником — Інґваром Кампрадом, який протягом 70 років очолював компанію. Маленька шведська фірма, створена у 1943-му, змогла континент за континентом завоювати світ, увійшовши в домівки та глибоко запавши в серця споживачів.
Однак Кампрад прийшов у бізнес не з порожніми руками. Засновник ІКЕА із самого початку мав неоціненний капітал: сміливі мрії та уміння долати перешкоди, впертість та везіння. Бертіл Торекул провів десятки годин за спілкуванням з Інґваром Кампрадом, вивчав його листи, нотатки, які стали відправною точкою книжки. Як відбувалася шалена експансія скандинавської компанії у світі? Чому в 1950-х компанії заборонили брати участь у ярмарках, а її засновник не міг відвідувати їх навіть як приватна особа? Як з’явилися дивовижні магазини ІКЕА?
 
Продається все. Джефф Безос та ера Amazon
Бред Стоун захопливо пише про зародження і розвиток Amazon — від часів створення компанії на Волл-стріт на початку 1990-х і дотепер. Amazon одним із перших побачив необмежені можливості інтернету. 
Стоун розкриває секрет успіху засновника Amazon Джеффа Безоса, одного із найвидатніших бізнес-лідерів сучасності і невтомного генератора ідей, та в деталях розповідає, як Безос дисципліновано і подекуди педантично втілює новаторські ідеї у життя, ламає стереотипи і не визнає загальноприйнятих правил, запроваджуючи натомість свої. 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Сегодня купили