Комплект "Класика українською". Частина 2 - Джон Фаулз, Сомерсет Моэм: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021525)
kniga.biz.ua

Комплект "Класика українською". Частина 2

Код: 2100021525
Купить Комплект "Класика українською". Частина 2 Джон Фаулз, Сомерсет Моэм
884 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джон Фаулз, Сомерсет Моэм
Издательство BookChef
Cтраниц 1664
Год 2022
ISBN 978-966-993-723-0, 978-966-993-717-9
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект "Класика українською". Частина 2

В комплект входят книги:
Тягар пристрастей людських
Колекціонер
Розмальована вуаль
Театр (українською)

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Розмальована вуаль"
«Розмальована вуаль» — це історія кохання, зради, інтриг, дорослішання і розуміння істинних цінностей у житті. Обдарована привабливою зовнішністю Кітті Фейн, як і її мати, мала певність, що вдалий шлюб — лише питання часу. Проте роки минали, а маєтний кавалер так і не з’являвся.
 
Знічев’я Кітті бере шлюб із шалено і сліпо закоханим у неї бактеріологом, який практикує в Китаї, куди вона й мусить вирушити разом із чоловіком, залишивши Англію, сім’ю, знайомих і все, що оточує її з дитинства. Проте дівчина не знаходить щастя в сімейному житті, адже не любить чоловіка, хоч якою гідною людиною той є...
 
На такому Далекому Сході дівчина має здолати безліч випробувань і набути болючого життєвого досвіду, який стане лише першим рівнем сходів, що ведуть до такого бажаного душевного спокою.
 
"Колекціонер"
«Колекціонер» (1963) — дебютний роман і перший бестселер Джона Фаулза (1926–2005), стосується найважливіших проблем буття — зв’язку краси і потворності, взаємин людини й суспільства, Творця і творіння.
 
Молодий клерк, який колекціонує метеликів, закохується в юну красуню з мистецьких кіл, яка стає першим екземпляром у його новій страшній колекції. Цей блискучий витвір уяви уславленого британського письменника вселяє в читача неослабне наростаюче відчуття тривоги й залишає по собі незабутнє враження.
 
"Театр"
Джулія Ламберт — найліпша актриса Англії. Їй сорок шість років; вона вродлива, багата, знаменита; зайнята улюбленою справою у власному театрі; її шлюб вважають ідеальним; у неї дорослий син... І так триває до зустрічі з Томасом Феннелом — молодим бухгалтером, якого найняв Майкл, чоловік Джулії, щоб навести лад у рахункових книгах театру.
 
На подяку за те, що Том дав раду з бухгалтерією, Майкл представляє його своїй знаменитій дружині. Бідолашний хлопчина неймовірно бентежиться, червоніє, блідне, і Джулії це приємно — адже вона живе захопленням публіки. Щоб остаточно ощасливити юнака, актриса дарує йому свою фотографію.
 
Перебираючи старі знімки, Джулія згадує своє життя. Роман між молодим шанувальником і знаною актрисою — звичайний сюжет. А втім, які наслідки цього роману? Кому ж Джулія подарує своє серце, і чи почуття стане для неї новою реальністю буття? Зважмо, що актори та їхні ролі — суть символи того безладного, безцільного театру дій, що зветься життям. А єдиною реальністю для них є лише гра...
 
"Тягар пристрастей людських"
Вільям Сомерсет Моем — британський письменник, один із найвидатніших прозаїків 1930-х років, визнаний класик англійської літератури ХХ століття. За значний внесок у розвиток літератури він був нагороджений Орденом кавалерів Пошани.
 
«Тягар пристрастей людських» — напівбіографічний роман автора, який тричі екранізували та який набув слави культового твору ХХ століття. Це історія Філіпа Кері, невтомного шукача сенсу життя. Упродовж усього життя — під час навчання в Німеччині, Лондоні, Парижі, — герой не полишає мрії стати художником. Довгі розмови про вічне стають ковтком живої води, додаючи наснаги не зупинятися у пошуках себе та істини. Та що, як відповіді на ці запитання вже давно були відомі Філіпові? Його доля круто змінюється, коли він відкриває для себе світ людських пристрастей. Проте цей вир згубних бажань і душевних мук перетворюється на неабиякий тягар...
 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Чтобы вы знали ...
Андрей Алехин
Гадство Закудатство ...
Павел Белянский
Киця-Миця на тракторі ...
Анита Гловинская
Киця-Миця в дитсадку ...
Анита Гловинская
Комплект книг Петра Синєгуба ...
Петр Синегуб,Екатерина Ковальчук
Кофе с привкусом пепла ...
Алексей Петров

Книги автора/издательства

Комплект "Класика українською& ...
Джон Фаулз, Курт Воннегут, Жан-Поль Сартр, Джон Стейнбек
Маг (українською) ...
Джон Фаулз
Театр (українською) ...
Сомерсет Моэм
Розмальована вуаль ...
Сомерсет Моэм
Колекціонер ...
Джон Фаулз

Сегодня купили