Комплект "Класика українською". Частина 3 - Джон Стейнбек, Курт Воннегут, Джон Фаулз, Жан-Поль Сартр: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021526)
kniga.biz.ua

Комплект "Класика українською". Частина 3

Код: 2100021526
Купить Комплект "Класика українською". Частина 3 Джон Стейнбек, Курт Воннегут, Джон Фаулз, Жан-Поль Сартр
836 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джон Стейнбек, Курт Воннегут, Джон Фаулз, Жан-Поль Сартр
Издательство BookChef
Cтраниц 1376
Год 2022
ISBN 978-617-548-121-9, 978-617-548-068-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект "Класика українською". Частина 3

В комплект входят книги:
Маг (українською)
Колиска для кішки
Про мишей і людей
Нудота

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Маг"
Молодий англієць Ніколас Ерфе зголошується замістити вакантне місце вчителя на далекому грецькому острові, аби лишень забути про нещасливе кохання та чкурнути від буденних клопотів.
 
На острові його дружба з мільйонером-відлюдником перетворюється на таємничу — і смертоносну — гру, сповнену жорстокості, наруги, спокуси та зради. Із тим як Ніколас дедалі глибше втягується в психологічну гру трикстера, йому стає щораз складніше відрізнити минуле від сьогодення, фантазію від реальності. Він мусить стати відчайдухом, щоб боротися за можливість зберегти здоровий глузд і просто вижити.
 
Джон Фаулз майстерно викладає скрупульозне дослідження складнощів влаштування людського розуму: калейдоскоп тривожного, захопливого і спокусливого, що перетворює роман «Маг» на шедевр світової літератури.
 
"Колиска для кішки"
У «Колисці для кішки» (1963) Курт Воннеґут зображає світоустрій, актуальний і нині, й окреслює один зі ймовірних сюжетів розвитку майбутнього. Автор розповідає історію створення атомної бомби й одночасно застерігає читачів, що є й інші, так само жахливі речі, які становлять доволі страшну загрозу майбутньому людства й Усесвіту.
 
На сторінках книги Курт Воннеґут розповідає історію невзаємної любові та митарств пошуків віри, що підривають і без того хиткий і непевний світоустрій не менше за розщеплення атома. А тим паче, коли світ знайомиться із загадковим льодом-дев’ять, дрібка якого може знищити наш світ набагато хутчіше за атом. І коли троє людей отримують цю смертоносну речовину й ладні використати її на власний розсуд, людству може стати непереливки.
 
"Про мишей і людей"
Метикуватий Джордж і нетямущий Ленні валандаються американським Півднем у пошуках заробітку. Країну охопила Велика депресія, та двоє волоцюг мріють прискладати грошенят і надбати клаптик землі, щоб на ньому господарювати і «споживати ситість землі».
 
Вони знаходять притулок на багатій фермі і можуть трохи підзаробити. Одначе їхня поява в цій місцині стає поштовхом до низки жахливих подій: жорстокої історії кохання, вбивства та страшної, безжальної помсти.
 
У повісті «Про мишей і людей» Джон Стейнбек зобразив спробу окремої людини здійснити свою мрію. Та не завжди складається так, як гадається…
 
"Нудота"
Щось починається й одразу завершується. Це просто подія, яка трапилась і яких регулярно трапляється чимало, чи вже пригода, що не надається до продовження і лише кінець надає їй сенсу? Що таке життя, і чи воно тотожне існуванню? І якщо ні, то що ж таке існування, якщо нудить і від того, й від того?
 
Роман «Нудота» є майстерним художнім утіленням засадничих питань філософії екзистенціалізму, відповідей на які Жан-Поль Сартр дошукувався впродовж усього життя. Так само відповідей на ці питання дошукується головний герой книги — письменник Антуан Рокантен. Він нотує свої розмисли про абсурдність буття, еротично-сюрреалістичні видіння й нудотні міркування про ворожість довкілля, не підозрюючи, що ввіряє сторінкам щоденника суть існування — себе.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Коллектив авторов
Голос ...
Марко Роберт Стех
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Коллектив авторов
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Коллектив авторов
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Коллектив авторов
Сон відьми ...
Флоринда Доннер-Грау

Книги автора/издательства

Ґалапаґос ...
Курт Воннегут
Грона гніву ...
Джон Стейнбек
Комплект "Класика українською& ...
Сомерсет Моэм, Джон Фаулз
Нудота ...
Жан-Поль Сартр
Про мишей і людей ...
Джон Стейнбек
Колиска для кішки ...
Курт Воннегут
Маг (українською) ...
Джон Фаулз

Сегодня купили