Комплект книг "Фундація" від КСД - Карл Саган, Стивен Хокинг, Леонард Млодинов, Ричард Докинз, Генри Джи: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023207)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Фундація" від КСД

Код: 2100023207
Купить Комплект книг "Фундація" від КСД Карл Саган, Стивен Хокинг, Леонард Млодинов, Ричард Докинз, Генри Джи
2641 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 5 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Карл Саган, Стивен Хокинг, Леонард Млодинов, Ричард Докинз, Генри Джи
Издательство Клуб Семейного Досуга
Cтраниц 2544
Год 2023
ISBN 978-617-12-9897-2, 978-617-12-9899-6
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Комплект книг "Фундація" від КСД

В комплект входят книги:
Найкоротша історія часу
Блакитна цятка: космічне майбутнє людства
Найграндіозніше шоу на Землі: доказ Еволюції
Про Всесвіт коротко
Бог, що віджив своє. Довідник для початківців
Світ, повний демонів. Наука, як свічка у пітьмі
Оповідь предка. Історія створення людства
Коротка (дуже) історія життя на Землі. 4,6 мільярда років у 12 розділах

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Коротка (дуже) історія життя на Землі. 4,6 мільярда років у 12 розділах"
Колись дуже давно (настільки, що людині це майже нереально уявити) загинула велетенська зірка. Вона вибухнула, вивільнивши при цьому енергію. Навколо осяяло весь простір. І виникла наднова. Будь-яке життя, що могло існувати в планетарній системі старої зорі, загинуло. Однак, ніщо не зникає безслідно: зі смерті прадавньої зірки народилася нова - наше Сонце…
 
Британський палеонтолог та фахівець з еволюційної біології Генрі Джі запрошує вас у подорож тривалістю 4,6 мільярдіа років, яку він компактно вмістив у 12 розділів цієї книги.
 
"Оповідь предка. Історія створення людства"
Шлях людства був (є і буде) довгим. Ми змінювалися, і змінювався світ довкола нас. На згадку про часи чотири мільярдної давності лишаються скам’янілості та прадавні ландшафти, все ще не сточені сучасною цивілізацією. Еволюція продовжує рух. А Річард Докінз своєю книгою пропонує читачеві дивовижний спосіб відстежити хід цієї масштабної багатовікової еволюції у зворотному порядку.
 
Від сучасних людей до мікробних зародків, по скам’янілих рештках прадавніх тварин, слухаючи історію далекого предка-мавпи чи химерної асцидії, плодової мушки або еубактерії. Ця книга — подорож, що проливає світло на такі теми, як еволюція видів, природний відбір, вимирання цілих популяцій тощо.
 
Тож запрошуємо у паломництво до витоків життя! Буде грандіозно!
 
"Бог, що віджив своє. Довідник для початківців"
Ви вірите у фей? А в скандинавських тролів? Ні? Хм. Ну хоча б у бога вірите? І в якого саме? Відомий британський генетик, популяризатор науки і атеїст Річард Докінз ставить ці провокаційні питання не просто так. Він має відповіді, які шокують всіх: вірян, атеїстів, пантеїстів та деїстів.
 
Скільки на світі богів і в кого з них краще не вірити? Що таке міти і як вони виникають? Чи мають вони щось спільне зі справжньою історією Всесвіту? Чому євангелія не можна вважати правдивими, коли їх написали і хто вирішив увести їх до біблійного канону? Чи справді Біблія — хороша книга? Чи насправді існував Ісус? І чи потрібен нам взагалі Бог, щоб бути хорошими?
 
Ця книжка продовжує теми, порушені Докінзом у «Сліпому годинникарі» та «Ілюзії Бога». Хто насправді стоїть за кулісами створення світу, чому релігій багато, а творець — один, чи могли ми з’явитися нізвідки? Час переосмислити віру, еволюцію та навіть самого бога.
 
"Про Всесвіт коротко"
Стівен Гокінґ - прославлений англійський учений, чи не найвідоміших популяризатор науки у світі, людина-легенда. Його вважають одним з найгеніальніших фізиків від часів Ейнштейна. Найбільшу популярність здобув завдяки дослідженню чорних дір і теорії виникнення Всесвіту в результаті Великого вибуху. Автор бестселерів "Найкоротша історія часу", "Великий задум" та "Чорні діри і молоді всесвіти", володар численних нагород та премій. За "Про Всесвіт коротко" Гокінґ отримав премію Aventis як найкращий автор з наукової тематики. Ученим, дослідникам космічного простору й тим, хто тільки зачаровано вдивляється в зоряне небо, намагаючись збагнути походження Всесвіту.
 
Наукова розвідка і водночас фантастична пригода від Стівена Гокінґа. Крізь простір і час, мембрани і струни, що рухаються в одинадцяти вимірах, до чорних дір, які приховують у собі безліч таємниць про наш величезний незбагненний Всесвіт.
 
"Найграндіозніше шоу на Землі: доказ Еволюції"
Еволюцію сприймають як науковий факт усі авторитетні вчені. Але чому й досі мільйони людей сумніваються у правдивості цієї теорії і креаціоністів, що заперечують еволюцію, дедалі більшає?
 
Річард Докінз, озброївшись міцним щитом переконливих аргументів та списом голої логіки, вирушає на арену, аби розпочати найграндіозніше шоу на Землі — велику та прекрасну Еволюцію. Розпочинаючи з прикладів природного відбору та появи нових видів, від тектоніки пластин до молекулярної генетики, складаючи ці факти один до одного, він створює беззаперечний доказ. Блискуче доводить те, що ми, людство, - це суцвіття на одній з гілок розлогого дерева життя із глибоким корінням, яке не з’явилося нізвідки. Як і ми з вами.
 
Як заявляє сам науковець, ця книжка — його особистий конспект свідчень на доказ того, що теорія еволюції — це насправді факт, такий неспростовний, як і будь-який інший науковий факт.
 
"Блакитна цятка: космічне майбутнє людства"
Космос — незвіданий загадковий простір. А людство споконвіку прагнуло відкриттів та мандрівок. Коли ми дослідили Землю як свої п’ять пальців, то цілком закономірно кинули оком на зоряне небо над головою. А там — новий Океан, глибини космосу, інші галактики. І розпочалася космічна одіссея…
 
Дослідження планет і супутників, роботизовані місії та експедиції, «Вояджер» і «Аполлон», «сусіди по космосу», невідомі туманності й таємниці сузір’я, кораблі на межі Сонячної системи і те, що поза її межами.
 
«Блакитна цятка» — книжка про те, як нам варто знову подивитися на себе, на наше місце у Всесвіті й на те, яким чином навіть у той час, коли поклик незвіданого став тихішим і менш виразним, центральний елемент людського майбутнього лежить далеко поза межами земної кулі.
 
"Світ, повний демонів. Наука, як свічка у пітьмі"
Ця книжка - маніфест науки. У ній Саган підбив підсумки свого колосального наукового досвіду. Учений розбиває вщент псевдонаукові міфи. Факти, підкріплені залізними логічними аргументами, спростовують фальшиві наукові теорії, які тривалий час видавалися за серйозні дослідження. Саган вчить читача критично мислити й не забувати про здоровий глузд. 
 
Книжка, за визначенням самого автора, є найкращим керівництвом зі зняття локшини з фальшивих наукових істин, яким він протиставляє справжні відкриття.
 
"Найкоротша історія часу"
Стівена Гокінґа називають сучасним Енштейном за наукові праці з космології та теоретичної фізики. Професор Кембриджського університету й геніальний учений, він, як ніхто інший, багато зробив для популяризації сучасної науки. Разом з американським фізиком і математиком Леонардом Млодіновим створив "Найкоротшу історія часу", що вперше побачила світ 1988 року й чотири роки поспіль була в списку бестселерів лондонської The Sunday Times. За наступні 20 років книжка була видана 10 мільйонами примірників, перекладена 35 мовами, переписана в дусі нових відкриттів і ще сьогодні здобуває собі все нових і нових захоплених читачів.
 
Людство зібрало силу-силенну знань про космос, за допомогою надшвидких комп’ютерів і надпотужних телескопів побачило народження та смерть далеких зірок. Але коли народився сам Усесвіт? Яка природа часу та чи існував він до Великого вибуху? Чи можливий його зворотний біг і чи такі вже фантастичні мрії про подорожі в часі?
 
Пояснити суть найскладніших наукових теорій зрозумілою мовою за допомогою єдиної формули —задача, підвладна лише Стівенові Гокінґу. Та головне запитання він лишає відкритим…

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Сегодня купили