Комплект книг Ірвіна Ялома - Ирвин Ялом, Мэрилин Ялом: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021751)
kniga.biz.ua

Комплект книг Ірвіна Ялома

Код: 2100021751
Купить Комплект книг Ірвіна Ялома Ирвин Ялом, Мэрилин Ялом
1425 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 5 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ирвин Ялом, Мэрилин Ялом
Издательство Клуб Семейного Досуга
Cтраниц 2224
Год 2022
ISBN 978-617-12-2276-2, 978-617-12-5060-4
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг Ірвіна Ялома

В комплект входят книги:
Проблема Спінози
Питання життя і смерті
Брехуни на кушетці. Психотерапевтичні оповіді
Шопенгауер як ліки. Психотерапевтичні історії
Ліки від кохання та інші оповіді психотерапевта

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Ліки від коханя та інші оповіді психотерапевта"
Iрвін Ялом - жива легенда психоаналізу, засновник школи екзистенціальної психології, доктор медичних наук і професор Стен форд ського університету, автор кількох науково-популярних бестселерів, серед яких «Ліки від кохання...» чи не найуспішніший. 
 
Реальні історії пацієнтів - одруженої жінки, чиє життя руйнує нерозділене кохання до молодого лікаря, самотньої дівчини, яка за маскою веселунки і десятками фунтів зайвої ваги приховує страх смерті, і лікаря, який, залишаючись для них зразком сили та впевненості, щиро намагається подолати власні психологічні проблеми і змінюється разом із пацієнтами.
 
"Проблема Спінози"
Від автора бестселерів «Ліки від кохання», «Шопенгауер як ліки», «Коли Ніцше плакав», «Брехуни на кушетці», «Вдивляючись у сонце».
 
Це історія абсолютної невловимості. Коли філософ із ХVII століття та нацистський фанатик із ХХ століття раптом простягли один одному руки. Офіцер служби Розенберґа грабує, опечатує й експропріює фонди крихітного музейчика, вважаючи, що тамтешня бібліотека може допомогти нацистам у розв’язанні таємничої «проблеми Спінози». Проблеми, що могла обернутися катастрофою, здатною зронити зерно сумніву, яке знищить бутафорські «арійські» постулати. Зразковий німець Альфред Розенберґ і не помітив, як, захопившись геніальністю єврейського філософа, опинився на межі внутрішньої кризи. Що переможе, сліпа ненависть чи просвітлена мудрість? Історія вже дала відповідь. Але чи остаточну?
 
"Питання життя і смерті"
Ця книжка — своєрідний щоденник, який вели Ірвін Ялом та його дружина Мерилін у час найтяжчого випробування: у Мерилін було діагностовано рак, і перед подружжям постало питання, як знайти сенс свого існування у новій реальності, як боротися з відчаєм. Але це не про горе і сум, а про велику любов і життя без жалю. 
 
Ірвін і Мерилін Яломи зібрали по крихтах усю мудрість прожитих разом років. Тут немає настанов і мотиваційних порад, а є досвід людей, що навчилися приймати невідворотне і зуміли змиритися з неминучою розлукою. Книжка стане опорою кожному, хто шукає підтримку, розраду й хоче прожити таке життя, про яке не доведеться жалкувати в кінці шляху.
 
"Шопенгауер як ліки. Психотерапевтичні історії"
Звичайний психотерапевт Джуліус Герцфельд дізнається, що в нього виявили меланому і жити йому залишається щонайбільше рік. Кардинально переосмисливши своє минуле, він раптово вирішує дізнатися, як склалося життя тих пацієнтів, яким він не зміг допомогти. Зокрема життя Філіпа Слейта — сексуально одержимого хіміка-соціопата.
 
Під час зустрічі Джуліус розуміє, що Філіпу вдалося вилікуватися самотужки завдяки… філософії Артура Шопенгауера. Тепер лікар та пацієнт у певному сенсі міняються місцями…
 
"Брехуни на кушетці. Психотерапевтичні оповіді"
Від автора бестселерів «Ліки від кохання та інші оповіді психотерапевта» і «Шопенгауер як ліки. Психотерапевтичний роман» 
 
Затишний кабінет. Навпроти вас на м’якій та зручній кушетці сидить він — психотерапевт, той, хто вислухає історію ваших страждань, допоможе… Йому ви готові повністю довіритися. А як щодо нього? Чи так само ваш лікар відвертий з вами? 
 
За допомогою історії Ернеста Леша, досвідченого фахівця, автор відкриває перед читачем загадковий і не завжди привабливий зворотний бік психотерапії. Які таємниці минулого приховує Ернест, про що він думає під час чергового сеансу, дивлячись на свого пацієнта? І, зрештою, хто такий терапевт: бог чи людина зі своїми хибами та слабкостями? Перед вами – психотерапія без прикрас.
 
Роман-викриття. Ялом показує читачу зворотний бік праці психоаналітиків. Захоплива, приголомшлива і сповнена глибоких роздумів історія.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Плата за доступ ...
Людмила Дядченко
Шість правил капітана Френча ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)
Маленькі жінки ...
Луиза Олкотт
Принц і злидар ...
Марк Твен
Шантарам ...
Грегори Робертс
Королі і капуста ...
О. Генри

Книги автора/издательства

Питання життя і смерті ...
Ирвин Ялом, Мэрилин Ялом
Проблема Спінози ...
Ирвин Ялом
Коли Ніцше плакав ...
Ирвин Ялом
Суча дочка ...
Валентина Мастерова

Сегодня купили