Комплект книг про креативність - Майкл Микалко, Мелина Кости, Крис Гриффитс, Полин Браун, Рик Рубин: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023182)
kniga.biz.ua

Комплект книг про креативність

Код: 2100023182
Купить Комплект книг про креативність Майкл Микалко, Мелина Кости, Крис Гриффитс, Полин Браун, Рик Рубин
1999 грн
2014 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Майкл Микалко, Мелина Кости, Крис Гриффитс, Полин Браун, Рик Рубин
Издательство Книголав
Cтраниц 1536
Год 2023
ISBN 978-966-982-446-2, 978-617-522-081-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг про креативність

В комплект входят книги:
Посібник із креативного мислення
Workflow. Практичний посібник до творчого процесу
Естетичний інтелект. Як його розвинути й використовувати в бізнесі й житті
Штурмуй! 21 спосіб мислити креативно
Творчий акт: спосіб буття

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Естетичний інтелект. Як його розвинути й використовувати в бізнесі й житті"
Книжка Полін Браун «Естетичний інтелект» показує, наскільки важлива естетика в нашому житті і, звісно, в бізнесі.
 
Пані Браун переконана: це м’яз, який можна накачати, тобто будь-хто може розвинути естетичне чуття й застосовувати це вміння на практиці. На думку авторки, естетична складова продукту не менш важлива за його функціональність, а компанії мусять приділяти естетиці стільки ж уваги, скільки й фінансовим звітам.
 
Як прокачати «естетичний м’яз», як сформувати естетичну цінність товарів, як правильно розказати про це споживачам — на ці й інші теми авторка веде з читачем невимушену розмову, наводячи безліч прикладів сильних естетичних рішень, втім, залишає досить простору для власних висновків.
 
"Штурмуй! 21 спосіб мислити креативно"
Майкл Міхалко - провідний міжнародний експерт у галузі творчого мислення та креативності, автор бестселерів. Як офіцер армії США, Міхалко сформував команду з фахівців НАТО й міжнародних академіків у Франкфурті для дослідження всіх способів винахідницького мислення. Ідеї Майкла успішно втілювали в життя компанії міжнародного рівня. Він проводив семінари та консультації для корпорацій DuPont, Kellogg’s, General Electric, Kodak, Microsoft, Exxon, General Motors, Ford, Walmart, Gillette, Hallmark.
 
Усі знають Сальвадора Далі та його карколомні полотна. А звідки він черпав ідеї для своїх картин? Далі сідав у крісло, під підлокітник якого ставив залізну тарілку. Потім художник клав на той підлокітник руку, у якій затискав залізну ложку. Коли Далі майже засинав, долоня розслаблялась і ложка падала, голосно дзенькаючи. Далі прокидався, і тієї миті, коли мозок митця перебував на межі між сновидіннями та реальністю, йому являлися знамениті образи. Та не кваптеся бігти на кухню за посудом. Ваша доза креативу та ідей - у цій книжці.
 
Це портативний тренажер із вигадок, нестандартних підходів і нетипових вирішень типових питань. Сотні трюків, підказок, історій геніїв, головоломок, вправ та мозкових штурмів - креативу бути!
 
"Посібник із креативного мислення"
У «Посібнику з креативного мислення» Кріс Ґріффітс і Меліна Кості винайшли відтворювану систему, що дозволяє людям «відкривати» їхній розум і перемагати в боротьбі з професійними викликами, використовуючи силу креативного мислення. Вони демонструють нам, як творчість може бути водночас фантазійною й логічною і як ця традиційно «м’яка сила» може систематично приводити до потужних результатів.
 
Це прекрасне рішення для всіх, хто хоче розвивати власну креативність, здібність вирішувати проблеми творчо, зрештою, формувати власні можливості досягати успіху у світі, що постійно та непередбачувано змінюється.
 
Ця книжка є дуже практичною в тому сенсі, що вона допомагає читачеві в розумовій підготовці до ефективного та творчого вирішення проблем від початку до кінця.
 
Кріс Ґріффітс та Мелінa Кості створили «Посібник з креативного мислення» із численними прикладами, що примушують замислитися, концепціями, шаблонами та методологіями, які пройшли ретельну перевірку на практиці, прикладами з життя та останніми дослідженнями з мислення людини.
 
"Творчий акт: спосіб буття"
Більшість музичних продюсерів відомі особливим звучанням. Рік Рубін, найвпливовіший продюсер останніх 20 років за версією MTV й один зі 100 найвпливовіших людей світу за рейтингом Times, прославився іншим: умінням створити простір, у якому митці різних жанрів і стилів можуть усвідомити, ким вони є насправді і що вони можуть запропонувати світові.
 
Його творчий метод - допомогти кожному переступити через нав’язані очікування й відновити стан невинності, у якому несподівані відкриття стануть неминучими.
 
Рік Рубін переконливо доводить: творчість - це не професія і не результат, а спосіб сприйняття світу, і кожному під силу знайти у своєму житті достатньо місця для неї.
 
"Workflow. Практичний посібник до творчого процесу"
Сама думка про те, щоб загнати своє натхнення в тісні рамки правил, стриножити талант путами дедлайнів, змарнувати на планування час, який можна було б витратити на творення шедевру, може вкинути митця в депресію й прокрастинацію. Але поки одні тужать, інші не менш творчі люди реалізовують великі й складні проекти, створюють цікавезні речі, ростуть як професіонали і — головне — отримують задоволення від впорядкованого творчого процесу. Як їм це вдається? Дорон Маєр вивчав це питання кілька років і виклав результати свого дослідження у стислих, чітко структурованих 28 розділах із наглядними прикладами та ілюстраціями.
 
Це не просто посібник, а готовий ефективний інструмент, який допоможе розбити проект на етапи і фрагменти, розвести у своїй голові ролі митця, критика й менеджера (так, це все про вас), збалансувати раціо й емоціо — словом, сформувати русло, у якому ваш талант зможе реалізуватися найкраще. А ще Дорон Маєр пише казку про Червону Шапочку — але це вже читайте в самій книжці.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Канабіс ...
Тарас Федюк
Peter Pan ...
Джеймс Мэтью Барри
Щироцвіття ...
Богдан Кириенко
Арсен Люпен. 813 ...
Морис Леблан
Шість правил капітана Френча ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)

Книги автора/издательства

Посібник із креативного мислення ...
Крис Гриффитс, Мелина Кости
Вивчи цю кляту англійську! ...
Артем Редванский
Фристайлерка ...
Катя Брандис
Наші душі вночі ...
Кент Харуф

Сегодня купили