Комплект книг "Тримайтеся за своїх дітей" - Габор Мате, Гордон Ньюфелд, Дебора Макнамара, Карлос Гонсалес: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100022193)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Тримайтеся за своїх дітей"

Код: 2100022193
Купить Комплект книг "Тримайтеся за своїх дітей" Габор Мате, Гордон Ньюфелд, Дебора Макнамара, Карлос Гонсалес
1197 грн
1235 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Габор Мате, Гордон Ньюфелд, Дебора Макнамара, Карлос Гонсалес
Издательство Смакі
Cтраниц 880
Год 2023
ISBN 978-617-95072-0-5, 978-617-95072-9-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х84/16 (145х200 мм.)

О книге Комплект книг "Тримайтеся за своїх дітей"

В комплект входят книги:
Тримайтеся за своїх дітей. Чому батьки мають бути важливішими за однолітків
Спокій. Гра. Розвиток. Як зрозуміти дошкільнят (або тих, хто поводяться, як дошкільнята)
Цілуйте мене міцно. Як виховувати дітей з любов’ю

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Тримайтеся за своїх дітей. Чому батьки мають бути важливішими за однолітків"
Ця книга, написана доктором Гордоном Ньюфелдом і Габором Мате, розповідає про ключову роль стосунків між дітьми та тими, хто несе за них відповідальність, а також про руйнівний вплив конкуруючих прив’язаностей із однолітками в сучасному суспільстві. Однак це набагато більше, ніж книга про орієнтацію на однолітків: йдеться про батьківство з урахуванням стосунків. Ця книга повертає батькам їхню природну інтуїцію, протистоїть таким руйнівним методам як тайм-аути і використання значимих для дитини речей проти неї. Адже керуючись цими порадами, багато батьків вже зрозуміли, що вони дуже добре працюють в короткій перспективі, але завдають величезної шкоди стосункам.
 
Пропонуючи ефективні стратегії збереження та відновлення стосунків дитини з батьками, ця книга пропонує нові природні альтернативи сучасним надуманим методам контролю поведінки. Зміст книги відгукнеться батькам дітей будь-якого віку, починаючи від немовлят і закінчуючи дорослими дітьми. Читачі часто зауважують, скільки труднощів і плутанини вони могли б уникнути, якби цей матеріал був їм доступний із самого початку. Оригінальне видання вийшло у 2004 році, безпосередньо перед появою Facebook та інших соціальних медіа. Озираючись назад, можна побачити, на скільки влучно книга передбачила, але не могла повністю уявити вплив цифрової революції. В 2013 році книга була видана з додатковими розділами про виховання дітей у цифровому світі.
 
У прикладах, наведених авторами, в основному йдеться про підлітків, але, безумовно, сам підхід можна застосувати до дітей будь-якого віку. Тому, чим раніше батьки ознайомляться з книгою, тим імовірніше вони зможуть уникнути помилок, про які потім доведеться шкодувати, і для вирішення яких потрібно більше сил і часу.
 
Головна перевага книги в тому, що автори не тільки описують проблему, а й пропонують ефективні стратегії та підходи до налагодження і збереження взаємин між батьками і дитиною. Це – довгоочікувана альтернатива багатьом книгам і публікаціям про батьківство, які пропагують застосовувати до дітей поведінкові техніки контролю, що нагадують дресирування.
 
Оригінальна книга стала національним бестселером протягом декількох тижнів. Відтоді вона була перекладена більш ніж десятьма мовами. Українською книга видається вперше.
 
"Цілуйте мене міцно. Як виховувати дітей з любов’ю"
Книга написана на захист дитини. На її сторінках доктор Карлос Гонсалес опонує так званим фахівцям, які знають, як виховувати дітей, домагаючись від них хорошої поведінки. Автор показує, що наша мета як батьків полягає не в тому, щоби привчити дітей до ідеальної дисципліни і прищепити їм низку корисних навичок, а в тому, щоб задовольнити їхню природну потребу в прив’язаності, в емоційному і фізичному контакті.
 
У книзі детально розглядаються питання, які часто турбують молодих батьків: чому малюки просяться на руки, чому вони не люблять спати одні, коли ж дитина стане самостійною, чи потрібно хвалити і карати дітей, чи варто віддавати дитину в дитячий садок, що таке соціалізація і багато інших.
 
За відгуками читачів це – одна з кращих книг про те, як виховувати дітей. Водночас не варто чекати від автора готових рецептів, він віддає перевагу роздумам і спостереженнями. Багато речей, які здавалися такими очевидними, зображені автором ніби з іншого боку. Книга написана простою і легкою мовою.
 
"Спокій. Гра. Розвиток. Як зрозуміти дошкільнят (або тих, хто поводяться, як дошкільнята)"
Ґрунтуючись на роботі одного з найвидатніших у світі експертів з розвитку дітей, «Спокій. Гра. Розвиток» пропонує дорожню мапу для розуміння маленьких дітей, і це те, чого бажає кожен тоддлер та дошкільня, щоб ми розуміли про них.
 
Ті, що збивають з пантелику та люблять, здатні перейти від радості до розчарування за лічені секунди, маленькі діти – одні з найбільш незрозумілих людей на планеті. Батьки та вихователі воюють із цими маленькими істотами, які відомі своєю непередбачуваною поведінкою, від істерик, опору та агресії до тривоги при розлуці, протестів перед сном та непослуху. Ключ до розуміння дітей полягає в усвідомленні того, що їхня складна поведінка – не вада особистості, не розлад чи недолік.
 
Книга «Спокій. Гра. Розвиток» показує, наскільки критичним для дорослих є створення відповідних умов для виховання маленьких дітей протягом унікального періоду їхнього життя. Це історія того, як розвиваються маленькі діти, від їхньої гострої потреби у прив’язаності та життєво важливої гри до дисципліни, яка захищає зростання. Захоплююче написана, зі співчуттям до дітей та збагачена історіями від дітей та їхніх батьків, «Спокій. Гра. Розвиток» назавжди змінить ваше уявлення про дошкільнят у вашому житті.
 

Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Комплект книг "Тримайтеся за своїх дітей"

Вступне слово
Вступ
Коли жінка вагітна
Коли жінка народжує
Як працює окситоцин?
Основні потреби породіллі
Основа для плану пологів
Супровід пологів
Рефлекс вигнання плоду
Після пологів
Майбутнє
Сценарій
Про авторку
Від авторки
Заключне слово редакторки українського видання
Корисні посилання

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Комплект книг "Неспроможна дер ...
Януш Бугайский,Оуэн Мэтьюз
Гадство Закудатство ...
Павел Белянский
South Sea Tales ...
Джек Лондон
Кофе с привкусом пепла ...
Алексей Петров
YoRHa. Протокол висадки в Перл-Гарб ...
Ёко Таро,Мегума Сорамичи

Книги автора/издательства

Літачок-вибачайка ...
Дебора Макнамара
Тримайтеся за своїх дітей. Чому бат ...
Габор Мате, Гордон Ньюфелд

Сегодня купили