Комплект "Секрети улюблених брендів" - Ковадонга О`Ши, Петр Лайман, Бертран Гобэн: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100005913)
kniga.biz.ua

Комплект "Секрети улюблених брендів"

Код: 2100005913
Купить Комплект "Секрети улюблених брендів" Ковадонга О`Ши, Петр Лайман, Бертран Гобэн
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ковадонга О`Ши, Петр Лайман, Бертран Гобэн
Издательство Книголав
Cтраниц 920
Год 2018
ISBN 978-617-7563-00-5, 978-617-7347-48-3
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект "Секрети улюблених брендів"

В комплект входят книги:
Планета Pixar. Моя неймовірна подорож зі Стівом Джобсом у створення історії розваг
За лаштунками імперії Мюльє
Феномен ZARA. Історія генія, який заснував Inditex

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

За лаштунками імперії Мюльє
Мюльє — надзвичано заможна родина Франції, яку найчастіше ототожнюють із мережею гіпермаркетів «Ашан». Книжка Бертрана Гобена з’явилася в результаті ґрунтовного і глибокого журналістського розслідування. 
Читачі довідаються, як сформувалася ця унікальна підприємницька структура, хто насправді грав у ній ролі лідерів, і що ховається за завісою таємничості, яка оточує реальне життя, діяльність й інтимну історію клану Мюльє, повну драматизму і гос­трих конфліктів.
 
Феномен ZARA. Історія генія, який заснував Inditex
ZARA... Що ж криється за цими чотирма літерами? Визнана законодавиця моди... Культовий «модний» бренд... Лідер світового рейтингу компаній-ритейлерів… Флагман унікальної компанії Inditex, що під своїм прапором об’єднала такі відомі торговельні марки, як Pull&Bear, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Stradivarius, Uterque... Революціонер у сфері фешн-ритейлу і виробництва одягу, бізнес-модель якого нині вивчають провідні бізнес-школи світу... Хто ж творець такого дивовижного феномену? І яким було сходження на вершину олімпу моди?
У своїй книзі Ковадонґа О’Ші, сягаючи аж до витоків ZARA, з’ясовує, як ця компанія перетворилася на глобального гравця у світі моди, якого ми знаємо тепер, і, що не менш важливо, як їй досі вдається так швидко реагувати на основні тенденції у світі моди.
Історія ZARA може нас багато чого навчити. І Ковадонґа О’Ші розповідає її з глибокою обізнаністю і вишуканою легкістю.
 
Планета Pixar. Моя неймовірна подорож зі Стівом Джобсом у створення історії розваг
Книга здобула нагороду AMAZON BEST BOOK 2016 у категорії «Бізнес і лідерство», визнана однією з найкращих книг у FORTUNES FAVORITE BOOKS LIST, а у 2017 році отримала звання AXIOM AWARDS SILVER MEDALIST
«Планета PIXAR. Моя неймовірна подорож зі Стівом Джобсом у створення історії розваг» - це захоплива історія про те, як невелика графічна студія перетворилася на одну з найпотужніших голлівудських компаній.
На сторінках цієї книжки ви дізнаєтеся про дружбу й співпрацю Лоуренса Леві та Стіва Джобса, проникнетеся атмосферою Кремнієвої долини та Голлівуду, зазирнете всередину компаній Pixar та Disney і повязаних із ними юридичних фірм та інвестиційних банків.
«Ця книжка про те, що за готовим продуктом, який ми тримаємо в руках, завжди стоїть кропітка праця багатьох людей. Чи то книжка, чи новий ґаджет, а чи мультфільм - ми бачимо тільки кінцевий результат. А ця історія пропонує нам зазирнути за лаштунки побаченого та дізнатися, з кого та з чого складаються всі ці чудові речі.
Творчі імпульси й вимоги реального світу, креативні ідеї та комерційні ризики, а також безліч паралелей, що стосуються всіх аспектів сучасного життя, подорож в історію злету студії Pixar буде насиченою, багатогранною і неймовірно цікавою
 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

За кулисами империи Мюлье ...
Бертран Гобэн
Фристайлерка ...
Катя Брандис
Наші душі вночі ...
Кент Харуф
Хто зіпсував борщ? ...
Лиза Половинкина

Сегодня купили