Лідерство в стилі LEAN: шлях до постійного вдосконалення вашого бізнесу - Джим Ланкастер: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Лідерство в стилі LEAN: шлях до постійного вдосконалення вашого бізнесу

Код: 7504
Купить Лідерство в стилі LEAN: шлях до постійного вдосконалення вашого бізнесу Джим Ланкастер
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джим Ланкастер
Издательство K.Fund
Cтраниц 240
Год 2017
ISBN 978-966-136-450-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 64x86/16 (160x210 мм.)

О книге Лідерство в стилі LEAN: шлях до постійного вдосконалення вашого бізнесу

Джим Ланкастер - генеральний директор машинобудівної компанії Lantech, яка в 1990-ті роки була одним з лідерів впровадження лін (від англійського слова «Іеап» - худий, знежирений) — концепції управління, заснованої на зменшенні всіх видів втрат. Як і багато інших організацій, що працюють за системою лін, Lantech спочатку показував фантастичні результати. Наприклад, загальний час виробничого циклу для певних товарів скоротився з 14 тижнів до 8 годин! Але чогось бракувало. З фінансового погляду компанія не показувала таких результатів, як очікували. Успіхи від покращень поступово сходили нанівець, а процеси поверталися до свого попереднього стану.

Ключ був у тому, щоб перейти від епізодичних вдосконалень до постійного, неперервного щоденного управління процесами на виробничому майданчику та негайного вирішення проблем, що виникають на конвеєрі. Джим зрозумів, що це робота кожного працівника, включно з ним самим; що він має щодня підтримувати робітників на передовій лінії виробництва - там, де створюється реальна цінність.

«Наберіться сміливості, відкладіть усе, що відволікає вас кожного дня, вийдіть зі свого кабінету та підіть туди, де відбувається справжня робота, щоб побачити, як створюється цінність на передовій лінії виробництва... Описана тут система дійсно працює, і я знаю, що у вас усе вище, якщо в мене вийшло. Вам просто потрібно вийти з зони комфорту і навчитися бачити справжню роботу управління».
Джим Ланкастер

Ця книжка - щира та прониклива історія лідера, який зміг вивести компанію на новий рівень розвитку, досягти доти небаченої прибутковості та забезпечити своєму бізнесу перші позиції на ринку. Вам не потрібні дорогі консультанти, щоб зробити те саме. Достатньо восьми кроків, аби створити міцну систему управління в режимі реального часу. Джим Ланкастер детально описує ці кроки, ілюструючи їх прикладами з життя власної компанії-так, наче проводить екскурсію нею.

• Бібліотека Лін Інституту України
• Володар престижної премії Shingo Publication Award

Книжка «Лідерство в стилі LEAN» вийшла як спільний проект K.Fund та Лін Інституту України під науковою редакцією президента Інституту Сергія Комберянова. Вона стане в пригоді як тим, хто давно впроваджує практики ощадливого виробництва, так і тим, хто тільки задумався про вдосконалення свого бізнесу та готовий почати свій шлях у вивченні мистецтва лін.

«Простою мовою та з використанням ілюстрацій Джим зображує систему управління, яку ви можете застосувати до вашої організації з вражаючими наслідками... Я думаю, ви зможете знайти тут як натхнення, так і розвагу»
Джим Вумек, засновник і старший радник Lean Enterprise Institute, США

«Це історія, на яку я так довго чекав. Джим щиро ділиться своїми помилками, котрі, повірте, притаманні більшості українських топ-менеджерів. В книжці чітко показаний перехід від управління в стилі «талановитого тушіння пожеж» до створення умов, за яких пожежі ніколи не виникають. Я раджу цю книгу власникам бізнесів, директорам, керівникам підрозділів, усім, хто шукає чітких орієнтирів в управлінні нестабільними процесами, хто бажає виховувати самостійних та ініціативних працівників»
Сергій Комберянов, президент Лін Інституту України

«Це не просто книжка про лідерство через історію впровадження лін. Читач занурюється в щоденні думки керівника компанії. Ви відчуваєте його страхи, його розчарування, його виклики й багато моментів прозріння, тим часом як Lantech повільно перетворює себе».
Джейсон Морін, директор з постійного вдосконалення глобальної корпорації ХРО Logistics

pdf Розділ 1. Перешкоди

Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Лідерство в стилі LEAN: шлях до постійного вдосконалення вашого бізнесу

Передмова до першого українського видання
Передмова Джима Вумека
Розділ 1. Перешкоди
Розділ 2. Тімлідер лінії фарбування до кінця життя
Розділ 3. У пошуках ритму WAR
Розділ 4. Інформаційні потоки рухаються вгору, а потоки підтримки - вниз
Розділ 5. Бридкі шпалери
Розділ 6. Вирішення нагальних проблем
Розділ 7. Кадрова криза
Розділ 8. Мистецтво WAR
Розділ 9. Стрімке покращення
Розділ 10. Стратегічне планування та реалізація
Розділ 11. Вирішення майбутнього
Розділ 12. Забезпечення майбутнього
Домашнє завдання
Подяка
Про автора
Про K.Fund
Про Лін Інститут України

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Сегодня купили