Комплект книг "Атомні звички" + "Іди туди, де страшно" - Джеймс Клир, Джим Лоулесс: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025349)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Атомні звички" + "Іди туди, де страшно"

Код: 2100025349
Купить Комплект книг "Атомні звички" + "Іди туди, де страшно" Джеймс Клир, Джим Лоулесс
604 грн
622 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джеймс Клир, Джим Лоулесс
Издательство КМ-Букс
Cтраниц 624
Год 2024
ISBN 978-617-548-059-5, 978-966-948-375-1
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг "Атомні звички" + "Іди туди, де страшно"

В комплект входят книги:
Атомні звички. Легкий і перевірений спосіб набути корисних звичок і позбутися звичок шкідливих
Іди туди, де страшно. Саме там ти знайдеш силу

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Атомні звички. Легкий і перевірений спосіб набути корисних звичок і позбутися звичок шкідливих"
У книзі Джеймс Клір ділиться надзвичайно цікавою і по-справжньому продуктивною методикою напрацювання корисних звичок. В її основі лежить поняття чотириступеневої моделі звичок (подразник, прагнення, відгук, винагорода), а також чотири породжені цією моделлю закони зміни поведінки. Викладений матеріал підтверджується результатами наукових досліджень, проте книгу слід трактувати не як наукову розвідку, а як посібник з експлуатації, що містить мудрі практичні поради та пояснення механізмів створення і змінювання власних звичок. 
 
Єдиного правильного способу набуття корисних звичок, звісно, не існує, але автор пропонує найкращий із відомих підхід, який спрацює незалежно від того, з чого саме ви починаєте і що саме намагаєтеся змінити. Викладені стратегії стануть у пригоді всім, хто потребує покрокової інструкції з покращення незалежно від того, що мається на меті - покращення здоров'я чи добробуту, продуктивності праці чи стосунків, а можливо, всього переліченого разом.
 
"Іди туди, де страшно. Саме там ти знайдеш силу"
Кожен із нас чув внутрішні голоси, які промовляють ці чи подібні фрази й не дозволяють нам отримати те, про що ми мріємо. Найчастіше ми їх слухаємося й відступаємо. Відкладаємо свою мрію і життя в довгий ящик. А потім, коли життя добігає кінця, страшенно жалкуємо про це, однак уже пізно… Але що, коли їх — страхів-тигрів — можна позбутися?  
 
Книга Джима Ловлесса — бізнес-тренера, одного з найпопулярніших європейських мотиваційних спікерів — саме про те, як здолати свого внутрішнього тигра. Серед його клієнтів — такі всесвітньо відомі компанії, як Apple, British Telecom, Barclays Bank і навіть Національна служба охорони здоров’я Великобританії. 
 
Джим Довлесс точно знає все про приборкання страху й невпевненості. Простий, найзвичайнісінький чоловік став першим британським фрідайвером, який встановив рекорд із пірнання без акваланга. За 12 місяців опанував професію жокея і взяв участь у перегонах. Усього цього він домігся завдяки 10 правилам, які сам сформулював і випробував на собі.  
 
Скориставшись 10 правилами приборкання внутрішніх тигрів, ви зможете самі писати історію свого життя і перестанете йти на поводу у своїх страхів. Ви почнете жити тим життям, про яке завжди мріяли: керованим, зрозумілим, яскравим. Книга допомагає втілити в реальність найсміливіші мрії, подолати власні обмеження, здійснити позитивні зміни. Сам Джим Ловлесс застосовує їх у своєму бізнесі, керуючи групою Taming Tigers; на радах директорів великих організацій; на іподромі й під час занять фрідайвінгом. У цій книзі він ділиться своїми історіями й історіями своїх клієнтів, які випробували на собі 10 правил. 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Легенда ...
Стефани Гарбер
Королівський гамбіт. Роман про стій ...
Петр Кралюк,Александр Красовицкий
Навігатор з історії України «Русь» ...
Коллектив авторов,Ярослав Грицак
Реквієм для греко-католика ...
Борис Щавурский
Паралельні світи ...
Мирослав Ягода

Книги автора/издательства

Я - бiгун! ...
Гела Думбадзе
Шантарам ...
Грегори Робертс
Чи є ще секс у місті? ...
Кэндес Бушнелл

Сегодня купили