Малеча - Лиза Бреннан-Джобс: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100007717)
kniga.biz.ua

Малеча

Small Fry

Код: 2100007717
Купить Малеча Лиза Бреннан-Джобс
125 грн
250 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Лиза Бреннан-Джобс
Издательство Наш Формат
Cтраниц 392
Год 2019
ISBN 978-617-7682-93-5
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Малеча

Це історія про складні стосунки засновника компанії Apple Стіва Джобса та його доньки Ліси. Він носив у гаманці її фотографію, але всім казав, що це не його дитина. Зведені брати і сестри називали її «татковою помилкою». 
 
Ліса розповідала у школі, що її батько Стів Джобс, але бачила його здебільшого на обкладинках журналів і з екрана телевізора. Зрештою Джобс визнав її, але вона все одно почувалася покинутою.
 
ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Для найширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться біографіями та мемуарами, персоналією Стіва Джобса.
 
ЧОМУ  ЦЯ КНИЖКА
«Малеча» — не типова біографія Стіва Джобса, а відверта розповідь однієї із найближчих для нього людей — рідної дочки. Через діалоги та життєві історії Ліса розкриває найглибші риси Джобса із його слабкостями, темними сторонами та непередбачуваними вчинками, а також описує останні відлюдницькі роки життя батька.
 
ПРО АВТОРА
Ліса Бреннан-Джобс — американська журналістка, авторка колонок Southwest Review, Massachusetts Review, Harvard Advocate, Vogue. Її дебютна книжка входить до списку топ-10 книжок 2018 року за версією New York Times та New Yorker.
 
ВІДГУКИ 
Ця книжка веде читача  до серця дитини, яка захоплювалася  генієм  Джобса, жадала його любові та боялася  його  непередбачуваності.
Publishers  Weekly
 
Авторка не прагне викликати співчуття чи помститися. Вона намагається розібратися у стосунках, які загрузли в незручних і несподіваних  ситуаціях.
Guardian
 
ЦИТАТИ
Про сприйняття  батька 
Його світлини були для мене дивним потрясінням: схожим на те, коли раптом помічаєш себе у дзеркалі в іншому кінці кімнати й думаєш, що це хтось інший, а тоді усвідомлюєш, що це твоє лице. Так і він дивився із журналів, газет та екранів, хоч би в якому місті я була. Це мій батько, цього ніхто не знає, але це правда.
 
Про наслідування Стіва Джобса  
Я перестрибувала з одного образу в інший: ранками вихідних я була батьковою повірницею, такою самою, як він, справжньою, як джинси, Стенфордські пагорби і Боб Ділан. На його щоках іноді з’являлися ямочки; я вміла робити такі самі. Я не їла м’яса, масла і вершків, як і він. З любові до нього я перейняла його ходу, із завалюванням уперед з кожним кроком, і, як він, почала казати «типу» — типу те, типу се, — мені здавалося, це звучить круто. 
 
Про особливості  характеру  батька 
Коли батько нападав на когось, найбезпечніше було залишатися поруч з ним. Мені хотілося постійно перетинати цю невидиму лінію між небезпекою й безпекою, зовнішнім колом та внутрішнім, і за можливість перебувати в безпеці треба було платити — спостерігати за тим, як він нападе на цю жінку. Страждання не зменшувалися й не зростали — їх переносили з однієї людини на іншу. Якщо я вистрибну з кола, щоб захистити її, він може накинутися на мене. 


pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов

Сегодня купили