Мистецтво бізнес-війни: уроки, перевірені боями для лідерів та підприємців із найбільших суперництв історії (мяка обкладинка) - Дэвид Браун: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017511)
kniga.biz.ua

Мистецтво бізнес-війни: уроки, перевірені боями для лідерів та підприємців із найбільших суперництв історії (мяка обкладинка)

The Art of Business Wars: Battle-Tested Lessons for Leaders and Entrepreneurs from Historys Greatest Rivalries

Код: 2100017511
Купить Мистецтво бізнес-війни: уроки, перевірені боями для лідерів та підприємців із найбільших суперництв історії (мяка обкладинка) Дэвид Браун
299 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 3 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Дэвид Браун
Издательство Лабораторія
Cтраниц 320
Год 2021
ISBN 978-617-7965-98-4
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Мистецтво бізнес-війни: уроки, перевірені боями для лідерів та підприємців із найбільших суперництв історії (мяка обкладинка)

Війна в бізнесі може бути не менш жорстокою, ніж на полі бою — конкуренти запросто пускають в хід найпідступнішу зброю в боротьбі за прибуток та нових клієнтів. Сильніші компанії при цьому не зупиняються, допоки не знищать дрібних конкурентів, а найменша помилка може стати причиною краху всієї компанії.
 
Автор глибоко дослідив найвідоміші суперництва в історії бізнесу, щоб у цій книжці викласти правила ведення бою з конкурентами. У ній він розповідає, як сформувати тактику, яка поєднуватиме розум та інновації, правильну маркетинг-стратегію та натхненність команди, уміння йти на ризик та планувати кроки наперед.
 
Девід Браун дає поради компаніям, базуючись на засадничих правилах ведення війни від відомого китайського стратега та мислителя Сунь-дзи.
 
Про автора:
Девід Браун — американський юрист, радіоведучий, журналіст, ведучий подкасту «Business Wars».
 
Чим хороша ця книжка:
• Книжка була написана на основі популярного в Америці подкасту «Business Wars», що складається з більш ніж 100 епізодів та займав перше місце в подкаст-чартах iTunes;
• Автор переносить поради від видатного стратега Сунь-дзи про ведення війни на реалії бізнес-середовища, тому книжка читається і як філософський трактат, і водночас як навдивовижу доступний посібник зі складання тактики, яка допоможе компаніям тримати планку на ринку та поступово, але впевнено обігравати своїх конкурентів;
• На реальних прикладах із життя автор показує, яка стратегія була правильною в тому чи іншому випадку, а яка призвела до занепаду компанії.

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Страшне добро ...
Джо Браунинг Ро
Галактика Ґутенберга ...
Маршалл Маклюен
Краще не буває. Нейробіологія відчу ...
Норман Фарб, Зиндел Сигал
Там, де заходить сонце ...
Елена Пшеничная
Приходь без дзвінка ...
Светлана Белоусова

Сегодня купили