Остання бібліотека - Фрея Семпсон: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024776)
kniga.biz.ua

Остання бібліотека

The Last Library

Код: 2100024776
Купить Остання бібліотека Фрея Семпсон
299 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 3 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Фрея Семпсон
Издательство Лабораторія
Cтраниц 272
Год 2024
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Остання бібліотека

Про людину можна багато чого дізнатися за книжками, які вона обирає в бібліотеці. 
Самотня тридцятирічна помічниця у бібліотеці Джун Джонс ніколи не покидала свого сонного англійського селища Чалкот. Сором'язлива і відлюдькувата жінка, що проводить увесь час за читанням і не любить виходити у світ, одного дня змушена покинути книжкові полиці і рятувати серце своєї громади.  Бібліотека, яка зберігає найдорожчі спогади про її матір, під загрозою закриття. Саме тому Джун з групою чудернацьких, але відданих місцевих жителів, вирішує боротися за її збереження і вперше після смерті матері відкривається іншим людям. 
 
До Чалкота несподівано повертається її шкільний друг — Алекс Чен — добродушний адвокат, що готовий простягнути руку допомоги. Його почуття очевидні для всіх, окрім Джун, яка не вірить, що хтось може так піклуватися про неї. Щоб врятувати бібліотеку і книги, які так багато значать, Джун мусить нарешті змінити своє життя.  Вона вирішила не здаватися, адже рятуючи свою омріяну бібліотеку — вона рятує себе.
 
Чому варто прочитати 
• Зворушлива історія про скорботу, любов і силу спільноти.
• Серед безлічі кумедних порівнянь ви дізнаєтесь чим пахнуть «Таємний сад» і «Чарлі і Шоколадна фабрика». Впізнаєте серед героїв тих, хто читав «Володаря мух» чи «Олівера Твіста».
• Наповнена гумором, дивакуватими книголюбами і несподіваними сюжетними поворотами.
 
Про авторку
Фрея Семпсон — авторка бестселерів USA Today «Остання бібліотека» і The Lost Ticket/The Girl on the 88 Bus. Вивчала історію в університеті Кембриджу і працювала на телебаченні виконавчим продюсером. Знімала документальні фільми про все — від британської королівської сім'ї до «пекельних сусідів». Живе в Лондоні з чоловіком, дітьми та котами. Nosy Neighbours — її третій роман.
 
Відгуки
Авторка Семпсон створила перлину — книгу, наповнену яскравими особистостями й історією, в якій переплітаються герої і лиходії, кохання і втрата, жалоба і становлення, що слідують за Джун і громадою селища Чалкот, які намагаються врятувати свою бібліотеку, яка є значно більшою, ніж книжки. Чудове дослідження особистісного зростання, внутрішньої сили і цінності сім'ї, друзів і кохання.
Kirkus Reviews
 
Прихильники бібліотек та щирої, гумористичної жіночої художньої літератури з потужним меседжем і натяком на романтику, не захочуть пропустити цю книгу! Вона настільки хороша, що читачі цілком можуть проковтнути її за один захід.
Library Journal
 
Зворушливе підтвердження сили читання, спільноти та бібліотеки.
Booklist
 
«Остання бібліотека» британської письменниці Фреї Семпсон розповідає про невичерпну силу книг. Про те, як бібліотеки об'єднують громади і формують міцні стосунки, що покращують життя... «Остання бібліотека» розкриває таємниці з неабиякою вигадливістю і ніжністю. Семпсон збирає дотепні, кумедні сцени, де Джун перетворюється зі звичайнісінької бібліотекарки на відповідальну, кмітливу молоду жінку, яка змушена спілкуватися з непростими людьми і орієнтуватися в ситуаціях, що потребують від неї винахідливості. Читачі охоче долучаться до справи порятунку бібліотеки і будуть у захваті від сюжетних поворотів, які розгортаються з приємними несподіванками та зворушливими фіналами.
Shelf Awareness

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Якби він був зі мною ...
Лора Новлин
Панк 57 ...
Пенелопа Дуглас
Залишся, якщо кохаєш ...
Колин Гувер
Кров і попіл. Війна двох королев ...
Дженнифер Арментроут
Я, “Побєда” і Берлін ...
Кузьма Скрябин
Кров і попіл. Корона з позолочених ...
Дженнифер Арментроут
Покинь, якщо кохаєш ...
Колин Гувер

Книги автора/издательства

Комплект книг про Аушвіц ...
Джереми Дронфилд, Джонатан Фридленд
Комплект книг для шанувальників фі ...
Том Фелтон, Алан Рикман
Сутінки світу ...
Вернер Херцог
Джулія. 1984 ...
Сандра Ньюман

Сегодня купили