Перемогти у правильній грі. Як наступати, захищатися й досягати результатів у мінливому світі (м’яка обкладинка) - Рон Аднер: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020186)
kniga.biz.ua

Перемогти у правильній грі. Як наступати, захищатися й досягати результатів у мінливому світі (м’яка обкладинка)

Winning the Right Game: How to Disrupt, Defend, and Deliver in a Changing World

Код: 2100020186
Купить Перемогти у правильній грі. Як наступати, захищатися й досягати результатів у мінливому світі (м’яка обкладинка) Рон Аднер
349 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Рон Аднер
Издательство Лабораторія
Cтраниц 256
Год 2022
ISBN 978-617-8053-99-4
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Перемогти у правильній грі. Як наступати, захищатися й досягати результатів у мінливому світі (м’яка обкладинка)

Эта книга входит в Комплект книг Рона Аднера , Комплект книг про розвиток бізнесу

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Змінюється основа конкуренції. Ви готові до цього? Суперництво переходить від чітко визначених галузей до екосистем: від автомобілів до платформ мобільності, від банківської справи до фінтех, від телебачення до стримінгів.
 
Сьогодні гра за старими правилами дорівнює поразці, яка надто дорого обійдеться вашому бізнесу. Щоб досягти успіху в цьому світі, вам потрібно змінити свій погляд на конкуренцію, зростання та лідерство. Експерт зі стратегії Рон Аднер у книжці «Перемога у правильній грі. Як тримати удар у мінливому світі» пропонує новий спосіб мислення, ілюструючи проривні ідеї переконливими прикладами.
 
Як стратегія захисту екосистеми врятувала Wayfair і Spotify від розгрому гігантами Amazon і Apple? Як Опра Вінфрі змінила межі галузі, щоб перейти від телеведучого до мультимедійного магната? Як перехід до мислення вирівнювання дозволив Microsoft відродитися? Кожна з цих історій заснована на новому підході до конкурентів, партнерів і часу. Для сучасних лідерів різниця між успіхом і невдачею – це вже не просто перемога, а впевненість у тому, що ви добре тримаєте удар у мінливому світі.
 
Чим хороша ця книжка:
♦ Показує, як змінилася конкуренція від індустріального до екосистемного мислення.
♦ Розповідає як досягти успіху в епоху змін: стратегії й інструменти для нападу, захисту, визначення часу та лідерства у конкурентному ландшафті.
♦ Містить приклади із реального життя, які ілюструють ідеї автора та допоможуть застосувати їх на практиці й переконатися, що ви тримаєте удар у мінливому світі.
 
Про автора: 
Рон Аднер — професор стратегії в школі бізнесу Дартмутського коледжу, виступає спікером і консультантом для компаній по всьому світу. Останні десять років вивчає першопричини успіху та невдачі інновацій. Публікувався в Wall Street Journal, Financial Times, Forbes і Harvard Business Review.

Цитати з книжки
Про співпрацю з партнерами як ключову умову успіху:
У серці екосистемної стратегії лежить співпраця з партнерами. Розуміння потреб споживачів і якісне управління — це конче потрібні, але вже недостатні передумови успіху. Позаяк створення ціннісної пропозиції дедалі більше залежить від спільних зусиль, на передній план вийшли взаємини з партнерами. У межах галузей партнерство зводилося до вибудовування ланцюгів постачання й каналів розподілу — усі розуміли свої роль і місце. В екосистемах найбільша складність полягає в узгодженні дій з основними партнерами, чиї погляди на те, хто що мусить робити, можуть істотно різнитися з вашими.
 
Про перемогу Kodak у хибній грі:
Ось яскравий приклад перемоги в хибній грі: Kodak досягла своєї мети й стала великим гравцем на ринку цифрового друку. Проте сам ринок розвалився, адже діджиталізація вплинула не тільки на те, як знімки робили та друкували, а й на їхнє використання. Kodak зазнала краху не тому, що не змогла трансформуватися в компанію, яка спеціалізується на цифровому друці, а через те, що з появою цифрового перегляду та обміну такий друк утратив актуальність. Її ціннісну пропозицію зруйнували не конкуренти чи кращі аналоги, а зміни в екосистемі. Компанія стала жертвою екосистемної динаміки під назвою інверсія цінності.
 
Про екосистемний напад:
Екосистемний напад керується чітким набором принципів, що змінюють природу атаки. Як і екосистемний захист, він спирається на співпрацю із союзниками, тож одним оком ви маєте стежити за ціллю, а іншим — за партнерами. Позаяк наступальні та оборонні дії вимагають координації і кооперації, важливо не тільки те, як діяти, але й коли.

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Перемогти у правильній грі. Як наступати, захищатися й досягати результатів у мінливому світі (м’яка обкладинка)

Вступ. Підрив екосистеми: як конкурувати, коли стираються кордони галузей
1. Перемога у хибній грі — це поразка
2. Захист екосистеми — справа колективна
3. Екосистемний напад: від посилення конкуренції до її зміни
4. Час підриву екосистеми: зарано гірше, ніж запізно
5. Пастка егосистеми
6. Спосіб мислення має значення: здобуття лідерства відрізняється від самого лідерства
7. Колективність стратегічного розуміння
Післямова. Екосистемний підрив за межами приватного сектора
Подяки
Примітки

Видео Перемогти у правильній грі. Як наступати, захищатися й досягати результатів у мінливому світі (м’яка обкладинка)



Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг про розвиток бізнесу ...
Рид Хоффман, Крис Йе, Рон Аднер, Джун Коэн, Дерон Трифф
Страшне добро ...
Джо Браунинг Ро
Галактика Ґутенберга ...
Маршалл Маклюен

Сегодня купили